-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erszviktor
csendes tag
Éppen ezt akartam írni én is, hogy a felesleges vitákkal elmászik a topic a lényegtől, csak nem mind1 ki kezdeményezi azt. Még mindig nem értem milyen jellegű felháborodást érzékeltél a postomban. Pusztán statisztikai adatként mutattam meg amit találtam.
Maradjunk annyiban, hogy nem értek egyet jelenleg a reakcióddal, te pedig nem értessz egyet az én postommal. Nincsen ezzel semmi baj. Zárjuk le.
Képről meg csak annyit, hogy egy rendszer adta funkció használatával éltem.
Mivel van rá lehetőség, hogy használjam ezt a funkciót, nem látok ebben kivetnivalót, de rendben, akkor legyen akaratod szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest