Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    Sziasztok!

    Tegnap kinyomtam a notimat (véletlen újraindításra kattintottam kikapcsolás helyett, siettem ezért kinyomtam a kikapcsoló gombbal), ma zat látom hogy a retkes szájbarakott windows 10 8-10 perc bootolás után letörölte az asztalon a parancsikonok 85%-át (de például Diablo 3-at nem meg Chromeot), a böngésző cachet kitörölte, és a dokumentumok/letöltések/képek ma is üres, miközben a lemezen kb ugyanannyi hely van (5,6Gb hely).

    Először is szeretnék gratulálni az MS-nek hogy a bukott a W8 után egy olyan fasza rendszett hoztak össze ami egy manual shutdown után ilyenre képes, másrészt azt szeretném megkérdezni, hogy merre keressem a fájlokat, mert erős a gyanúm hogy még megvannak csak beb*szta valami más mappába.

    A windows beállításokat is 0-ra rakta (pl intézőben általam átállított Számítógép most megint a frappáns Ez a gép lett, rejtett mappás beállítás is alapértelemezett lett)

    Előre is kösz a segítséget :)

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák