Aktív témák
-
hoax
senior tag
válasz Godimodi #35688 üzenetére
Az rendben van, hogy a telefonodba dugva szépen szól, csak az nincs rendben, hogy az alaplap aljzata 3,5-ös és te abban próbálod használni a nem arra tervezett 2,5-ös dugót...
Na ezért írtam, hogy kontakthibás.
Esetleg azt is meg kéne tudakolni, hogy hány OHM-os a füles, és milyet hajlandó kezelni a lap...!Don't panic!
-
Csabee.
nagyúr
válasz Froclee #35697 üzenetére
ebbe a topicba tedd fel: Milyen program ami.......?
engem is érdekelne egyébként.. megnézném mit tud
Üdv: Csabee.
-
válasz Mr.Gettoman #35699 üzenetére
A helyzet az, hogy semmit sem magyaráztál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
RootRulez
félisten
4850-est egy Intel 2180 3GHz-en ki tud használni, vagy nem?
Ilyenkor a gyorsítótár is szempont a procinál vagy csak az órajel?
Milyen VGÁ-t tud a procim kihajtani vagy a 4850esnek milyen proci kell minimum?═════════════════════════════════════════
-
GNorbi
tag
Sziasztok...
Remélem tudtok segíteni... egyik idióta barátom a partypoker.com oldalnál az én telefonszámomat adta meg (a megkérdezésem nélkül) jött is az sms amit mondott, hogy jönni fog... de én hülye megadtam neki a kódot... a kérdésem az lenne, hogy származhat nekem ebből problémám? bár ő már azt állítja most, hogy törölte... de ki tudja... meg azt is mondta, hogy átváltoztatta a számot, de ugye messziről jött ember mondhat bármit meg am is én még a saját anyámban se bízok meg (persze jelképesen)
A választ előre is köszönöm!
-
helliSh
csendes tag
Adott egy rúter. És adott egy 8 megabit / 512 kilobites net. Eggyik gépen majdnem non stop megy a torrent letöltés 500 kb/s-el feltöltés 13 kb/s el. Azaz a másik gépre marad 300Kb/s letöltés és 40kb/s feltöltés. Mindkét gépen telepítve van a 4.50-es CfosSpeed teljesen bekalibrálva de mégis amelyik gépen nem megy a letöltés szinte lehetetlen az online játék. Cod2, Cod4, Cs 1.6, Cs Source mindenhol ugrál a pingem 30-200 között de valami iszonyat sebeséggel. Meg lehetne valahogy oldani, hogy ne pingeljen a másik gép? 500 / 13 letöltés NEM lesz kisebbre téve. Másfajta trükkök vagy bármi más kellene. Mert ugye az online fps játékok kb olyan 40-60 kb/s letöltést és 5-10 kb/s feltöltést használnak. Ha valaki tud valamit kap 1 akkora cuppanósat! ˘˘
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Keresek olyan oldalt ahol pontosan leírják, hogy hogyan kell tekerni cigit házilag.
Ma vettem dohányt, szűrőt és csikket, de az első az nagyon-nagyon trén sikeredett. Lehet csak gyakorolni kell, de lehet, hogy van kimondottan trükkje.
Előre is köszike!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
GNorbi
tag
válasz 8nemesis8 #35709 üzenetére
Kártyás... de ezen az oldalon mondta másik ismerősöm, hogy számlaszámot kérnek meg mondta ez a haverom, aki megadta számomat, hogy anyukájának a számlaszámát adta meg, csak a kód miatt adta meg enyémet, mert neki nincs most telója... de már törölte elviekben... de éppen ezért kérdezősködök itt, nehogy probléma legyen belőle.
Szerk.: Azért, ha még tudna valaki pontosabb választ annak megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
1180eh
csendes tag
Hali everybody.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vistán hogyan lehet beállítani, hogy 1 program automatikusan induljon, a win-el eggyütt?
-
tupacamaru
veterán
válasz Klemens #35711 üzenetére
Hogy csináltad?? A legegyszerűbb ha olyan papírt veszel amiben gyárilag benne a szűrő is és lehet kapni pár száz forintért olyan sodrót ami bele tudja húzni a dohányt. Itt van olyan készülék amiről beszélek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
localhost
Közösségépítő
válasz 1180eh #35714 üzenetére
Csodálatos ez a technika: a program parancsikonját belehúzod a Startgomb Indítópult mappájába és kész!
A Windows SÚGÓJA pedig csoda ismét (!) begépelve az automatikus indítás szavakat ezt adja :
Program automatikus futtatása a Windows indításakor
Amennyiben a számítógép elindítása után mindig ugyanazokat a programokat nyitja meg, például egy webböngészőt vagy egy e‑mail programot, akkor kényelmesnek találhatja ezek automatikus indítását a Windows rendszer indításakor. Az Indítópult mappában elhelyezett programok vagy parancsikonok a Windows rendszer minden egyes indításakor lefutnak.
Kattintson a Start gombra , kattintson a Minden program elemre, kattintson a jobb gombbal az Indítópult mappára, azután kattintson a Megnyitás elemre.
Nyissa meg az elemet tartalmazó helyet, amelyre parancsikonnal kíván hivatkozni.
Kattintson a jobb gombbal az elemre, majd kattintson a Parancsikon létrehozása parancsra. Az új parancsikon az eredeti elemmel egy helyen jelenik meg.
Húzza a parancsikont az Indítópult mappába.
A Windows rendszer következő indításakor a program automatikusan elindul.
Megjegyzés:
Egy önálló fájlt, például egy szövegszerkesztőben készített dokumentumot is megnyithat automatikusan, ha a fájl parancsikonját az Indítópult mappába húzza.Lásd még
Parancsikon létrehozása vagy törlése[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
whited
addikt
hy
ahhoz hogy fusson az xp elég 256mem?
csak netezés közzbenHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
ha veszek 1 ide sata átalakitot és ugy dugom a winyót a gépre látni fogja?sata-s a winyó ide-s a gép
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy az EA Sportos Formula One 2002 játékhoz elég sok modot csináltak már.És van egy program amivel a kocsikat lehet "szerkeszteni" nekem ez régen megvolt, de már se a nevére se arra ,hogy honnan szereztem nem emlékszek!Tudnátok segíteni mi ennek a programnak a neve??
-
Blaze71
őstag
válasz whited #35717 üzenetére
A leggagyibb gép, amire feltettem az XP-t: Pentium II - Intel Celeron 233 MMX, 96 MB memória mellett. Kicsit nyöszörgött, meg időbe telt, míre elindult, de gond nélkül futott. Sőt, még az office97 is rajta volt fullban. Csak ráérősen bootolt. Bekapcs után irány fürödni és míre végzett az ember, már mehette is a netre.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
válasz Xirtam #35724 üzenetére
Addig nem jutott, de a net ment vele szépen. Természetesen nem servicepack-os volt az XP, mert az elev nem fért volna fel az 1,92 GB-os winyóra. A lényeg, hogy nincs régebbi oprendszerem, így nem tudtam rá win98-at tenni és bepróbálkoztam az XP-vel. Gondoltam, hogy baja úgysem lesz tőle...
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Ha Win7 64bit alatt használok 4GB RAM-ot, akkor a BIOS- ban Memory Remapot be vagy ki kell kapcsolni?
És mi is lenne ez az opció pontosan? -
Csabee.
nagyúr
XP-alatt hol lehet megnézni hogy mennyi ideje fut az oprendszer??
djbahool: Win7topicba kérdezz szerintem!
Üdv: Csabee.
-
törölt tag
Újabban a gépem indításakor ezzel a képernyővel találtam szemben magam:
Az egyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát.
....
CHKDSK az indexeket ellenőrzi
.... szépen pötyörészik... néha indexbejegyzés törlése...
CHKDSK a biztonsági leírókat ellenőrni
... pötyörészik...
rossz szektorcsoportok lecserélése a naplófájlban
1 rossz szektorcsoport hozzáadása a rossz szektorcsoportokat tartalmazó fájlhoz
CHKDSK lefoglaltnak jelölt szabad területet talált a mesterfájlban
Windows javításokat végez
...
Várjon amíg újraindul
...és a hab a tortán...
KÉKHALÁL /de sajnos nem volt időm megnézni a hibát, mert túl hamar eltűnt/ezután kinyomtam a pibe az egészet majd másnap reggel indításkor:
Disc read error occurredMi lehet a gondom?
-
DragonR+
aktív tag
Sziasztok Szakik!
Volna egy primitív kérdésem.
Kisebb betűvel is írnám, de sajnos nem tudom.
Ez a csuda Cuda működne az én picike, régi S939-es konfigurációmmal is?
Nagyon nem vagyok otthon a témában.A kérdésért előre is elnézéseteket kérem, mentem is a sarokba térdepelni.
Sajnos sietek, nincs időm guglizni. Ezért fordulok a fórum bölcs szelleméhez.
Rohantam.....Üdv, DragonR+
Ui: A válaszotokat előre is köszönöm.
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
ádyz
addikt
Üdv.
Youtube-ról hogy a picsába lehet 130x97-es thumbnail-t leszedni?
-
-
DragonR+
aktív tag
válasz DragonR+ #35733 üzenetére
Khm.... Valaki?
98%, hogy hülyeség a kérdés, de szeretném ha segítenétek.
Nem szeretnék pofikára esni.(Vagy csak egy csodás cudás eszköz kell meg a meghajtóprogram
+egy alkalmazás, amely kihasználja a képességeit?)[ Szerkesztve ]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Most raktam fel a routert a gépre -TPWR542G.
Az ftp kapcsolat nem jön létre.Hol és mit kell beállítani?
(tudom nagyon amatőr kérdés dehát ilyen állat még nem volt a családba...)Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
norbest
aktív tag
PSP ben otthon van itt valaki?
Memókari olvasó hibát mennyibe kerül javíttatni? -
Klemens
őstag
válasz tupacamaru #35715 üzenetére
Úgy csináltam, hogy a papírra rátettem valamennyi dohányt majd a végébe a szűrőt, benyálaz és megteker. Eléggé gnóm lett meg elszívhatatlan.
Kipróbálom akkor ezt a hüvelyes, töltős dolgot is."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
zeorsdfd
senior tag
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valaki már tett be dd-wrt firmware-t netgear routerbe?
Ha igen mondjátok el lécc hogy tettétek bele mert amit én letöltöttem dd-wrt firmware-t az egy chk fájl és a routeren belül betettem hogy frissítse hibát ír ki.Előre is kössz a válaszokat!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Xirtam
veterán
válasz lakatosturbo #35749 üzenetére
biztos, hogy jó tipushoz töltöttél le??
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest