- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz Neoteric #41773 üzenetére
200m nem kevés, sőt még 100m-se. Lehetséges, hogy futó célpontnál elé kell tartani, persze nem méterekről van szó. 700m/s pedig csak a csőtorkolati sebesség egy ak 47 esetében, ami azért lassul a megtett táv alatt. Félreértés ne essen, nem vitatkozni szeretnék, csak a véleményem írtam le. Szerintem nem baj ha elé kell tartani a játékban.
batman91: Legközelebb rakd offba, de még úgy is felesleges lenne a hozzászólásod.
-
Nxn908xxx
őstag
Egy gyors kérdés:
Hogy lehet beállítani hogy ilyen nyilakat mutasson amikor kiírja hogy mit csináltam? Mint itt: link -
nagyúr
Ma játszottam a GOLD klán ellen az egyik szerón... vicces csíterek.
Metron azért nem gyenge ilyen 50-60/0-ás statokat csinálni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
afrojack1
senior tag
Ph-s játékosok kéne videózni és felvenni a legjobb öléseket vagy killstreak asszem és összevágni egy bf4-es zenére ! Jó ötlet lenne? pl. Sniper hun kiirni a nevét aztán az ölését stb..
SC: Herczku_Death
-
Snip3r_HUN
addikt
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #41862 üzenetére
köszi ez nekem valamiért olyan lagot okozott, hogy megakadt a kép 3másodpercenként, pedig csak SSD-k vannak a gépben pedig dettó ugyanez a beállításom is 720p 60fps, bár i7-el még nem próbáltam, na majd most
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
beers
addikt
Tegnap összeszaladtam vele, nem sok mindent kellett a földön csinálni.......
M&N
-
afrojack1
senior tag
Mert a videóid jutottak eszembe!
Én shadowplayel veszem persze csak NV kártyával működik!
De jó ötlet?[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Mi az a pnbk szó a nevem előt?
[link]Második vagyik valami scoutheliben !
-
kisza25
félisten
na most próbáltam és jó, erre veszem fel a videót akkora mákom volt 1 ponton ledaráltam vagy 15 embert gyalog, mondom el sem hiszem, erre nézem már nem veszi, mondom mi a f.... megtelt az ssd
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bjørgersson
félisten
Holnap lesz egy óra Battlelog karbantartás, lehet jön a Naval Strike?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
blaca83
őstag
válasz Bjørgersson #41873 üzenetére
Lehetséges, bár szerintem azt jobban beharangoznák, ha már úgy is késett a dolog!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #41873 üzenetére
Neemá...szabadnapom lesz...+barátnőtől kimenős-megengedős kockulós nap lesz. Ne tartsanak karban semmit ...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ingalls
senior tag
válasz glspeter1 #41875 üzenetére
Ez roppant érdekes Többségében én is ott vagyok, ahová dob, mégis 50% (bf4) és 1,3 (bf3) az gy/v arányom.
Azzal a különbséggel, hogy hogy belém szorult némi szolidaritás, s ha tudok, átállok a vert csapatba, hogy kisegítsem őket. Ha persze úgy is erőszakolnak minket, és csak agyhalott csipákkal és supportokkal vagyok körülvéve, akik tébolyodottan szaladgálnak ide-oda, és zsinórban 10-15-ször meghalok anélkül, hogy segítő szándék szikráját is látnám a derék csapattársakban, akkor persze quit. Néhány képességekre vonatkozó keresetlen szó kíséretében.Apropó: és dehogynem szeretnéd,hogy kedveljelek.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #41878 üzenetére
Az sok! Az egy elvesztegetett 1 óra az életemből.
-
Mappa
addikt
Killed in action állok a híd előtt meghalok.
Tankból v40 mini gránáttal kiszednek.
Arról nem is beszélve, hogy a killcam még mindig hót bugos.Egy okádék ez a játék cirka fél év után is. a k**** anyjukat a dájsznál de rohadtul felhúzott ez a szenny
nem kötelező megadni
-
marilllyo
veterán
-
gali777
őstag
válasz ingalls #41879 üzenetére
Na most nem azért, de ha megdolgoztam azért, hogy nyerjen a csapatom, akkor miért állnék át a vesztes csapatba? Nem értem miért kéne kisegíteni őket.
(#41884) Cris99: Én múltkor silk roadon egy dűnéről ugrattam le lavval, földet éréskor felrobbant és killed in action. Megjegyzem 100 hp-ja volt, akkor indultam el kezdőröl vele
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #41884 üzenetére
tegnap jön a jeep kiugrik a mókus egy kő előtt,azt látom, hogy beleszalad a kőbe és ezt a jelenetet még 3x egymás után közben folyamatosan lőttem, persze nem halt meg, újratáraztam és akkor sikerült lelőnöm, ránéztem 999volt a pingje, szóval nem csak a játékban vannak hibák
-
TommyS_27
senior tag
Iram szerveren random kidob ezzel az üzenettel: "Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open."
Eddig jó volt! Ötlet?
https://www.twitch.tv/ltommys
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #41892 üzenetére
Csak a squad hallja...csináltam amúgy...de ruszki squad társaim nem értékelték és kiléptek.
Szerk: biztos nem hitték el milyen mézédes is az a görögdinnye. Vagy úgy gondolták úgyis átb@szom őket a mérleggel.
(#41893) TommyS_27: Nekem reboot megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
válasz gali777 #41885 üzenetére
Ez lehet, hogy csak szemlélet kérdése. Én szolidárisabb vagyok, ti meg nietzschei módon gondolkoztok, de ez utóbbi gondolkodásmódnak inkább az evolúcióban van helye, mint egy játékban. De ha nektek ilyen becsípődéseitek vannak, az a Ti bajotok.
De az erkölcsi kérdés:
Ki az erkölcsi és játék értelemben jobb?1) akik jó skillekkel egy adott csapat elhúzásának a szolgálatába állnak
vagy
2) akik hasonló képességekkel a fairplay és a mindenki számára élvezhető játékéba?Én utóbbi vagyok, s ezt a szerepemet csak az törheti meg, ha a csapatom tényleg a végletekig magatehetetlen.
Nem is beszélve arról, hogy ez felveti a skillek összevethetőségének a kérdését.
Konklúzió:
1) Erkölcsileg selejtes, képességeiben megkérdőjelezhető. Mesterséges, farmolásból származó hamis statok.
2) Erkölcsileg pozitív, képességeiben elismerésre méltó, mert (1)-gyel azonos (jó) eredményeket folyamatos szembeszélben és koloncokkal is fenntartani képes.Aki ezt az egyszerű logikát nem képes megérteni, annak adok beutalót a fővárosi állatkert majomházába, ahol játsszon faágakkal, levelekkel és a kakijával.
De mindenesetre tartsa távol magát a társadalomtól. -
Bjørgersson
félisten
-
gali777
őstag
válasz ingalls #41895 üzenetére
Hát hallod.... akkor szerinted fociban, kosárlabdában, bármilyen sportban álljanak át a jobb csapat játékosai a gyengébbhez, mert ha győznek akkor megkérdőjelezhetőek, selejtesek a képességeik, mert gyengébbek ellen nyertek. Nem tudom feltűnt-e de általában a jobb győz a kevésbé jó ellen. Ennyi erővel nincs olyan, hogy fair játék, valaki mindig jobb.
És ha átállsz a rosszabb csapatba és megfordítod mondjuk az állást, akkor visszaállsz a selejt oldalra, mert most meg ők lettek rosszabbak? Te is benézhetnél a majmokhoz...
Ha nagyban hozzáteszek a csapat győzelméhez, akkor hadd kapjam már meg a kijáró győzelmet...
-
salytmasztor
aktív tag
válasz ingalls #41895 üzenetére
Ilyesmi az én meglátásom is az ilyen "én voltam a király" statokról.
Csak egyszerűbben szeretek fogalmazni: nem csípem azokat akik a statjuk és kd-jük miatt "belerúgnak" abba az ellenfélbe aki már a földön fekszik.
Pedig ezen a meccsen a linkjéből ítélve nagyon erősen csak ennyi történt.
Valószínű be voltak már szorítva valahova és csak ment az agyaggalamblövészet.De biztos csak amiatt mertük szóvá tenni a dolgot, mert irigyek vagyunk erre a statra, ahelyett hogy gondolkozás nékül automatikusan "hú de szép statoztunk" vagy királyoztunk volna.
És persze fáj, hogy én nem tudok ilyen menő KD-ket linkelni, mert én hülye módon amikor egy csapat beszorul a kezdőre, nem a fragnövelést látom bennük, hanem inkább visszajövök a kezdő bázisuktól, hogy tudjanak foglalni és legyen újra normálisabb a játék, ne csak egy agyatlan vérfürdő. :p[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest