Aktív témák
-
-
dre75
tag
válasz (Darkwood) #41901 üzenetére
alig használom a gépet nincs üzemberakva egy hete se nem hinném h vírus
de addig futtatok egyett -
pohár
félisten
Halihó!
Ez mitől van? Felajánlotta ezelőtt hogy frissítsem a Plus-t, megvolt, és ez fogadott
Visszatettem egy régebbi Plus-t, és ugyanez a hibaDe nem akarom frissíteni a 9-esre a Messenger-t mert az egy rakás trágya
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz pincehely #41904 üzenetére
Az hogy idiótán van megoldva benne a beszélgetés... Csoportosítja az általam küldött írásokat és a partnerem által küldötteket...
De eddig miért nem szopózott ilyennel?
Régen szólt hogy van frissítés, kattanjak ha akarok frissíteni, de most kib...ott velem az MSNGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
kéne egy kis help
routert szeretnék venni de szűkös a keret
kinéztem ezt a 2-t
-TP-LINK TL-R402M
-TP-LINK TL-R46032/16mbit/s es kábel netem van
vagy egy kb 2éves routerem de az csak 16/16mbit/s tud leadni, router nélkül teljes sávszélem van, így egyértelmű hogy a router a keresztmetszett
kérdés az hogy amiket írtam routerekel teljes sávszélem lenne vajon?
thx -
Istyu74
aktív tag
Üdv!!
régen volt egy olyan program aminek ha be adtam egy Exe-t akkor annak mindig egy bizonyos rendszer időt szimulált.
így például egy 30 napos bróba verziójú progi sosem járt le
Ha ennek a programnak a nevét vagy valami hasonló funkcióval rendelkezőt tudna nekem valaki mondani meg köszönném.[ Szerkesztve ]
Üdv, István.
-
zoltanz
nagyúr
Már agyamra megy az egyik Wifi routerem nem bírja a fesz ingadozást vagy már öregszik. Állandóan reset elni kell mert elfelejti a felhasználónevet és a jelszót, kb havonta csinálja és rengeteg gép fel van véve (20-30) az engedélyetett kapcsolatokban mindig írhatom be újra. Tele van a hócipőm
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Itt vok havernál összeraktam a húgának egy gépet,ami a következőkből áll:
ASUS P4P800-VM
Intel Celeron 2,4Ghz
Kingmax 512Mb DDR400
HIS Radeon 9550 256Mb DDR 128bit
Maxtor 80Gb IDE 2Mb
DVD-író
Colorsit 450W
Tom,hogy a táp nem egy főnyeremény,de eddig hibátlan volt(használták is eddig).
Az a gond,hogy mikor bekötöm a gépet a hálózatba(230V),akkor a lap zöld ledje nem kezd el világítani,mint régen,ezért persze el sem indul a cucc.
Mi lehet a gond?Kösz a segítséget!
Üdv, Balázs
-
Thome
veterán
Hali!
Jobb helyet nem találtam neki.
Létezik olyan USB-s, vagy e-SATA-s eszköz, amibe belelehet dugni PCI bővítőkártyát?
Notebook-om van, de jó lenne, ha összetudnám vele kötni valahogy egy VIA VT6421 kártyát.Létezik egyáltalán valami usb-s pci bővítőhely?
Valami módon megoldható az összekötése, vagy felejtsem el?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
Olekgsxr
tag
Hali Mindenkinek!
Lenne egy nagy problémám.
Adva van egy: Abit KN8 Ultra lap benne egy AMD Athlon 3200 64+ os proci.
1Gb ram, 1 dvd író, 1 vinyó, 1 fdd, 430W-os táp.
A videó kártya adta meg magát, ami egy 6600GT volt. (3 kondi eldurrant). Megjegyezném még mindig használható kisebb nagyobb hibák fel fel bukkanásával., de a játékok vezérlése már nem megy neki.
Lett bele véve egy Inno 8600GT.
A gondom a következő: Kártyát betettem, de, nem kapcsolja be a monitort!
Mindent lehúztam ( hdd, fdd, dvd iró) csak a monitor, egér, bill van csatlakoztatva.
Eredmény semmi, még le sem pittyenti a hibákat,
és csak hosszan nyomva a bekapcs gombot áll le.
Visszatettem a régi kártyát, ott belövi a monitort, biosba be tudok menni. Mivel nincsen bekötve a vinyó itt elég egyszer megnyomni a bekapcsoló gombot és le is lövi egyből a gépet.
Szal esetleg tud valaki mondani valami okosságot??
Köszönöm előre is válaszokat! -
pohár
félisten
válasz Istyu74 #41910 üzenetére
Áááá ember örök hálám!!!!
daa-raa... köszi neked is a segítségetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisCobiii
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy elég bosszantó és érdekes problémám lenne. Csináltam egy windows reinstalt, mert azért félévente évente jó egy kis friss tiszta win., na de nem is ez a fő, mert szép simán ment minden csak repkedtek a progik fel stb... A fő gond ott indult, hogy mikor az SP1 SP2-is felröppent a Vista Ultimate-re, akkor látom hogy hopp nincs hangdriver még fent. (Csak mellékesen ez egy Asus P5K-e Wifi/AP lap és egy SB Audigy SE hangkari van benne) Nos szóval elkezdtem felpakolni a 'Gyári' SB cd-ről a drivert, csodaszépen minden zökkenőmentesen felment, rest. a gépnek utána és várom a hangot, de semmi. Na akkor körülszaglásztam eszközkezelőbe ott látom valami gebasz van, mert nemfogadta el azt a hangdrivert (ami nemmellékesen gyári driver és 2 évig ez volt fent gond nélkül) szóval írta hogy a windows nemtudja megfelelően telepíteni szedjek le frissebbet. Nos ez is megvolt, az össze létező friss driver már volt a gépen, le-fel pakolgattam és próbálgattam, de hiába. Majd haver is mondta, lehet a kari a hiba legyen a lapi hangkari, mond OK. Biosban bekapcsoltuk, ahogy feláll a Vista írja is ki hogy PCI eszköz csatlakozni ( biztos így is meri fel, legalább is nekem) mondom ok stb.... Na ott is HIBA a drivert illetően, mert a Vista nemvolt képes hangillesztőt rendelni hozzá. Jött a GYári cd, arra meg azt írta ki, hogy ilyen hardware (az alaplapi hangkártya) nincs a gépemben és így nem telepíthető. Összegezve, most mióta 1 napja újrapakoltam az amugy hibátlan gépemet, azóta nincs se SB Audigy se Lapi hangkártyám és HANG az végkép nincs. Mellékele egy képet az Audigy-ról mit csinál.:
KépAki tud vagy járt hasonló cipőben PLS segítsen, mert már "Beethoven"-ként érzem magam... NAGY THX Előre is...
[ Szerkesztve ]
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
vitaro
senior tag
Sziasztok!
Öcsém gépével (Asus A7N8X-E Deluxe, AMD Sempron 2800+, 2x512MB Kingston DDR400, 350W táp) adódott egy kis gond. Az ősrégi Geforce 2 MX hűtése felmondta a szolgálatot, ezért úgy döntött lecseréli. (Itt volt már az ideje) Vett előbb egy Sapphire HD3650-es kártyát, de az meg sem mozdult. Miután ezt visszavitte, egy Inno3D 7300GT-t szerzett amin már megy a hűtő, de kép az nincs. Lehet valami baja a gépének vagy egyszerűen csak hihetetlenül peches?
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
FRENK1988
veterán
Létezik olyan hogy CPU 4pin hosszabbító? Mert a mostani gépházamba rövidnek bizonyult a Gigabyte SuperB kábele
Megtaláltam a Coputermode oldalán[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
14adam
addikt
Hello,azt,hogy lehetne megoldani,hogy van egy ECS g31T-m2 alaplap benne két darab sil3114 4portos sata vezérlő kártya.12 vinyó rajta van akkor nemindul el a gép.Olyat halottam,hogy bekell álítani a biosba és a kártyán,hogy eltolva indítsa a vinyókat.
A kérdésem hogy-hogy álítsam be[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
Üdv
Laptopomon (dell inspiron 6400) csak vga kimenet van.
Ha veszek egy full hd felbontású monitort (1920*1080) akkor tudom azt natív felbontásban hajtani? (azt hallottam, hogy nem)Üdv: Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
pincehely
addikt
-
pincehely
addikt
Analog Display (82Q45, 82Q43, 82B43, 82G45, 82G43,82G41 GMCH only)
— 350 MHz Integrated 24-bit RAMDAC
— Up to 2048x1536 @ 75 Hz refresh
— Hardware Color Cursor Support
— DDC2B Compliant InterfaceDigital Display (82Q45, 82Q43, 82B43, 82G45, 82G43,82G41 GMCH only)
— SDVO ports in single mode supported
— 200 MHz dot clock on each 12-bit interface
— Flat panels up to 2048x1536 @ 60 Hz or digital CRT/HDTV at 1400x1050 @ 85 Hz
— Dual independent display options with digital display
— Multiplexed digital display channels (supported with
ADD2 Card).
— Supports TMDS transmitters or TV-Out encoders
— ADD2/MEC card uses PCI Express graphics x16
connector
— Two channels multiplexed with PCI Express* Graphics
port
— Supports Hot-Plug and Displayhttp://kefetemap.deviantart.com/
-
nagyúr
Hali.
A Skype 4.1.0.179 verziója van fent, és itt ha ír valaki akkor egy felkiáltójel "mocorog".
Nem lehetne ezt megcsinálni hogy olyan legyen mint a régi 3.xx Skypeok esetében?
Mert az a tálcára tette ki ha írt valaki és azt könnyen észrevette az ember, de ezt nem mindig veszem észre. Mivel w7 van fent ezért a régi skype leáll hibával nemsokkal indulás után, így azt nem tudom használni.
Van erre valami megoldás?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
dre75
tag
Sziasztok!
Annyi lenne a problémám hogy a gépemen egy idő után (2-3perc, vagy rögtön indítás után)
elkezdenek akadozni a játékok(nem a graff miat akadozik hanem megy normálisan és elkezd szakaszosan akadozni!)
A proci húzva van (e6300@3ghz)de megpróbáltam alap órajelen is defeault beállitásokkal!
Úgyse jó!
A hardverekkel sincs gond mert nálam ez a 3. asztali pc ami csinálja ugyanezt a tünetet!
Minden más alkatrész volt a 3 kül. gépben!
Nem értem a dolgot!Lehet hogy az áramellátással van a gond?
A segítséget előre is köszönöm -
lakatosturbo
aktív tag
olyat szerertnék csinálni hogy itthon haverral játszanák a gta SA-val de lanba, ezt nem lehet valahogy megcsinálni?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
marsu
veterán
válasz lakatosturbo #41942 üzenetére
Vagy egy Cross-Link kábelre van szükségetek, vagy egy Hub-ra / Switch-re és hálózatba kötni a gépeket.
A Cross-Link kábellel ketten tudtok játszani, Hub / Switch esetén még többen is ...
Press any key to continue ...
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
kéne egy kis help
routert szeretnék venni de szűkös a keret
kinéztem ezt a 2-t
-TP-LINK TL-R402M
-TP-LINK TL-R46032/16mbit/s es kábel netem van
vagy egy kb 2éves routerem de az csak 16/16mbit/s tud leadni, router nélkül teljes sávszélem van, így egyértelmű hogy a router a keresztmetszett
kérdés az hogy amiket írtam routerekel teljes sávszélem lenne vajon?
thx -
Blaze71
őstag
Melyik driver van fent? Nekem is volt bajom mostanában, de a 190-es és a 191-es driverek már jók. Igaz, hogy most a kártyám halt meg, de legalább cserélhetek egy 5xxx ATI-ra.
V_Tomy! Nagyon láma dolog lenne, de volt már ilyen. Rádugta a tápcsatlakozót a videókártyára?
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
nrgxxx
tag
sziasztok.
megtudja nekem mondani hogy mi a különbség az nf4 ultra single chip és az nforce 550 single chip között? mivel tud többet az egyik a másiknál? konkrétan a különbség egy abit kn9 és egy abit kn9-s alaplap között van.Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.
Aktív témák
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest