Új hozzászólás Aktív témák

  • Tl_

    tag

    Üdv!

    A problémám a következő: Windows 7 64Bites operációs rendszert használok, minden jól ment, egy Hitachi merevlemezen, de kevés volt a hely így vettem még egy másmilyen (WD) merevlemezt ami le volt formázva arra torrenteztem :) De mivel én ma ezt el akartam adni, kivettem a gépből és azt vettem észre hogy az nem indul. A következő hibaüzenettel: Hiányzó bootmgr.......... nem lett átrakosgatva a rendszer, a WD teljesen újra le van formázva mivel eladom(nám), de képzeljétek csak akkor bootol be rendesen a w7, ha az is benne van, pedig az egész le lett formázva, meg amúgy is semmi köze a rendszerhez mivel anélkül eddig teljesen jól megvolt csak utólag lett bele véve. Most néztem a Biosban a bootolást; Úgy is, hogy a vinyó az első, utána hogy a DVD az első utána kihúztam mindent nem e másról akar felbootolni, de semmi. Az alaplapon is a sata0 és az sata1 meg a többi helyre is bedugtam de semmi, csak úgy a WD -al.

    Egyedül ha a WD -rá van dugva akkor képes beindulni, és ráadásul úgy érzékeli hogy az az elsődleges merevlemez, ha a Hitachit (amin tényleg a w7 van) állítom be elsődlegesnek, akkor is feljön (hiányzó bootmgr) hibaüzenet. Próbáltam a W7 cd -vel de nem oldotta meg a problémát mert csak akkor ismerte fel a W7 -et ha benne volt a WD -is............ (hoppá) próbáltam úgy kijavítani a hibát de nem sikerült.

    Újra nem telepíthetem, mert le szeretné formázni a hitachit, és közel 700Gb adat nagyon fontos számomra... (nem tudom lementeni)

    Nagyon szépen köszönöm előre is!

    Üdv! Joci.

Új hozzászólás Aktív témák