Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #41295 üzenetére
El nem tudod képzelni, h mit gondolkoztam a SUNA kifejtésén, áááá, jópár nyelvet végigbogarásztam, és a német lett a legjobb!
Jelölj be, még nem láttam a zászlódat!
#41300 pohár: na, csak lesz valami???? Még a végén bejön a naivitásom!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pohár
félisten
válasz prokxy #41302 üzenetére
nem hiszem, hogy mégis jönne most a játék, nem hiába írták azt, amit írtak... még nincs április 1-je sem, de közel voltunk hozzá
szerintem a héten meglesznek vele, nem fog sokat késniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eugabesz
őstag
Mi most is javában kergelőcskézünk mackosajt-al az IRAM szerón...tehát aki első alkalommal ma akar belépni ,szerintem azt nem engedi...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
prokxy
veterán
Legalább előre felkészítik a BL-ot, benne lesz az új játékmód stb...
Másnál is van az a jelenség, h adott assign-t már letudtam, ellenben ott vigyorog némelyik kör végén hogy pl. az F2000-hez már csak 1 asisst ribbon szükséges?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
TTomax
félisten
Látszólag a plugint kaptuk meg...legalább most ez hamarabb jött mint a dlc,nem úgy mint legutóbb...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
marilllyo
veterán
Lehet vótmá.
Phantom traineeCriteria:
200 Kills with Pistols
20 Kills with Jets
2 Shotgun Ribbons in a RoundKód még nincs.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Gyula84
veterán
battlelog háttere animáció vagy csak nekem új ez ?
(#41314) TTomax
mert ellát az eső[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
TTomax
félisten
-
fogirobi
senior tag
Most nézem, hogy devil megint warn-t kapott?
Biztos nem csinált megint semmit.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
marilllyo
veterán
válasz prokxy #41315 üzenetére
Az a baj UCAV-ból 2 kell egy 100-as tankba. ....és van vagy 2 perc "cooldown time"-ja Szóval kell hozzá szerencse. Rush-on lehet használni szerintem. Mcom-ok közé belövöd aztán 1-1 mindig magával visz. Nagy előnyt nem ad az biztos. Esetleg hajók ellen paracel-en. De ott is a 3 hátsó embert öli csak meg. Egyszer kerültem fel egy hc tdm flood zone-ra. Na az ellenség közül 3 gyerek poénból elkezdte ucav-val lőni a tetőt. Na az ott már bosszantó volt...nagyon durván szét csapattak mindenkit.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
@rglaaf
veterán
válasz Liquidator #41319 üzenetére
ez csak vicc akart lenni ugye? talán a caspian firestorm nem lett jó gulfon egyszer voltam 10 perc után jött is a soha többet érzés
PSN:BiZzare_0 ️
-
Nono76
tag
Battlelogon a settings alatt van egy ilyen: "Enable video background for this device/browser"
Ezzel ki lehet kapcsolni ha valakit zavar a mozgó háttér!
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz prokxy #41282 üzenetére
Nekem hót mindegy a pálya azok közül, amiket szeretek.
@(#41289) Mappa: asszoonypajtié.
@(#41319) Liquidator: Caspian béna, Firestorm még nem rossz, de Bizarre nem szereti, nekem meg 8 melyiken vagyunk.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Liquidator
tag
válasz yodamester10 #41337 üzenetére
te meg nehogy azt hidd,hogy Yoda mester vagy
-
Enton
addikt
válasz Nono76 #41325 üzenetére
Akkor csak jól láttam hogy mostmár animált lett, ez azt kellett nagyon.
Arra van valakinek bármi tippje, hogy az mitől lehet hogy az egér random időnként, 1-2 secre belassul vagy egyáltalán nem reagál, van hogy két napig semmi, van hogy egy meccsen 4-5x-is. Packet loss icon folyton villog, persze csak mikor valaki feltűnik a képen, akár csapattárs, akár ellenfél, ping 40-50 közt a többi játékosnál is, de ha nagyobb akkor is hasonlókat művel.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
mackosajt
addikt
válasz eugabesz #41331 üzenetére
Csak voltunk.
Pályaváltásnál én pl. beragadtam a nagy sötétségbe, mire vissza értem, már csak 5-en voltunk.
Kör végét el sem értük, mert 3-ra fogytunk.
Ez akkora f@kk... Oké, legyen a 4 ember a minimum a beinduláshoz, de ha kiesik 1, ne álljon már le a kör. Ezen esetleg lehet állítani?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
@rglaaf
veterán
válasz Liquidator #41335 üzenetére
1 esetben történt ilyen de látod milyenek azóta is a fejemhez vágják egyébként én mindig mondom hogy mehetünk más mapra is de winnie-se akar menni amikor mondom
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz Liquidator #41335 üzenetére
Ajaj, eljárt a szám!
-
mackosajt
addikt
Oké, csak volt egy idő, amikor a legkisebb beállításbeli eltérés custom-ra vágta a szervert. pl. idle kick állítása.
Közben kössünk fogadásokat, hogy mikor jön ki akkor a NS?
Tegyék meg tétjeiket. Lehet fogadni bugokban és összeomlásokban!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest