Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Emberek, azzal segítek, ha az NT Hash-t megadom???
d4bfea9650013bbd49a69bb07dabdd58
Kérem, aki tud segíteni, az PÜ-be is segíthet, nekem mindegy, csak valaki segítsen, mert teljesen kivagyok....
VAn egy progim, ami linux, alapú, és visszafejti a kódot, de win7 alatt, valahogy nem tudta, és ott olyat ír, hogy administrator empty, de adminisztrátorként nem tudok bejelentkezni...[ Szerkesztve ]
Üdv, Csaba
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Sürgős kérdés: Office 2003-ban hogyan oldható meg, hogy a szövegben százával fellelhető ronda kék színű hivatkozást, normálisan fekete szövegként nyomtassa? THX!
-
Blaze71
őstag
válasz Jostikacska #35819 üzenetére
Már az előző hozzászólásból is selytettem, hogy FI reléről van szó és nem biztosítékról. Nos, a TV egy sima 2 pólusú csatlakozón keresztül van a hálózatba dugva, tehát nincs védőföldelése. A kábeltévének viszont van, de mivel a TV-nek nincs, ezért nem zavarnak be egymásnak. Nos, a számítógépednek szintén van földelése és ezek szerint jó is, mert a FI relé nem kapcsol le a gépedre. Nos, amikor összekötöd a gépedet a kábeltévével, vagy a TV-n keresztül a kábeltévével, akkor a két földelés között megindul egy kevés szivárgó áram, amire lekapcsol a FI relé. Ez normális is, de kellemetlen. Valószínű, hogy a kábeltévé földelése nem jó, hiszen az elég hosszú koaxkábelen jön és az ellenállás miatt kialakulhat ez a jelenség. Megoldás lehet a kábeltévé helyi földelése a villamoshálózathoz. Ez az egy potenciálra hozás.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
-
vauxhall
csendes tag
Hali!tudna nekem valaki tanácsot adni?
-
hfrankee
senior tag
Hello!
Kérdezném,hogy lehet e szoftveresen rendszer fogyasztást mérni?!
Érdekelne,hogy vissza vettem a vga órajelét és a gpu feszt,mennyivel fogyaszthat kevesebbet...
kösz -
félisten
válasz Blaze71 #35858 üzenetére
Nem eladóak! Nehéz napokra vannak tartva!
hfrankee! Szoftveres mérés nem mérés, ez alatt az everestet értem. Én vele mérek: [link]
Ő a már elfogyasztottat méri és 20 rongy boltban, sínre pattintható almérő, tehát elhiszem neki h egy év alatt a gépem 975KWh-t evett meg.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Psyhi1
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy vettem egy új Gigabyte Hd4350-et és 60Hz-nél nagyobb képfrissítést nem tudok beállítani a monitoromon.Hiába állítom 85hz-re mégis marad 60-on.CRT monitorom van és más videókarival simán bírta a 85-öt.Legújabb driver van fent egyébként.
Előre is köszönöm a segítséget: Zoli
-
félisten
válasz hfrankee #35863 üzenetére
Nem, csak a már elfogyasztottat, de van rajta egy led. két villanás között 0.5Wh a fogyasztás. Nagyon hasonló ehhez Nem forrasztottam, egy sima hosszabbítóra van ráültetve, csavar van mindkét végén ezt elmenőtáblába szokás tenni. Kaptam mellé egy kis dobozt amiben tulajdonképpen egy sín van amire felpattintottam. A teljes gép fogyasztását nézi: gép,monitor,hangfal,modem,router.
Lehat kapni olyan digitális csoda mérőket amik a pillanatnyit is kiírják, de sok velük a baj, pontatlanok. PL: [link][ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gyick
őstag
Hi valaki mondja el plz hogy a lézeres egér miben jobb mint az optikai.Ill hogy az usb-s jobb-e mint a ps2-es
-
localhost
Közösségépítő
Logitech szerint: Google első találat a lézeres egér szóra:
""A lézer idővel kiszorítja a piacról a mai optikai egereket. Az egér szenzora nem tud reagálni arra, amit nem lát, amit szó szerint nem képes látni. A lézeres technológiával viszont az egér mikroszkopikus részleteket is felfog. A lézerfény természete lehetővé teszi, hogy az eszköz elképesztő pontossággal kövesse a jeleket, sokkal többféle felületen és sokkal érzékenyebben, mint korábban."A koherens, csaknem egyvonalú hullámhosszban futó lézerfény sokkal nagyobb felületet tud részletesen leolvasni, mint a vörös fényt kibocsátó dióda, amely az optikai egerekben található. A Logitech partnerénél, az Agilent Technologiesnél végzett kísérletekben a lézeresegér húszszor akkora érzékenységet mutatott a felületi részletek iránt, mint a LED-del működő optikai egér. Bebizonyosodott, hogy a lézer bonyolultan polírozott vagy szemcsés felületen is megbízhatóan követi a részleteket."
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy eusso uis1400-as routerem. Az a problémám vele, hogy swichként megy, viszont sem a menüjét és a printszerver részét nem tudom elérni. Próbáltam már a user manuált, és a guglit is. Volt már reset, és restart nem is 1x. Ahol láttam tipikus ip címet, mindet kipróbáltam.
Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném.
Sziasztok.Eladó cuccaim: -
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Párom budapesti munkahelyéről eljött gyesre. Ezután kapott a munkahelytől egy ajándékcsomagot, amit már személyesen nem tudott átvenni, mert elköltöztünk (jelenleg ~220km-re lakunk Bp-től). A csomag értéke nem nagy, valami ajándék + pár ezer forint vásárlási utalvány.
Úgy gondoltuk, hogy valamelyik kollégája majd átveszi, és postán elküldi nekünk, illetve pár barátunk személyesen is szokott erre járni és el tudná hozni.
Erre a munkáltató közölte, hogy csak személyesen lehet átvenni (nem is lenne ezzel gond, ha az utazás nem kétszer annyiba kerülne, mint az ajándék értéke).
Nah szóval, én úgy tudom, hogy - egy sablon, két tanus meghatalmazással is - át kellene hogy adják "bárkinek", hiszen akár több százezres fizetéseket is kiadnak meghatalmazásra, akkor ezt most miért nem?
Ezt a munkáltató eldöntheti, hogy átadja-e, vagy sem? Esetleg van erre valami jogszabály, ami ezt hivatott eldönteni, mert én sajnos nem találtam még meg (lehet, hogy csak én nem kerestem jó helyen ).
Ha esetleg valaki tudja a választ, hogy akkor most jogos-e hogy nem adják ki másnak, illetve ha valaki tud egy linket dobni hogy mi alapján dönthetik ezt el azt megköszönöm.
(De ha azt meg tudjátok mondani, hogy hol keressem ennek a jogi hátterét, hogy mi van ilyen esetben az is tökéletes nekem.)"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha veszek egy vezetéknéküli egér-billentyűzet duó-t, akkor úgy is tudom használni a billt, ha nem azt az egeret használom, amit hozzáadtak, hanem a sajátomat ( Logitech G9 ).
Üdv.: Marci
-
Kvazár
őstag
ipconfig esetén az alapértelmezett átjáró rész üres
Eladó cuccaim: -
-
broaff
tag
A vidkaris topik nagyon kihalt ide is feltenném a kérdésem:
Üdv. mindenkinek.
ATi x1650 pro ról lenne szó, gamer edition és akadt vele egy kis probléma.
Játék közben néha fekete képernyőt ad és nem lehet semmi csinálni max. láthatatlanba megkeresem feladatkezelőben az exe-t és kilövöm vagy újraindítom. Valamikor csak úgy újraindul game közben. Többször újraraktam a drivert stb.
Észrevettem hogy a eszközkezelőben van egy unknown device. Aminek a Locationja az ati x1650 en van. Az mitől lehet? Maga a VGA controllerer stb. semmi baj. -
veterán
Az USB-s meg azért jobb, mert olyan helyeken is fel lehet használni, ahol PS/2 nincs. például notebookok, illetve ha hurcolászni kell, akkor bedugható akár az előlapba is, vagy a montitor oldalán levő USB aljzatba is.
Meg ha jól emlékszem, technikailag is fejlettebb, egyszerre 6 gombot (funkciót) is le lehet nyomni, de ezt inkább a gamerektől kell megkérdezni..
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Pentacino
csendes tag
légyszi segítsetek ebben a dologban!
[link] -
Tibord
senior tag
Helló
Egy sürgős kérdésem lenne.
Van egy Canon IP4600-as nyomtatóm.
garancia már nincs rá.A probléma az hogy kb. 1 hónapja kifogyott a fekete és csak most volt rá anyagi keret hogy vegyek bele.
De abszolút nem nyomtat. Szerintem beszáradt. Abból is kiindulva hogy a kékből most fogyott ki és az tökéletesen működik csere után.Van valami lehetőség hogy kipucoljam vagy megjavítsam a fejet?
vagy valamibe beáztatni esetleg (tisztaszesz, stb)?Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
total90
veterán
Csöv!
Tudnátok egy ingyenes DVD to "X" (avi, mp4... mindegy) konvertert ajánlani
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Az előbb böngészgettem neten, és meg akartam nyitni közben egy mappát, és azt a hibaüzenetet kaotam, hogy "ez az objektumfelület nem támogatott". Először nem tudtam mire vélni, aztán próbáltam más dolgokat megnyitni, de mindegyiknél ez a hibaüzi jön, egyszerűen nem működik az ablakozó felület egyik pillanatról a másikra[link]. Bármilyen ablakot próbálok megnyitni expolrer alól ez van, illetve a dialógusablakok működnek ( megnyitás mentés stb ) Free Commanderrel semmi baj nincs tudok mászkálni a könyvtárak közt simán, tehát nem a fájlrendszer a hibás tuti. Mi lehet a gond és a megoldás?
-
perempe
addikt
Melyikről érdemes tölteni? (Mikor érdemes valamelyikről tölteni?) Találok erről topicot a PH-en?
MEGASHARES
FILEZZZ
YOULOAP
EZYFILE
MEGAFTP
FILEBOX
MEGAUPLOAD
GIGASIZE
2SHARED
VIP-FILE
DEPOSITFILES
UPLOADBOX* Brahms: 4. szimfónia *
-
lanett
csendes tag
Sziasztok!!
Egy ingyen letölthető webkamera programot szeretnék a netről!! a laptopom egy asus... de sajnos én nem értek ilyenekhez...lécc vki egy linket adna... (de egy normálisat) -
lanett
csendes tag
Háát ebben beépített,de sajnos nem tudom h hol kell megnézni,mert édesanyám elpakolta a papírjait !! lécc segíts
[ Szerkesztve ]
-
lanett
csendes tag
Köszönöm...máár megoldódott!! Azéért thx
-
őstag
Sziasztok!
Ma reggel arra ébredtem, h nem indul a gép, de nem ez a probléma hanem, h preinstalled windows-ból el tudtam érni a meghajtókat, kivéve a c-t, amire azt írta, h nincs megformázva. Az NTFS data recovery lát rajta mindent és le is tudom őket menteni másik meghajtóra, de hogy lehet megcsinálni, h az explorer számára is olvasható legyen a c megható?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
rii
nagyúr
nem vagyok jártas a külső USB-s, 3.5"-os HDD-házak terén
valami, ami a lehetőségekehz képest kicsi? Esetleg 2 USB-kábeles, és nincs hozzá adatkábel?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szasanyi
félisten
Sztem nincs olyan külső 3,5" HDD ház amihez nem kell tápcsatival. Méretre jelentős különbséget nem láttam. A lényeg, hogy SATA vagy IDE HDD megy-e bele. Olyat ne vegyél, ami mindkettőt tudja, mert az vagy nagyobb, vagy aSATA nem fér bele a csatlakozótól. Nemrég vittem vittem ilyet, és guta majd' megütött mire rájöttem: nem én vagyok balf*sz, hanem nem fér bele a vinyó + a SATA csatlakozó.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Kvazár #35869 üzenetére
[link]
"The default IP address of this product is 192.168.123.254
[...]
Activate your browser, and disable the proxy or add the IP address of this product into the
exceptions. Then, type this product’s IP address in the Location (for Netscape) or Address (for IE)
field and press ENTER. For example: http://192.168.123.254.
After the connection is established, you will see the web user interface of this product."Sk8erPeter
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest