Aktív témák
-
walkben
csendes tag
Szevasztok! Holnap jön meg az új gépem, már tartatanak az előkészületek is
Windows Seven már megvan, de volna egy kérdésem. Már két napja keresek WPI féleséget magyar programokkal. Az XP extended verióba integrálva van egy jó kis csomag, de nem tudom kinyerni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám külön telepítőcsamogként használni?
Vagy hol találok ilyen magyar program csomagot? (Csak angol nyelvűekkel találkoztam) -
szasanyi
félisten
válasz walkben #35951 üzenetére
Nem tudom, milyen programokra gondolsz pontosan. Amik ott abban vannak amit említettél, valszeg régebbi, és nem biztos, hogy Win7 kompatibilis verziók. Azt meg abszulote nem értem, hogy minek kellene keretprogram ahhoz, hogy felrakd az általad használni kívánt programokat.
-
walkben
csendes tag
válasz szasanyi #35952 üzenetére
Az alap programokra gondollok, mint a Total commander, a nero, a firefox, winamp, és még rengetegen vannak
A kompatibilitásban igazad lehet, bár ahogy én hallottam, a Win 7 támogat szinte minden XPre készült programot is. Persze hiszem ha látom...
És hogy miért kell? igazából nem olyan fontos, de hasznos lehet, ha sokat telepítek gépet.
Kényelem...[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Segítsetek!
Eladtam az MP4-em, a gyerek elvileg reggel utalta át a 6200 Ft-ot.
Elküldte a befizetési bizonylatot, amin a pecséten 2009.08.04-es dátum van!
De az összes többi helyen jó a bizonylat.(Pl: Felül a dátumnál 08.04 van)
Mivel anyám számlája, ezért nem tudom lekérdezni, hogy megjött e a zsé.
A gyerek azt mondta, hogy vmi fiatal srácot kapott a bankba és elég ügyetlen volt.
Ezért nem tudom, hogy most átvert vagy nem.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
csyo
senior tag
sziasztok!
miért nem tudja a DVD iró olvasni a lemezt?
A8NE-SLI lapról (939) váltottam k9VGM_V re (AM2) és nem olvassa a DVD-ket.
azt irja ki, h sérült a lemez. Párat olvas, de azokat, amiket az előzó configgal olvasot, most nem olvassa:-S
Mi történhetett?
Legyen szép a napod!
-
Pörp
senior tag
válasz csimav #35954 üzenetére
Ezek szerint holnap fizette be? Ma még csak harmadika van... Várj még pár napot, és mégiscsak meg kellene nézni a muter számláját, hogy ott van-e a pénz. Ha van bizonylat csak nem lesz gond.
csyo: ellenőrizd le hogy jó-e az adatkábel, nincs megtörve, megszakadva? Jó helyre van-e dugva, rendesen rá van-e dugva, esetleg BIOS-ban nincs valami letilva, átállítva?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
a lemezeket teszteld le hogy másik gép beolvassa -e ha másik gép beolvassa akkor a te meghajtóddal van gond, először próbálj kábelt cserélni, lehetséges hogy az a gond, ha meg nem akkor garanciás a meghajtó akkor vidd vissza, ha meg nem garanciás akkor frissd a firmware-t keress rá fórumon több helyen kitérnek rá. Ha semmi sem jó akkor meg dobd ki
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Kérdésem lenne!
Van egy gép, amin működik rendesen a hangkártya, mert winamppal szól a zene, szóval ott minden okés. DE amint firefox, vagy internet explorerrel szeretne az illető youtube-ot hallgatni ott nincs hang. Ezt mi okozhatja? hogy oldjam meg?[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
de akkor meg min csodálkozol? ha írásnál is rossz a meghajtód? én már alapból nem írtam volna ki vele ennyi adatot.. lehet rosszul zárta le a lemezeket! most manapság már 4-5000ér kapsz vadi újat.. nem érdemes ezen spórolnod és kísérletezned.
Még egy Firmware frissítés megoldást jelenthet, de ha még van rajta garancia akkor oda vidd vissza .... és ha már az írásnál hibákat ír.. akkor nem kell csodálkozniÜdv: Csabee.
-
csimav
őstag
Hy!
Erste-ben úgy működik a dolog, hogy ha egy Erste számlára fizetsz be, akkor rögtön megjelenik rajta a lóvé. Nem akarom, hogy anyám lekérdezze, mert semmi köze hozzá, hogy mit adtam el, hogy felkerült rá a lóvé. Most meg szeretnék befizetni egy netes oldalra, de azt írja, hogy nincs elég keret.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Pörp
senior tag
válasz csimav #35967 üzenetére
Bankon belül mindegyik bank elvileg gyors ez igaz, viszont ha a srác kp-ban fizetett be a muter számlájára, akkor nem vennék rá mérget... Szerintem várj még holnapig, ha reggel nincs meg a pénz a számlán, akkor kérdezd meg a srácot, hogy mi a pálya. Még az is lehet hogy balfék volt valóban az az ügyintéző, és holnapi dátummal intézte a megbízást, és csak holnap fogják emiatt ténylegesen a pénzt rávezetni a számlára.
-
-
kerlac
őstag
Bármilyen ötletet örömmel fogadok a következő két (különálló) probléma megoldására!
1. Tell Me More angol online-nyelvtanuló használatához egy úgynevezett "Aurolag" program telepítése szükségeltetik, azonban a telepítés megkezdésekor a "xy memóriahelyre hivatkozott a program blabla, a memóriacímem a következő nem hajtható végre, "written" így nem telepíti fel... 2 másik, jóval gyengébb gépre is feltettem már és szépen felment a progi, az otthoni gépemre nem sikerül. (adatok: E6750, Gigabyte P35C-DS3R, 2*2gb Geil Ultra ram, Sapphire Radeon 4870 SE vga, 2 x 1 TBgb wd HD, Raidmax Sagitta házikó, Pioneer és Asus DVD író, Corsair 450 táp), op. rendszerem XP.
2. Egy külföldi (Hong-Kongi) oldalról szeretnék rendelni, azonban a rendelés véglegesítésekor kidob, hogy valamyilen SSL hibát észlel.... egész konkrétan ezt írja:
"Security Check
We have detected that your browser has generated a different SSL Session ID than was used throughout our secure pages.
Privacy and Security
We validate the SSL Session ID automatically generated by your browser on every secure page request made to this server.This validation assures that it is you who is navigating on this site with your account and not somebody else.
For security reasons, you will need to logon to your account again to continue shopping online.
Some browsers, such as Konqueror 3.1, do not have the capability to generate the required secure SSL Session ID automatically. If you use such a browser, we recommend switching to another browser to continue your online shopping with us. If you do not have another browser installed on your computer you can download a compatible one from: Microsoft Internet Explorer, Netscape, or Mozilla.
We have taken this security measure for your benefit, and apologize for any inconvenience it causes.
After SECURITY CHECK, please proceed to Shopping Cart , then continue to Checkout from there. If you have further questions, please contact services@universal-models.com"Értem, hogy vmi SSL progi szükségeltetik, de nem találok semmi ilyesmi használhatót...
-
Timyyy
őstag
Miért van az, hogy ha pendrive-ra másolok gépről, akkor lefagynak az usb eszközök? (egér és webkamera) Van egy usb elosztóm, abba van ez a 2 eszköz bedugva, de akkor is lefagynak, ha a gépházra csatlakoztatom a pendrive-ot, nem az elosztóba. Valami ötlet? Jah, és nem mindegyik pendrive-nál van ez a jelenség, van amelyiket gond nélkül kezel. Viszont ha törlök róla, vagy a gépre másolok, akkor sincs gond.
Új a gépem egy ideje, és a régi is így viselkedett. Az usb hubra gyanakodom ez miatt, mert más már nem lehet az okozó. Kiiktatnám én, de a kamera és az egér kábele is túl rövid ahhoz, hogy a gépháztól az asztalra felérjenek.
Help pls!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Blaze71
őstag
válasz Timyyy #35975 üzenetére
Milyen alaplap? Ha az, ami a profilodban van, akkor passz, de ha AMD Chippes, akkor azért, mert a régebbi típusu pendrive-okkal ezt csinálja. Nem segít rajta semmi, csak a csere. Mármint a pendrive cseréje, mert az alaplapot nem szabad ezért cserélni. Esetleg ellenőrizd, hogy NTFS rendszer van-e rajta. Egyébként mekkora a pendrive?
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Véletlenül nem tudja vki, h hol nézhetném meg azt a stand up comedy-t ahol kifikázták a rendőri korrupciót?
Nem találom még az előadó nevét sem.
kösziEzt a csávót, h hívják????? [link]
Kovács András Péter, már csak meg kell találni azt a videót
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Nincs véletlen olyan program, akár GadGet, ami szól, ha e-mail-em érkezett? Időközönként ellenőrzi és jelez, ha kaptam emilt...
═════════════════════════════════════════
-
-
Blaze71
őstag
válasz RootRulez #35980 üzenetére
Azt is be tudod állítani, hogy törölje, vagy ne a leszedett leveleket. Azt már ne kérdezd, hogy hol, mert sosem használtam. Másik megoldás, ha csak az kell, hogy tudj róla, hogy leveled jött, a www.mobilemail.hu és leszedi a mobilodra a leveleket. Ezt használtam én is egy darabig, csak valamiért elmásztak a beállításaim és a leveleket leszedi, de nem kapom meg a telefonomra.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz RootRulez #35980 üzenetére
Igen könnyen beállítható a fiókbeállításoknál, hogy ne törölje a szerverről a leveleket. És a levelezőkliensben az új e-mailek ellenőrzésének gyakorisága is könnyen beállítható.
Új e-mailre figyelmeztető programok közül jópár van, példák: [link], [link], Gmail Notifier, [link], [link], stb.Sk8erPeter
-
RootRulez
félisten
válasz Sk8erPeter #35983 üzenetére
Ez a POP Peeper is elég jó... Köszi!
═════════════════════════════════════════
-
Timyyy
őstag
válasz Blaze71 #35976 üzenetére
Az a gépem ami a profilba le van írva... de a régi gép is ezt csinálta... és amit áthoztam ebbe, az az usb elosztó, és egyre erősebb a gyanúm, hogy az vágja haza az eszközöket, és csak az újraindítás segít.
Az én pendrive-om spec. 16 GB-s, de nem csak ezzel csinálja, a 4 GB-osokkal is. Szerzek 2 usb hosszabbítót és kidobom a hubot, ha azután sem lesz jó akkor visszatérek megint tanácsot kérni
Ja, fájlrendszer... fat32 van rajta, mint minden pendrive-on. Hogy tudom megváltoztatni? Számít ez vmit a másolásban? Azon kívül, hogy nagy fájt nem enged egyben rátenni..Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Henryk
aktív tag
Sziasztok!
Van egy apró probléma, van az asztalon egy fájl, ami 0 bájtos, és nincs ott, vagyis bármilyen műveletnél előjön az üzi hogy nem található. Hogyan szabaduljak meg tőle?
-
tomirevesz
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom használja-e valaki a lajt.hu levelezőt de tegnap reggel óta nem lehet belépni.
"Pillanatnyilag a levelező postafiók elérhetetlen. Próbáld meg később! " az üzenet.
Tudtok valami hibáról a lajt rendszernél? Nem csak nálam csinálja ugyanezt!köszi
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz tomirevesz #35987 üzenetére
09:33 kipróbáltam, hibátlan.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
total90
veterán
Hello!
Tudnátok ajánlani webes képmegosztókat? A Picassa, Multiply és a Flickr kilőve... ehhez hasonló van még?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Van esetleg még a Robinsonon és a Legyek urán kivül hasonló szigetes, túlélős regény?
Most kedvet kaptam ilyet olvasniSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
nagyúr
Win7-en mit érdemes futtatni? 3dMark06-ot vagy Vantage-t?
-
Pörp
senior tag
Milyen kutakon van 98-as benzin? 95-ös és 100-as között van még valamilyen?
-
tzsolesz
nagyúr
Na fiúk.
Lenne itt a melóhelyen a gépem, amin dolgozom már 5 éve.
Ez egy Mercury gépecske.
Alaplap neve: Kobian PVM266aM-L
Északi híd: VIA VT8751A Apollo P4M266A
CPU típusa Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) Northwood-128
RAM: 2X256Mb DDR RAM (DDR266 módban, hisz ez a max)
Merevlemez: Maxtor 6E040L0 (40Gb)
Integrált VGA: AGP 4x: S3 ProSavage DDR (86c420), ami jelenleg 32Mb-on üzemel.Na már most ez a gép szinte egy helyben áll, olyan lassú. Mappa műveletek tetűek, szinte egy ablakot bezárni David Copperfield-nek kell lenni, ha már meg van nyitva a Mozilla, vagy egyéb alkalmazás. Egy exel dokumentumot, ami 56kb-os másodpercekig ment. A boot idő is brutális. Ha böngészek, minden egyes weblap megnyitásakor lefagy egy két pillanatra az egér (Youtube-os videót természetesen nem tud lejátszani egyáltalán, mert csak állóképek váltakozása van 4-5ms-ént). A megjelenítés olyan mintha nem lenne föltelepítve még a meghajtóprogram sem, éppen hogy csak az ablakok nem rajzolódnak lassan (tipikus jelenség, tudjátok). persze föl van telepítve minden.
Frissen telepített OS-nél is ugyan ez a helyzet, ha kilépek minden háttérben futó alkalmazásból, akkor is elég ha futtatok egy winampot, dolgozni nem lehet mellette.
Otthon van egy P3-asom (1ghz), 512Mb SD rammal, és az 10-szer körbehúgyozza, még akkor is ha közben töredezettségmentesítek, és vírust kerestetek vele.Kérdésem. Ezzel a géppel már vagy 2-3 éve érzékelem ezt a problémát. Lehet, hogy csak valami képzelgés, és ilyen volt már a kezdetektől is. (ugye azóta otthon már nekem 2 magos rendszerem van, 2-3Gb RAM-al stb... ) Míg régen nekem csak egy celeron volt.
Mindig tudtam, hogy ez a gép a világ leglassabb, és legszarabb gépei közé tartozik, akkor is amikor idehozták nekem. De ez azért már egy kicsit túlzás.
Azóta ami változott. (amikre gyanakszom)1. XP home helyett, már XP prof SP2 van fönt, lehet hogy valami kompatibilitási probléma.
2. a vinyó ami benne van, ugye már nagyon öreg, és lehet hogy az lassítja a rendszert. Reggeltől estig megy 5 éve megállás nélkül. (kondíció 80%-os)Adjatok tanácsot, mi lehet az oka az általam észlelt lassulásnak,
Én vagyok fóbiás, és a gépnek semmi baja, tehát így kell működnie (mert azért dolgozni lehet rajta)
Vagy XP SP2 prof. kitolt vele, és azért ilyen fostalicska.
Vagy a vinyó kezdi magáét ,megadni, és az okozza a lassulást.
Vagy egyik sem, és egy harmadik. -
Qru
MODERÁTOR
válasz tzsolesz #35995 üzenetére
Magának a vasnak nem kéne ilyen gyengéneklennie. Kb hasonló gépen melózok, (2,4-es Cerka, 512MB RAM, integrált vga), szintén XP Prof. és nincs ilyen lassulás.
XP Home és a Prof-nak ugyan az a hw igénye, merhogy a különbség az, hogy a prof. fejletebb a hálózatos rész.
Winyót kizárnám, ha rendesen és rendszeresen van töredezettségmentesítve, a temp fájlok is törölve vannak időnként és a registry-t is karbantartod illetve ha nem is kapcsolod ki de legalább néha újraindítod akkor nem kéne ilyen lassúnak lennie.#nincsbennetarcsi
-
tzsolesz
nagyúr
Értem. Akkor lehet, hogy én vagyok fóbiás.
Az otthoni gépem lenne túl gyors, és ezt csak eltúlzom haragból? Áhh, annyira nem vagyok megszállott.
Annyit csináltam azóta, hogy levettem maximális teljesítményre a megjelenítést. Talán egy kicsit "fürgébb" lett.És ahogyan azt látom, nem szereti az 1280x1024-es felbontást sem. Az is lassít vagy 5%-ot az 1024-hez képest, csak így meg nem szeretek dolgozni. Lehet a grafikus vezérlővel van a baj? haldoklik? Vagy a VIA északi híd melegszik túl? Nem tudom, mindenesetre nagyon nagy türelem kell ehhez a géphez.
-
nagyúr
Fujitsu - Siemens Amilo K7610w notebook-t telepített már vki? Egyszerűen nem olvas be CD-ről.. Ezt írja ki: "Boot CD-ROM Type: CD-ROM/Non-Emulation Booting"
Aktív témák
- Politika
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest