- Ötnél is több streamingszolgáltatásra fizethetnek elő a háztartások
- Technológiai startupokban vásárolhat részvényeket a brit kormány
- Botok verhették fel a GameStop és a többi cég részvény-árfolyamait
- Az ausztrál miniszterelnök megakadályozná, hogy a nagy tech cégek irányítsanak
- Magyar csapat fejleszt chatbotot a Netflixhez
Hozzászólok Aktív témák
-
sith7
nagyúr
és tényleg
6; Mivel az utóbbi napokban elég sok kérdés merült fel a kategóriákhoz tartozó követelményekről, így most végleges
formába öntöm a teljes ide vonatkozó részt!A stat-padding és a csalások elkerülése érdekében:
Az egész versenyre vonatkozik az, hogy mindhárom szerveren 2-2 kört kell lejátszani!
Teamwork index kategóriában:
-összeadva minimum 50 lejátszott kör a 3 szerveren a verseny ideje alattEladó kávéfőző: https://hardverapro.hu/apro/elado_klarstein_aromatica_ii_daralos_kavefozo_3_ev_2/hsz_1-50.html
-
eugabesz
őstag
válasz
gabipaci #29152 üzenetére
Rend őre kér egy pizzát,az eladó megkérdi:
-4 vagy 8 szeletre vágjam?
-4-re,nyolc szeletet most nem bírnék megenni....(aki 50 kört letolt,simán teljesíti a 100 kört is....)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
ciry
őstag
Nem olvastam el akkor eléggé figyelmesen a dolgokat
Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...
-
GrG1210
aktív tag
Hali emberek , most vettem a gamet , de valamiéért nem taláál egy szerwert sem.
-
GrG1210
aktív tag
És valamiéért nem akar frissíteni autómatikusan a játék.
-
rankesz
veterán
Arra majd figyeljetek hogy pl. win reinstallkor célszerű a játékot uninstallálni mert maximum 10x engedi telepíteni.
Carl Zeiss Sony Planar T* 85/F1.4 ZA objektív újonnn eladó
-
lala42
őstag
De ez csak a NET-es aktivációra vonatkozik, amikor nem kell a DVD a játékhoz a gépbe. Egyébként a telepítés korlátlan számú.
Ja és tegnap játszottan (ellenfélként) receptgyuszival.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
Háááát, a gyerek nem semmi. Igaz némi furcsaságot tapasztaltunk vele kapcsolatban. Jól játszik, csak időnként teleportál, némileg túl sok az életereje, valamint róla mintáztak egy filmcímet. ( A golyóálló szerzetes.)
Amúgy sajnálom a gyereket. Valami hihetetlen gyerekkora lehetett,(vagy van) Elhanyagolt lelkivilág, -talán molesztálás a felnőttek részéről - sikerélményekben (sport-tanulás, lányok) sivár élet. Szóval megértem,hogy kell a játékokban a segítség, hogy valahol kitűnjön.A fiam mellettem volt, és közben nevetett a hihetetlen megmozdulásain.
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
Most miért bántsam?
Bántja őt a sors.Egyébként így közel 50 évesen már tudom,hogy kikből lesznek a politikusok.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
mi a téma emberek
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
rankesz
veterán
Nem tehetek róla, ne üssetek. Amúgy meg ne uram-ozz, én se szidtam senkidet!
Amúgy a mérő/tuningprogis fagyás már eléggé terjed, legutóbb VGA topikban találkoztam vele, mikor a topiklakók között szóba került hogy fut a BC2...Carl Zeiss Sony Planar T* 85/F1.4 ZA objektív újonnn eladó
-
sfshad
tag
Azzal sem műkszik a frissítések telepítése
Ezt a hibaüzit kapom mindíg ha frissíteni akarom a játékot: "an error occurred data error please verify that downloaded files are complete and correct"
Mi a megoldás???Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
-
lala42
őstag
válasz
sfshad #29183 üzenetére
Ezt telepítsd fel.
Előtte un-installáld a már fent lévő játékot, takarítsd ki a temp. könyvtárat, valamint a reg.adatbázist is. De ne valami takarító progival, hanem kézzel. Ezután játék feltelepítése, patch ( a link arra mutat) felrakása és mehet is. ( ez csak a nem jóárasított verzióra érvényes.)[ Szerkesztve ]
-
sfshad
tag
válasz
lala42 #29184 üzenetére
Nem műkszik a linked....404-es hibát í ki....
Ezt nem értem: "( ez csak a nem jóárasított verzióra érvényes.) "
És a legidegesítőbb, hogy nem csak a BFBC2-vel van ez a gondom...hanem a Medal of Honor Tier1-el is....
[ Szerkesztve ]
Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
-
lala42
őstag
válasz
sfshad #29185 üzenetére
Eredeti, nem a torrentel lehúzott, valami virágbolti verzió.
Akkor valaki korábban itt vagy 3-4 oldallal linkelt be egy működő oldalt.Na pá mindenkinek, alvás, mert holnap nagy napra virradunk.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ciry
őstag
válasz
lala42 #29178 üzenetére
Mi ma találkoztunk a legendával:
1-2 ember megsínyletteOrigin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] 18 GB RAM-ra válthat a ROG Phone 5
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Ubiquiti EdgeRouter family
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- [Re:] [kimista:] Samsung T5 2TB USB 3.1 Gen 2 (10Gbps, Type-C) külső Solid State Drive (Hordozható SSD) Éjfekete
- Melyik okostelefont vegyem?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook X512JA (U3E1) laptop. Aktivált Windows 10. Szinte vadiúj, összesen 35 órát üzemelt!
- MSI GF63 Thin | 15,6" 144Hz | i7-10750H | 8GB | 512GB M.2 SSD | GTX1650 | Win10H | Garanciával!
- HP Pavilion 15-cs0204ng - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5, 8GB, 256SSD, Win10
- INGYEN POSTA | GAMER PC vT3 | i5-6500 | 16GB RAM | AMD RX 570 4GB | 240 SSD | 1TB HDD | GARANCIA
- INGYEN POSTA | GAMER PC vM1 | i5-4570 | 16GB RAM | NVIDIA 1050ti 4GB | 120 SSD | 500GB HDD |GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely