Aktív témák
-
horowitz
csendes tag
nem igazán tudom melyik topikba illene.
t-mobilos mobil netet használok 5gbos csomag túlforgalmazási díj nélkül. sebeséggel nincs baj ha túllépem az 5 gbot akkor se. viszont van ettől egy sokkal idegesítőbb problémám ha sokáig használom 100%on pl sok videót nézek egymás után a sok letöltés után felmelegszik/konkrétan forró az egész/ a router a net pedig elmegy mmint nem tölt be semmi a letöltések leállnak ha bemegyek web'n'walk managerbe és rámegyek h lekapcsol akkor tölt.tölt.tölt. és semmi nem történik néha lekapcsol>kihúzom akkor kiírja h nincs behelyzve lehűtöm visszateszem és azt írja h inicializálás nem sikerült ilyenkor csak az segít ha kiakcspolom a gépet de ha csak start>kikapcs akkor nem kapcsol ki hanem eljut odáig h a windows leáll és egy óráig is vártam már úgyh ilyenkor reset gomb utána jó.
a kérdésem az lenne h mi lehet a probléma és h lehet megszüntetni? én melegedésre gondolok ilyenkor mit leeht tenni vigyem be hogy cseréljék ki? ilyenkor kicserélik?
köszi előre is -
tomcsi23
veterán
válasz horowitz #41952 üzenetére
Hát persze, ha forró, akkor egyértelmű, hogy azzal van a baj. Vidd be, üzemeljék be előtted, aztán hajrá. Persze, lehet, hogy épp mörfi áll a pult mögött és nem fogja produkálni, akkor átmész egy másik üzletbe.
Ha produkálja a hibát, szépen jelzed, cseréljék a cuccost....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenen hogy tud e valaki küldeni olyan touchscreen kapcsolási rajzot és építési útmutatót ami jó 1 sima lcd monitorra. Nagyn megköszönném. (nem kell halálpontosnak lennie csak az újat érzékelje....)
Köszönöm."Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Speeedfire
félisten
sziasztok
olyan kérdésem lenne h van egy ősrégi gépem (cel 633. 512mb ram stb)
van benne egy 80as ata vinyó, egy 1 terrás sata egy sata raid vezérlővel összekötve
nos a problémám az h akármilyen rendszert rakok fel (ubuntu, debian, windows)
feltelepítem a vinyóra a rendszert majd rákötöm a terrás vinyót és nem bootol be a rendszer
ha csak a 80as van bekötve akkor gond nélkül megyFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
FRENK1988
veterán
válasz Speeedfire #41957 üzenetére
Az nem lehet hogy egyből RAID-be rakja a vinyót?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Blaze71
őstag
válasz horowitz #41952 üzenetére
Azt, hogy mitől forró, nem tudom. De gondolom Vista-t használsz, azért nem áll le rendesen a géped. Sajnos ezeket a mobilos cuccokat nem szabad nyitott kapcsolat alatt eltávolítani, mert nem áll le a Win. ÉnVoda mobilnetet használok, de telefonnal. Nálam is gond van ilyenkor, ezért én akkor húzom csak le a telefont, ha már kiírta, hogy leállás.
Speedfire! A P-III-nak nincs véletlenül 120 GB körüli korlátja? Nekem úgy rémlik.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
kéne egy kis help
routert szeretnék venni de szűkös a keret
kinéztem ezt a 2-t
-TP-LINK TL-R402M
-TP-LINK TL-R46032/16mbit/s es kábel netem van
vagy egy kb 2éves routerem de az csak 16/16mbit/s tud leadni, router nélkül teljes sávszélem van, így egyértelmű hogy a router a keresztmetszett
kérdés az hogy amiket írtam routerekel teljes sávszélem lenne vajon?
thx -
vitaro
senior tag
válasz Blaze71 #41963 üzenetére
Eleinte csendben volt. De most beszéltem öcsémmel, és azt mondta, hogy a legutóbbi próba alkalmával a gép érzéki hangon közölte, hogy: System failed VGA test. Rákerestem a problémára és sajnos úgy tűnik, hogy ez bizony a lap hibája lesz... Csak azt nem értem, hogy akkor a Gef2-vel miért indul el.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Owerlord
tag
Hali ! Adott egy pendrive amiről wininstallnál letöröltem a partííciót,de nem formáztam nem másoltam rá semmit.Milyen programmal tudom visszacsinálni a fájlokat? PLS help köszike
Illa berek,nádak erek,a motorosok jó emberek! :)
-
RootRulez
félisten
válasz Owerlord #41965 üzenetére
Szia, a következő programokkal volt már dolgom, igaz merevlemezen, több kevesebb sikerrel
Recuva
PC Inspector File Recovery
De talán a legjobb ezek közül, a Get Data Back Ebből kétféle van, FAT32-höz és NTFS-hez való[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
tomcsi23
veterán
Jóstét!
Tudtok egy (két) szolgáltatót, ahol isdn modemmel lehet netet kapni telefon-költségen? Telószám is jöhet.
köszi
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
RootRulez
félisten
válasz tomcsi23 #41967 üzenetére
Nem épp ISDN, de talán hasznodra válik. Anno "matáv nyílt internet"-nek hívták, ma már ugye T-... [link] van modemed, telefonvonalad a géphez, és bármikor csatlakozhatsz a netre, csak sajna percdíjas... Volt még 1-2 szolgáltató, pl freeweb, amivel percenként fél forint volt az 56k-s net éjfél és hat között. De egyébként, már pár óra netezés árán kapnál egy normális sebességű netet...
ja, meg ráguglizol a "nyílt internet"-re és ott is találsz sok hasznosságot, ha mindneképp ez a megoldás lenne neked jó
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz tomcsi23 #41967 üzenetére
freestart.hu
freeweb.hu
régen meg kiwi.hu voltilletve mobilon a vodafone-nál havi 50MB ingyneses 3G /vitamaxxal/
most több nem jutt eszembe
de javaslom nked a a free wifi radart és ezt a videót [link]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
-
14adam
addikt
válasz ErőVarázsló #41970 üzenetére
van egy HIPRO HP-W700WC3 (700Wos) táp és rá van kötve 10vinyó, eddig minden szép és jó, de ha már 12van rákötve vagy 11 akkor csak 1másodpercre kapcsol be!
-
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Van 1 Amd gép és sata winyó viszont nem látja az xp é telepitésnél a wincsesztert.
Tehát ha betolom a cd ét xp é telepítés elindul és kiírja hogy nem talál merevlemeszt.
Biosban álítgattam ezt azt de semmi.
Ötlet?
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Bikerman
aktív tag
srácok, nekem van egy a4tech x7 egerem. na most az a helyzet, hogy elromlott benne a görgető. úgy értem, hogyha görgetem, akkor nem megy le- illetve fel az oldal, hanem össze-vissza ugrál. valahogy szét lehet kapni, és megnézni hogy mi a hiba, vagy vessek rá keresztet?
ragazzi della curva...
-
tomcsi23
veterán
válasz RootRulez #41968 üzenetére
Köszi.
No, majd átgondolják (nem nekem kell), mert mobil net is van már pár ezerért.ErőVarázsló: köszi Neked is.
14adam: ez milyen táp, mert még életemben nem hallottam. amúgy valszeg az a baja, hogy indulásnál nagy áram kell, és lekapcsol a védelem. Amúgy kell mind a 12 vinyó a gépbe? többszöri gyors ráindítással se röffen be?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
Csabee.
nagyúr
Tudom hogy van rá topic, de itt megkérdem először, Tudtok ajánlani olyan programot amivel a világ összes rádióadását hallgatni lehetne?
Üdv: Csabee.
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Sima 3,5"-os Samu HDD-t a gépre menet közben rá lehet dugni? Vagy le kell, hozzá állítani? SATA vinyóról van szó. Köszi!
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy milyen bővítmény kell ehhez a honlaphoz?:
http://www.eumet.hu/
Hiába kattintok a bővítmény kezelésére nem talál megfelelő programot.
Ehhez kéne.[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
aero.
veterán
válasz gyáliSanyi #41983 üzenetére
-
gamer0101
aktív tag
válasz gamer0101 #41986 üzenetére
Még valami: A következő mitől lehet? Van egy PATA 160GB-os HDD-m, rajta egy Windows7-el és egy rakat cuccommal. Ha USB-rack-ként akarom használni akkor a laptophoz csatlakoztatva felismeri mint USB-s eszközt, de azt írja, hogy a lemez nincs megformázva és kérdezi, hogy formázom-e most. Nem szeretném formázni. Egyedül azt a 100MB-os elvileg rejtett partíciót látom amit a Win7 kreál telepítésekor, mást nem. Köszi a segítséget!
-
Speeedfire
félisten
válasz Blaze71 #41960 üzenetére
de igen! de az csak akkor ha az alaplai ata vezérlőre kötöm rá
azt elfelejtettem mondani h win alatt ha már betöltött a rendszer és akkor kötöm rá a terrás vinyót akkor felismeriFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Csabee.
nagyúr
válasz gyáliSanyi #41985 üzenetére
De volt erre valami programom múltkor csak elfelejtettem..
Üdv: Csabee.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
kéne egy kis help
routert szeretnék venni de szűkös a keret
kinéztem ezt a 2-t
-TP-LINK TL-R402M
-TP-LINK TL-R46032/16mbit/s es kábel netem van
vagy egy kb 2éves routerem de az csak 16/16mbit/s tud leadni, router nélkül teljes sávszélem van, így egyértelmű hogy a router a keresztmetszett
kérdés az hogy amiket írtam routerekel teljes sávszélem lenne vajon?
thx -
Ha mar a temanal vagyunk milyen wifi s routert erdemes venni. Akerdes alatt a markara gondolok
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
zolynet
veterán
ide is berakom hátha jön vmi gyors tipp: [link]
cmos reset megvoltLife is too short to stay stock!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Cobrusz #41993 üzenetére
Mod: látom már a router topic-ba kérdezted, akkor próbáld meg esetlég még itt: [link]
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Mappa
addikt
Hali
Egy gyors kérdés ..mert már belekavarodtam és nem jövök rá.
Ezt hogy tudom totalcommanderben elő hívni mert csak függőlegesen tudom a meghajtókat kezelni de én szeretném ha mindig látszanának vízszintesen is
kép--->[piros keretben]
köszi
nem kötelező megadni
-
(Darkwood)
őstag
Ha egyre gondolunk, akkor a beállítások ---> lemezegység-gombsor ----> mind a kettő kipipálva.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Mappa
addikt
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest