Aktív témák
-
thomikaf1
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy firefox alatt nem tudok bejelentkezni prohardverre! rámegyek h belépés, aztán beírok mindent ahogy azt illik, és ugyanaz az oldal ugrik vissza! tehát három menü van, a belépés, regisztráció....?! Internet explorer alatt teljesen jól működik! kérlek segítsetek!
thomika
-
Cicero
őstag
ezmiez? Hogy tüntessem el?
-
Dilo
csendes tag
válasz Xirtam #36449 üzenetére
Köszönöm neked és Csabee kolágának is a választ! Így már meg merem rendelni.(Remélem tényleg jó lessz ) Amúgy feltettem a kérdést a Külső 3.5-os mobil rackek topicban is de ott sajnos csak ritkán járnak, a válasz pedig sürgősen kellet. Kösz még 1-szer!
Ne tévesszen meg, a bugyuta "nick" nevem! Köszi!
-
golax
tag
sziasztok!
Van két SparkLAN WX-1590-ös accesspointom. Szeretném rábírni őket, hogy kommunikáljanak egymással - de itt még nem tartok. A két gép közül, amire kötve vannak, az egyik felismeri az accesspointot és minden remekül működik. A másik nem. Pedig grammra ugyanaz az oprendszer megy rajtuk, csak a nem felismerős gépen Intel 82559-es integrált cumó van. De Lant felismer általában, működik, legújabb drivere van - csak az accesspointra nem lát és az se viszont.
Ötlet? :S
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #36457 üzenetére
Bocs, az előbbi közvetlen link nem működik (php-s cucc, csak a saját honlapjukról jó a link), ez viszont igen: [link]
Sk8erPeter
-
<NewL>
addikt
válasz Sk8erPeter #36458 üzenetére
huh,megköszönném de már megint van valami gubanc,csak a baj van velem.
most meg letölti ezt a filet,0 bájt
rákattintok ,hogy telepités és ez van :There's an app for that
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz <NewL> #36459 üzenetére
Akkor próbáld meg úgy, hogy rámész erre az oldalra (katt!), legörgetsz a legaljáig, és rákattintasz a hupikék színű "Download SUPER © setup file" feliratra... (Nekem gond nélkül lejött az oldalról.)
Szerk.: valóban, ne haragudj, teljesen igazad van, a második közvetlen link is szar, kipróbáltam És most kissé jobban odafigyelve látom, hogy írják is az oldalon, hogy "download managers are not supported.", így ezek szerint ilyen módon sem lehet leszedni, csak közvetlenül az oldalról. Gondolom olyan oka lehet, hogy a honlapról, a php-scriptet futtatva tudják számolni, hányan is töltötték le pontosan (statisztikai okokból).
A lényeg, hogy a megadott linkről, az oldal legaljáról töltsd le, így menni fog.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sidereus
csendes tag
Sziasztok!
Most raknánk össze egy gépet és az a gond h az alaplapi tápcsatlakozó 24 tűs, de a táp 20-as. Több helyen olvastam h működik így is ha nem fogyaszt sokat a rendszer. Szerintetek működni fog-e így? És ha igen mindegy h hogy teszem a csatlakozóba?
A konfig:
Gigabyte 8I915P Duo alaplap
512 és egy 256 DDRI- es ram
7300gs vga
Intel Pentium 4 3,6GHZ/1Mb/800 (SL7Q2) processzor
Ultra Power 300 W táp
40gb ide merevlemez
1 DVD író -
pincehely
addikt
Nem akarok reklámot csinálni, de akár itt is megveheted, és az ára is baráti, nem nagy költség:
24 pin to 20 pinhttp://kefetemap.deviantart.com/
-
<NewL>
addikt
válasz Sk8erPeter #36460 üzenetére
ezazz. most már szedi
27.4 mega,ugye ez az,mert erre is várnom kell 5 percet
szerencsére láttam mellette valami utmutót azt még átböngészem melletteköszi szépen
There's an app for that
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz pincehely #36463 üzenetére
Szerinted 1000 Ft-ért "baráti" az ára? Szerintem nem.
Akkor már pl.: 625 Ft [link], 600 Ft: [link] (Google első két találata...)
És nyilván ennél lehetne még olcsóbban találni.(#36464) aero.:
"ez 24-ről kicsinyít 20-ra, nehogy ezt vegye már" Ezt most komolyan mondtad, vagy csak poénból? Remélem utóbbi...Sk8erPeter
-
aero.
veterán
válasz Sk8erPeter #36466 üzenetére
amit pincehely linkelt az 24 tűről alakított 20-ra, tehát az nem jó, mert neki 20-ast kell átalakítani 24-esre.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz <NewL> #36465 üzenetére
Jaja, az lesz a jó... Nagyon egyszerű a használata, alul a főablakba csak behúzogatod a fájlokat, fölül meg kiválasztod a kimeneti fájl formátumát, és rámész az Encode gombra. Középen lehet finomhangolni az audio- és video-beállításokat. Pl. - ahol elérhető - a "Stream Copy" azt jelenti, hogy a konvertálás során semmiféle módosítás nem történik az eredeti forráshoz képest a videó- vagy hangbeállításokra vonatkozóan, ha viszont állítasz valamit, akkor már változik a minőség.
Kérdezz, ha nem tiszta.(#36468) aero.: jaaa, bocs, rájöttem, hogy elsőre félreértettelek, akkor nem szóltam, sorry!
(#36467) daa-raa: akkor jobb megoldás lenne, ha otthon buherálna hozzá egy átalakítót?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sidereus
csendes tag
OK, valószínűm h megveszem csak most sürgős lenne, baj lehet belőle? Esetleg ha amásik 300wos tápomat használnám és a processzorcsatlakozót betenném mellé?
-
<NewL>
addikt
válasz Sk8erPeter #36469 üzenetére
[link]
akkor igénybe vennélek egy kicsit
nem látom azt a decoded gombot.
lehet azért mert olyan fáradt vagyok mint egy kutyaThere's an app for that
-
aero.
veterán
no problem, az ilyen átalakítókon én is összezavarodok, miután írtál 2x számoltam meg hány tűs
-
golax
tag
Én bajomat [link] valaki?
[ Szerkesztve ]
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
sgergi
veterán
Minek kéne otthon szórakozni az átalakítással? A 20 tűs csati rámegy a 24 tűs alaplapi csatlakozóra és a 24 tűs csati is rámegy a 20 tűs alaplapi csatlakozóra bármiféle átalakítás nélkül is.
-
sgergi
veterán
Menni megy, tudtommal a +4 pin a memóriáknak és az északi hídnak ad több kakaót. Max. csúcskategóriánál van értelme, középkategóriás gépeken (x48 és 4 giga ram) még semmi hátrányát nem láttam a 20 tűs tápcsatlakozónak.
Egyébként baja semmiképpen nem lesz, legroszabb ami történhet, hogy nem indul el a gép, mert nincs elég kraft. De ilyet még én nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Tudja valaki h jelenleg mennyibe kerül 1 m3 víz?
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
<NewL>
addikt
válasz Sk8erPeter #36478 üzenetére
köszi. megy már mint az ágybakakálás
runner : attól függ ,hogy hol nem egység ár van.
pl ahol én lakom (asszem inkább) 80ftThere's an app for that
-
Blaze71
őstag
válasz krypton #36485 üzenetére
Elvileg igen, elég a 20 pin. Ha lesz kedvem, akkor holnap ki is próbálom. Persze csak rövid időre, hogy betöltsön a rendszer, mert a régi 20 pines tápom csak egy Codegen. Nem szívesen hagynám rajta a cuccot sokáig.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
törölt tag
Helló!
Milyen program vagy bővítmény esetleg codec kell ahhoz, hogy a Windows Media Player vagy a BSplayer kezelje az 5.1 hangrendszert zenehallgatáskor is?A Realtec HD Audio Maneger-ben be van állítva a tesztelésnél ott szól is az összes hangszóró, de zenehallgatáskor csak a két első és a mélynyomó megy.
-
MODERÁTOR
Logoutra mehet címlapra olyan írás, ami egy tábor/táborok történetét mondja el, vagy menjen személyes bejegyzésnek?
Sidereus: a lap user guide-jában benne van, hogy hogy kötheted be a 20 tűst, a 24-esbe, azaz, hogy melyik 4 maradjon ki. Mondjuk nálam egy matrica is volt a csatlakozón,ami letakarta a 20 tűsnél felesleges 4-et. Nekem több mint egy éve így megy, semmi baja.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bobalazs
nagyúr
válasz #62853120 #36489 üzenetére
misi nem írtál semmit a gépedről, így nem könnyű megválaszolni. Azonban ami nekem bevállt, és tuti müködik az 5.1 vagy akármi az a jetaudio. A basic verziót le is lehet tölteni, azon is be lehet kapcsolni a surroundot. Filmeknél mp3nál is jól szól. Egy ideig eltart a kezelőfelületet megszokni, de megéri. Nem reklámozni akarom, de pl. ki is lehet vele kapcsoltatni a gépet időben, hasonlók.
-
MODERÁTOR
válasz kételkedem #36491 üzenetére
Hát nemtudom, épp azért kérdezem De akkor ok, odamegy majd
Everybody lies.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz Studiossrác #36494 üzenetére
mi a bajod a win7+firefox+ph belépéssel? nekem tökéletesen működik.
Üdv: Csabee.
-
(Bundás)
addikt
válasz Studiossrác #36494 üzenetére
Nekem simán megy Win7 alatt a Firefox alól a PH!, nem állítottam be semmit. Legújabb verziót használod? Sütik nincsenek letiltva vagy a kivételekben a PH!? Esetleg ha beírod oda és "engedélyezed". 3.x verzió?
-
Bibby
addikt
Ezt ide is betenném, ha nem baj.
Ελευθερια η θανατος
-
Csabee.
nagyúr
az usb-t a régi alaplapokra úgy szoktam rákötni hogy a színek alapján nézem! piros fehér zöld fekete! a felső sor, és az alsó is szitnén ugyan ez!
de az alaplapi kézikönyvben lekell írnia konkrétan hogy mit hova kell dugnod! ott nézted már?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Bibby
addikt
válasz Csabee. #36498 üzenetére
Kézikönyv alapján néztem, és a színek is passzolnak ahogy te írtad.
Érdekes az előbb olyan volt mintha "félig" működne, rádugtam a kártyaolvasót, a gép kiírta hogy új hardver, telepítés kész, de az olvasón nem villogott a led és nem is jelent meg új meghajtó.Az audio bekötésénél meg írják hogy milyen opcióknak kellene lennie a realtek manager-ben, de nekem az a program olyan egyszerű mint egy eke, semmit nem lehet állítani amit a kézikönyvben írnak.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van egy NETGEAR RANGEMAX wpn824 v2 routerem egy Netgear USB-s vevővel. Tegnap lett összerakva , mindössze 1 falon jön át , és rossz jelerősséget ír ki. Mi lehet a gond? Ennyire nem lehet gyenge
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest