Aktív témák
-
gergo321
csendes tag
sziasztok,
az itthoni wpa s jelszoval levedett halozatnak elfelejtettem a jelszavat, azonban az elozo laptopomban meg rejtett formaban el van mentve, amikor csatlakozni szeretnek, van valami mod arra, hogy megjelenitsem a rejtett karaktereket, vagy megtudjam a jelszot valahonnan?Koszi
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok! Noteszomra Win7-et akarok telepíteni. Melyiket érdemes feltenni? 32 vagy a 64 bites verziót?
Gép a következő:
- AMD Athlon X2 QL 60 (64 bit-1,9 GHz)
- 1x2048 MB DDR II 800 MHz Ram
- 250 GB HDD
- HD 3470 VGA (Ati Corssfire)
Szerintetek van értelme a 64 bitnek?
Más: tapasztaltátok hogy a Win7 ha több órán keresztül csak áll (éjszaka megy pl) akkor nagyon nehezen tér magához? Nálam valamiért ezt csinálja.
Az Win partíció vinyón belüli helye lassíthatja a gépet? Nekem volt egy Vista a gépemen, de feltettem a Win7 pár hónapig használható verzióját is, de azt a F meghajtóra (Vista-C, Adatok-D, DVD RW-E), és aztán a Vistától most megszabadultam....de nem tudom hogy most érdemes-e ez mitatt az egészet leformázni és újrarakni
Na egyelőre ennyi
Előre is köszi! -
RootRulez
félisten
═════════════════════════════════════════
-
Veyron
tag
válasz joe2005 #41049 üzenetére
A youtube-on találsz sok videót ezzel kapcsolatban, én viszont nem tudok olyat csinálni ami igazán szemléltetné a dolgot. Ami tök jó az egészben, h egy 5 éves gyerek is be tudja állítani,pofon egyszerű az egész.Csak hálózatba kötöd a gépeket és a Synergy-ben belövöd, h melyik gép merre helyezkedik el és kész, működik a bill és az egér is, akárhány gépen akárhány monitorral.Tutti egy progi az biztos és ingyenes.Hihetetlen.Még1x köszönet
-
laolaj
aktív tag
hali mindenki..
C&C3 tiberium wars-ban kellene egy kis segítség.. valakitől.
online hogy lehetne játszani valakivel... acc is megvan.. meg minden..
vagy valakikkel hamachin?köszi előre is.
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
hfrankee
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani egy progit amivel a rendszer ventiket (nem CPU,nem VGA) tudnám szabályozni?!
Köszönöm -
Storms
őstag
üdv
Hol tudom kitörölni a MSN 8.5-be használt profilképeket? Hova menti le ezeket?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
8nemesis8
veterán
-
<NewL>
addikt
helló
valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahova egy srác fel tudna nekem tölteni egy 200 megás cuccot. nincs ilyen regisztrációm sehova se,meg neki se,meg nem is vágom ezt
There's an app for that
-
8nemesis8
veterán
válasz <NewL> #41068 üzenetére
itt csak 100MB, de kettő részre kell osztani.
Alatta apróbetűben ott van segítség a szétosztáshoz. -
Kurcy
tag
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék hogy mi a véleményetek erről a routerről :
Linksys WRT120N
Most fosta össze magát a D-Link DI - 524-es amit gyorsan visszavittem.
Köszönöm előre is a hozzászólásokat !
Üdv: Kurcy
-
RootRulez
félisten
köszi, meglesem őket...
más:
48 fokon megy az alaplap, az kicsit sok? mert szerintem igen...mod:
Most már kis égett szag is megcsapta az orrom[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Athlon x2 7750 Black Editionra, tudnátok mondani valami jó kis hűtőt 5-7 ezerért? :-)
Olyan kellene amivel azért 3-3.2Gigán hajthatnám. gyárival 3at nem viszi, hibázik :-S -
RootRulez
félisten
abszolút nincs terhelve épp csak nezetek vele
Bratyónál töltök pár napot és feltűnt egy kis égett szag a gép felől, feltettem everestet és akkor láttam, hogy 48 fokon megy. Nos nekem otthon ez olyan 30 fok körül szokott lenni, és nem értem miért ÉS nem lenne jó, ha beégne a lap...Mert szerintem ez a majdnem 50 fok már nem valami egészséges
egyszer kell megszokni
Jah, proci 35-40 fokos... Vagy lehet csak a szenzor sz@r a lapon?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ysoltee85
aktív tag
erre a kérdésemre hivatkozva lehet a problémám esetleg SATA kábel miatt, mert a minap cserélgettem vinyókat a gépben és nem akart indulni a rendszer, mintha nem látta volna a vinyót de a bios meg igen, megmozgatás után elindult! ez a probléma lehet ettől??
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
(Darkwood)
őstag
válasz ysoltee85 #41090 üzenetére
Egyszerű: cseréld ki a Sata kábelt és próbáld ki! Nekem már sokszor segített a cseréje!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
<NewL>
addikt
válasz (Darkwood) #41096 üzenetére
az app storban csak jót olvastam róla,kipróbálom. majd az igo-t is felrakom később. reggel
8nemesis8 : iphonet vegyél! olyan játékok vannak rá,annyi alkalmazás.
a szemem kezd csipásodni a sok fordítástól,ma 15 appot raktam fel
kezdek belejönniValaki nem tud egy ingyenes kimenő szervert,telefonon akarom beállítani a mailt,de nincs mobilnetem,vodás vagyok,és freemailes a fiók. egy ingyenes kimenő szerver kellene nekem valahonnan
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
8nemesis8
veterán
válasz (Darkwood) #41094 üzenetére
CPU hűtő kellene nekem is előbb vagy utóbb.
-
(Darkwood)
őstag
válasz 8nemesis8 #41098 üzenetére
Ha egyszer majd kell, akkor majd szólj, mert szoktam Pestre járni és elhozom Neked! Megbeszéled az illetővel, hogy hol és mikor és elhozom!
<NewL>: Páromnak először az volt, de nem volt az igazi, így váltott iGO-ra!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest