- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pEtii94
tag
Sziasztok. Nem tudom már hogy a gépemmel van a gond vagy a magával a játékkal, de a lentebb látható konfigon 30-40 fps-el remekel high beállítások mellett. És ez úgyszint igaz a Battlefield 3-ra is multiban. Rengeteget utána olvastam már, hogy mi lehet a hiba, mindent kipróbáltam amit írtak angol fórumokon is, de semmi sem hozott javulást. Olvastam hogy másoknak ilyen konfiggal, illetve még gyengébbel is több fps-t mutat a játék. Szerintetek mi lehet a probléma ?
Illetve a procim is felhúztam 4,2 Ghz-ig, de nem hozott sok javulást sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Aki unja,hogy egyedül játszik és nem érzi magát überpro-nak az nyugodtan csatlakozzon hozzánk voice chat-ben(nincs klán,se platoon). Csak fun-ból játszunk és közben beszélgetünk & marhulunk bele a mikrofonba...Hárman vagyunk...(régi összeszokott fps-es bajtársak).
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
iMaverick
addikt
válasz marilllyo #41202 üzenetére
Én a BC2 óta vagyok "friend" egy magyar sráccal. Azóta szép sorban BF3, most BF4... Amikor meglátom, hogy fent van egy szerón, akkor rájoinolok és abrichtolunk... Mindenféle kötöttség nélkül. (Füles sincs, elég a chat.)
Klánba azért sem lépnék be (ez most nem arcoskodás akarna lenni), mert eléggé hektikus a szabadidőm: egyszerűen nem akarok olyan kínos szituba kerülni, hogy x óra y perckor legyek fent, mert war lesz... (A cimbinek meg ott a család: feleség, gyerek. Nálam csak a kutya. )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
marilllyo
veterán
válasz iMaverick #41204 üzenetére
Én sem klánozom. Már jó ideje. Pláne nem warozom. .Bf-ben azt mindig elizgulom Ezzel a 2 sráccal még cs 1.6 óta együtt nyomjuk. A ph-s platoonban benne vagyok ...de a zászlómat le nem cserélném Itt csak voice chat-re akartam azokat akik unják, hogy egyedül játszanak
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz iMaverick #41204 üzenetére
Ez a BF4, hello.
Itt nincs klasszikus értelemben vett klánozás, eSportra továbbra is alkalmatlan.
Kérdés: egy accal meg lehet oldani valahogy, hogy iPaden lássam a térképet, amikor a gépen meg játszom?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
xavix13
őstag
Szevasztok hurkák!
Rég jártam erre. Történt valami érdekes az elmúlt 2 hétben?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xHoLyShiTx
csendes tag
Csak nálam van mindíg az hogy conquest 32vs32-ben az ellenfél scout helije végig a kezdő pontunk közelében van és szarrá lő mindenkit de mégse használ senki stingert vagy valamit ellene?
Mindíg én vagyok az egyetlen aki próbálja lelőni persze ez lehetetlen egyedül. Bezzeg ha én akarok helizni még fel se szállok már hallom a sípolást mert náluk az összesnél stinger van. -
bioshock93
csendes tag
Hali kérdésem lenne most csatlkoztam bf 4 táborhoz. régebben a prémiumok kaptak gránát meg pdw t már ezt nem lehet meg igényelni csak akkoriban járt?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz bioshock93 #41214 üzenetére
Gránát meg pisztoly shortcut kit volt, de az csak februárban a player appreciation month keretén belül.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
bioshock93
csendes tag
válasz Snip3r_HUN #41215 üzenetére
köszönöm kár érte.
-
Nxn908xxx
őstag
Game disconnected: something went wrong.
Ezzel bannolt már ki egymás után kétszer. Mi ez??
szerk: ja látom összeomlott az egész szerver...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #41219 üzenetére
Ott se jobb, mert nem oda nézel. Tudod te mennyi juhadista tör az életedre a bádogdobozban, ha aktívan mész és foglalsz/támogatsz vele?
-
@rglaaf
veterán
-
Winne
nagyúr
Battlecreen néven nem is talál semmit.
Battlelog és Commander app van.
-
Plezs21
tag
Tudnátok segíteni? Mit törölhettem vajon? Elíndítom Origint, belépek Battlelogba elíndítom a serverre joinolást és annál tovább nem jutok. Villog a felirat de semmi nem történik utána. Újra raktam a gameket, Origint is de semmi. Nem dobja be a felhőtárolós oldalt origin. Kampány sem indul.
[ Szerkesztve ]
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
marilllyo
veterán
Na ...végre...összes fegyver unlockolva
DMR-t megszenvedtem...
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz afrojack1 #41228 üzenetére
Nem.
(#41221) kisza25: egy kis pillanatragasztóval oda is fogathatná. Vagy popszegeccsel!
(#41226) DjDanee87: ? Ez biztos? Mindjárt kipróbálom, de ez a "kombó" volt menet közben és nem rémlik, hogy csinálta volna a tablet.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
marilllyo
veterán
válasz Gyula84 #41235 üzenetére
A kést nem számoltam mert azért nem tudok mit tenni. Az ns-es sniper ami ha minden jól megy akkor holnap megszerezhető. Ucav, suav is megvan. Az air burst nincs de hát az... Esélytelen...bombing raid. Abból 15 killt...
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Jó kör volt, de még jobb lett volna ha a csapat egy része nem a hotel tetején verte volna...Battlereport
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
marilllyo
veterán
Nincs ebben semmi ügyesség.... A dmr úgy tönkrevágta a kdr-em.... Azzal csak hc szerveren érdemes menni.. És kell vagy 2 kör amíg ráérzel. Na nekem az egyik ilyen bemelegítő (tdm)köröm 4-21 volt ...hínnye. Az ötödik kör után már mvp ribbont kaptam.
Meg van valakinek az air burst?
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #41239 üzenetére
Nem emlékszem print screenre ...
Melyik mapon érdemes? Én az 1 killért ami a suav-hoz kell.. Végig kempeltem mellette egy 800 ticketes silk roadot és vagy 4x szálltam bele.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Ybron
senior tag
válasz marilllyo #41238 üzenetére
Nekem nem mond, én is azt nyavalyogtam mikor csináltam az unlock-olást hogy a dmr a legszarabb a világon, persze a vége felé már tényleg rá lehet érezni ,de még mindig azt mondom hogy az volt a legnehezebb.
Az air burst meg tényleg nem nehéz megcsinálni, menj minél nagyobb ticket-es szerverre és ott tuti sikerülni fog.
-
Laraxior
titán
Az a tökös aki patch előtt unlockolta ki a DMR-eket
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Devid_81
félisten
válasz lotTóni #41157 üzenetére
En most elkezdtem a macine gun-nal rohangalni, tegnap este egesz jol bejott.
Igazabol nekem a legtobb bajom azzal van, hogy tenyleg neha ugy erzem a vilag engem figyel...kb min tha Olbilteration-be lennek a bombaval a hatamon
Haverok sokszor mondtak/mondjak, ha akcioba akarnak csoppenni akkor ram deploy-olnak, onnan mindenkinek van 3mp az eletebol
Probaltam a sunnyogos modszert is, annyi javult, hogy szinte senkivel nem talalkoztam egesz kor alatt.
Sniperkedni meg nem fogok, nem szeretem...
-
marilllyo
veterán
válasz Devid_81 #41246 üzenetére
Na igen...nekem is volt ilyen ma....
Nem elég, hogy vaktöltényt osztott nekem a szerver...de szerintem végig ott villogott egy felirat a fejem felett, hogy "ide lőjetek!" Szerintem az ellenség csapatából mindenkit hozzásegítettem valamilyen unlockhoz a fegyójára....(#41248) Ybron: Hát...elvoltam én is...de a DMR rész az már nagyon nem volt "fun"... Amennyit én szentségeltem.... ...és akkor magyarázd meg a barátnődnek aki a hátad mögött nézi, hogy mit szerencsétlenkedsz azt, hogy ezt a játékot te élvezed....és nyomós okod volt, hogy játszol és nem barátok köztöt nézel vele romcsisan összebújva...
(#41249) VAN der BOSS: Dragons pass...tényleg f@s... De a gulin peaks szerintem jó. Silk road is...bár utóbbi Rush módban játszhatatlan.....3-4x volt hozzá szerencsém de az első 2 ellenőrző ponton sose jutott tovább senki. Altai meg....nemtom....járművek nélkül csak baktatsz...viszont azok meg nem nagyon tudnak hegyet mászni ahogy tapasztaltam....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest