- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
Phantom Trainee password még mindig nincsen? Én nem találom sehol
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
marilllyo
veterán
válasz SkyS1gn #42402 üzenetére
Az F-18-as jelenleg 8 országban van aktív szolgálatban. Amerikában 200 feletti darabszámmal. Éppenséggel lehetne simán...Pont, hogy a J-20-as ami tudtommal még csak prototípusaiban létezik és csak később tervezik hadrendbe állítani.
Szerk: J 20 -> 2017-től. F-35 jövőre( via Wikipedia)
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Zolee11
senior tag
-
ingalls
senior tag
Ha a menüben bárhová be akarnék lépni (beállítások, kilépés, stb) azonnal kilép a játékból.
Ez mitől van, mit lehet tenni?Win 8.1
i5 3550
7870
8gb ramSecond assault óta van.
-
kisza25
félisten
válasz ingalls #42412 üzenetére
azért mert átvált IGP-re, fogadjunk Asrock alaplapod van annál volt ilyen hiba, a megoldásra sajnos nem emlékszem, mert engem nem érintett, de volt rá
na meg is van tiltsd le az IGP-t[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Svájcinéger
őstag
válasz Zolee11 #42411 üzenetére
És ha azt nekiállok javítani a pákával akkor legalább kipukkan ?
De legalább mostanában minden nap kifagyok. Tegnap már RS-en is. Az elején alig fagyott ki ez a sz@r.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
marilllyo
veterán
válasz SkyS1gn #42417 üzenetére
Jaja okok! Nem trollkodós beszólásnak szántam. Imádom a repülőket...reptéren dolgoztam egy darabig....és érdekel is a téma. Sokkal jobban bejöttek a BF3 repcsijei. Eleve "dogfight"-ra lettek kitalálva. Az f-35 az vadászbombázó. F-18 egy jól bevált többszörösen korszerűsített elfogó vadászrepülőgép. Az f35 egy méregdrága 5.generációs rettentő szervizigényes harcászati "techdemo"
-
Shivi
tag
új magyar szerver : [PINA]
A felhők felett mindig süt a nap....kivéve ha este van :)
-
SkyS1gn
félisten
válasz marilllyo #42418 üzenetére
Jobb is volt repülőzni a 3-ban
(#42419) VAN der BOSS
Igen a minimapnak mindíg csak a sarkában van az aktuális csata, megoldhatták volna ezt jobban is.
Most csorog csak le a NS szóval nemsoká alkotok véleményt.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Shivi
tag
válasz Bjørgersson #42428 üzenetére
egynél több ok joinolni
A felhők felett mindig süt a nap....kivéve ha este van :)
-
kungzi
veterán
Repülni mivel érdemes? Billentyűzet vagy xbox360 kontroller? Ki mivel tolja? Én egyszerűen el se tudok indulni a helivel és vadászgéppel felemelkedek és egyből lezuhanok
-
Bjørgersson
félisten
válasz kungzi #42431 üzenetére
Egér + billentyűzet szerintem jobb a célzás miatt. Egyébként meg passzolom, ritkán szoktam repülni, a földön jobban érzem magam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #42428 üzenetére
Mi a PS3-mas "p*nák" voltunk.
-
kungzi
veterán
válasz Bjørgersson #42438 üzenetére
Az lesz
-
Bjørgersson
félisten
Valaki, aki VPN-en keresztül vásárolt már Originről, priviben tudna kicsit segíteni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
afrojack1
senior tag
jó volt a mai nap !!
azért vannak rendes gyerekek az egyik mindig rám spawnolt és együtt tankoztunk én lőtem ő is rpg-vel, javított és ez igaz fordítva is , mindig velem volt!!SC: Herczku_Death
-
SkyS1gn
félisten
A carrier assault bejövős
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kungzi
veterán
na jó ez a repülősdi nem az én világom maradok a földön
egyszerűen megnyomom a W, akkor felemelkedik, utána nyilakkal próbálom irányítani és belecsapódok a földbe tényleg én kamikáze pilóta leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest