Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Medocsabi

addikt

válasz tranceplanet #23 üzenetére

Személyes véleményem, hogy túl rövid az élet. Én ezt idén éltem meg személyesen. 2024 januárjában kaptam egy LinkedIn megkeresést, váltottam, rohadt nagy hiba volt ( az ajánlat az addigi fizumhoz képest +100 nettó, x2 cafeteria, és adott keretből saját autó választás), extra toxic környezet, retardált , extrántoxic headoff (konkrétan minden meetingen egymásnak ugrasztotta a csapatot, ha ez ennyit csinált, ti miért nem tudtok, stb...)
    Közvetlen ezután apumról kiderült hogy daganatos betegsége van, nagymamámat otthonba kellet adni, papám elment, idén nem is voltam náluk, annyira lefoglaltak a saját gondjaim, amiket amúgy maganak generáltam jórészt.
    Azóta a harmadik munkahelyemen vagyok, mert eldöntöttem, hogy nem fogok olyan helyen dolgozni, ahol nincs meg a life/work balance.
    Sales-esként ügyfeleknek szoktam mondani,miért fontos az idő. Pénzt bármikor kereshetsz. De időt nem tudsz venni. Soha, Semennyit. Mert ha a szar általában csőstül jön, és akkor már késő, nem tudsz változtatni.
    Most olyan kiegyensúlyozott vagyok, mint szerintem nem voltam 20 éve,kevesebbet keresek (még, de egy hazai cégnél új irányba kezdünk, ami ha beindul, jó lesz... :) ), de olyan vezetőséggel, akinél emberségesebb tán nem is létezik. Viszont majdnem minden héten találkozom a tesóimmal,faterékkal, meccsekről, forma1ről messengeren szoktunk "szakérteni", pedig előtte nem is néztem soha.
    Ez egy kicsit hosszúra sikerült, de a lényeg, hogy ne várj. Egy mottó, ami nekem segített, ha megengeded:
    "EGYEDÜL TE VAGY FELELŐS A SAJÁT BOLDOGSÁGODÉRT"

Új hozzászólás Aktív témák