Új hozzászólás Aktív témák

  • KillBorn

    senior tag

    válasz Dtomka #16867 üzenetére

    Az tuti, általánosságban én elégedett vagyok 580+ órával megjelenés óta, erős közepes a játék, a playerbase húzza le. Tegnap próbáltam 128 CQ-ban is hourglasst, annak ellenére hogy ugyan akkora mint a 64-es verzió, nem zsúfoltabb, és ugyan úgy jutott nekem is jármű. Szerintem nem lett rosszabb mint a nagy verzió, örülök, hogy nem kell annyit szaladni (ezen meg Kaleidoscopeon éreztem, hogy sokat kell rohanni, Kaleidoscopeon még mindíg, de az egy jó map, ez meg nálam közepes). Tettszik a squad rendszer is, én szoktam parancsokat osztogatni (chatben is :((( ), jó volt BF1-ben is.

    Már csak a Reclaimedet kellene kibővíteni 128 cq-ra, sztem az még 64-re is kicsi, meg AOW rotációba betenni a 64 CQ régi mapokkal, és akkor máris változatosabb lenne, egyik kör 32v32, másik kör 64v64.

    Azt mondták, hogy nagy meglepetés lesz a 6. season. Lepjenek meg egy full városi mappal, abba lehetne egy stadion és metro rész az elővárosban, egy belváros, épülő felhőkarcolókkal, ami leomlik. Ennyi a kívánságom, már elég sokféle map van, órákig lehet játtszani cq-t mindíg más mapon. Lepjenek meg ;]

    [ Szerkesztve ]

    "I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"

Új hozzászólás Aktív témák