- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
nekem meg az update óta úgy laggol, hogy már azon vagyok hogy letörlöm a francba
-
Svájcinéger
őstag
Én a helyedben inkább meginnám magam.
M@rdel: egy ideig nem toltam TDM-et, tegnap igen, de kár volt. Nem egyszer én a fal mögött láttam magam, míg az ellen nem és meghaltam. Ennyi elég is volt a TDM-ből. Ráadásul ez az NS-ben kapott sniper ritka fos. Ha fejbe lövöm az ellent sem esik össze. Vicc.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Svájcinéger #42804 üzenetére
Igen, pont ezt akartam inni.. izé irni
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
marilllyo
veterán
Tesztelte valaki az új nv drivert Bf alatt? Én kipróbáltam de nálam semmi plusz.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
lofagi
addikt
Ki vagy te Jimmy? Amúgy azt mégis hogy sikerült? Mondjuk olyan már volt velem,hogy lelőttem egy csávót miközben dobta a gránátot és felrobbantam a gránáttól, azt írta, hogy én dobtam... Ez akkor ciki amikor egy no explosive-on történik ilyen.
(#42798) DeadMeat Köszi Meat :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Az UPDATE-nek köszönhetően bekerültek a portrék! :] Az is valami!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
M@rdel
őstag
Kész a frissítés. Mehet a game!
(#42808) lofagi nekem való noob, még most sincs
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
-
iMaverick
addikt
válasz afrojack1 #42817 üzenetére
Mondjuk az alap loadout-ot (tehát hogy milyen elsődleges, másodlagos fegyó, elsődleges kütyő, másodlagos, stb.) azt eddig is tudtad állítani a Battlelog-ból. Csak (szerintem) senki sem használja. Én sem. Minek is?
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
válasz afrojack1 #42823 üzenetére
DLC-kel hogy állsz? Külön-külön veszegetted már őket? Ha igen, akkor szerintem nem sok pluszt kapsz a prémiumtól... (Nálam speciel még most is ott állnak hegyekben az XP boostok... Szóval ezek a dupla XP-s hétvégék sem igazán számítanak...
-
kisza25
félisten
a legújabb kedvenc járművem ja és lvl120 lettem, jöhet a kövi DLC
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kungzi
veterán
Az miért van, hogy a pingem a játék közben 20-30 között mozog és mégis kidob magas ping miatt? komolyan olyan laggok vannak, mintha 30 fps-el és 100-s pinggel játszanék.
-
iMaverick
addikt
válasz afrojack1 #42827 üzenetére
Akkor vedd! Megkapod a DLC-ket, + a prémium dogtag-okat + bonus unlockolásokat... (pl. kések) + a szerverre előbb beengedi a prémiumosakat... Azért van előnye is.
(#42829) raggg: szerintem az Oman jobb a 4-ben! Emiatt a Levolution-os dolog miatt. Amikor lecsap... Mármint a homokvihar. Az orrodig nem látsz el. Az meg külön félelmetes, amikor látod a feléd jönni... A hideg kirázott tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
felmentem megnézni egy két fegyvert üres szeróra bespawnolok erre ez fogad mi a retek ez és át is tudtam menni néhol az a vicc
de szerintem egy öld meg a megalodont mód az tuti helyre tenné
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
blaca83
őstag
válasz gabipaci #42791 üzenetére
Nem ide tartozik, de a hozzászólásodról jutott eszembe, hogy a G35-ös fülesemnek kikopott a bőr bevonata (ami sajnos típusbetegség) és itthon sehol nem találtam hozzá "csere párnákat" csak az Ebay-en.
Aki tud segíteni esetleg az legyen kedves dobni egy privit!
(#42828) kisza25: Jó Neked, legalább van időd játszani... Gratula a 120-hoz.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Appa123
csendes tag
Hogy kel beállítani h ingame mutassa assignmentseket?? Köszi!
-
-
Snip3r_HUN
addikt
-
yodamester10
őstag
Tolja itt valaki 750Ti-vel?
-
blaca83
őstag
válasz Bjørgersson #42846 üzenetére
Úgy gondoltam Én is....kör végén,ha nem látta-lemaradt róla stb. Amíg tölt a köv. pálya addig ki tud lépni vele és nézelődik, aztán vissza és játszhat tovább.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest