- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef11
tag
Sziasztok srácok!
Angol avg 8.5 hogyan tudok magyarrá varázsolni mi kell hozzá még egyszer nem akarom feltelepíteni! Előre is köszi! -
DAVID0000
aktív tag
-
eurolac
senior tag
válasz
DAVID0000 #145 üzenetére
"Még az egérmozgás is szaggatott." Nálam is produkálta ezt, ill. ismerős a belassulás is. Alapbeállításokon is előjött. Szerintem az AVG 8.5-öt ilyennek kell elfogadni aki használni akarja. (én jó vírusírtónak tartom, attól függetlenül, hogy a teszteken nem az első három között van, de váltottam, mert a laptopom gyenge volt hozzá)
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy mióta az avg 8.5-öt feltelepítettem azóta nagyon lelassult a gépem az indításnál. Az üdvözlőképernyő után mikor már az asztal és az ikonok is látszanak nagyon belassul a gépem. Még az egérmozgás is szaggatott. Lehet, hogy valamit rosszul állítottam be?
Valakinek valami ötlet? -
-
Új virusírtot raktam fel.
AVG-freet.
Azonban ha a linkscanner és/vagy Resident Shield be van kapcsolva, nincs hozzáférésem.
Mit tegyek? Most ki van kapcsolva. -
wakh
csendes tag
sziasztok!
ti használtok valami tűzfalat az AVG free mellé? ha igen, mit?
köszi, szép napot
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
8.5 Internet Security-t vettünk a céghez. Azt írja, hogy van benne spam szűrő, ettől függetlenül rengeteg spamot kapunk. OE-t használunk.
Hogy is van ez? -
Andris_2
aktív tag
Szerintem csak az MS Outlook-ot ellenőrzni, mert csak az szerepel az e-mail scanner menüpont alatt: [Screenshot]
Illetve az Outlook Expressben az e-mailekhez sem írja hozzá, hogy nem talált benne vírust. -
Zoli bácsi
őstag
Lehet hogy nem értem a dolgot...Free AVG-ből lesz magyar nyelvű változat?
-
Moonline.
aktív tag
-
zotya7895
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #133 üzenetére
hehe igaz de még a teljes verzió nincs meg én még nem találtam meg
-
Zoli bácsi
őstag
-
zotya7895
csendes tag
Szevasztok!
Már megvan az új AVG 8.5? utána nézztem de nem találtam magyar változatot és teljes verziót nektek van ilyen magyar és teljes verzió? -
Andris_2
aktív tag
Tudna valaki segíteni az előző kérdésben?
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet megoldani azt az AVG 8.5 Free-ben, hogy az e-mail scanner ne a Microsoft Outlook-kal, hanem az Outlook Express-szel működjön.
Köszi!
-
Yutani
nagyúr
Proxyt sosem szoktam beállítani az AVG-nek, eddig nem is kellett.
Én magam AVG-t használok évek óta már, és azt is raktam fel a problémás gépre, amikor telepítettem. Gondolom a frissítési gond már a kezdetektől nem működött, azért rakták rá a NOD32-t is. De egyik sem frissít. Az AVG-t letöltött állományból frissítettem, a NOD32 esetén nem találtam ilyen opciót. Aztán leszedtem az AVG-t, de a NOD32 így sem akar frissíteni. Most hazaviszem a laptopot, és megpróbálom otthon lefrissíteni a NOD32-t.
Aztán meglátom.
-
Quar
csendes tag
Szia,
nézd meg első körben, hogy proxynak be van- e állíta valami, mert az avg a frissítéséhez használ proxyt is.
Ha jól értem most 2 vírusírtó vana gépeden? Mert az nagyon nem jó, elég könnyen összeakadnak, egymás vírusadatbázisát is vírusként ismerik fel. Szerintem szed le a nod-ot és használd az avg-t, az ingyenes változzata is nagyon jó. -
Yutani
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Pannon mobilnetes laptop, amin nem hajlandó frissíteni magát az AVG.
(Ugyanígy a NOD32 sem hajlandó frissíteni magát.)Van valami speckó beállítás mobilnet esetén?
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm a válaszotokat. Egyébként ma egész jól megy, még nem láttam a felkiáltójelet. (Kopp-kopp-kopp)
-
Piton
tag
válasz
Zoli bácsi #120 üzenetére
Hali!
Sajnos tomegesen van ez a problema... Egyre tobbszor es egyre tovabb...
Remeljuk, h most mar lassan vegre rendbe hozzak a dolgokat, mert mar nagyon kellemetlen... -
eurolac
senior tag
válasz
Zoli bácsi #120 üzenetére
Szia! Tegnap találkoztam egy barátommal, aki szintén az AVG free-t használja, és ugyanerről panaszkodott. Nem nálad van a hiba. Szokott ilyen lenni más vírusirtókkal is. Pár hete az Avira free ugyanezt produkálta. Aztán megjavult. Szerintem légy türelemmel. Üdv.
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Legújabb AVG free vírusirtó van fent. Mostanában egyre gyakoribb, hogy gond van a frissítésekkel, az ikonon megjelenik a felkiáltójel. Ha manuálisan próbálok kapcsolódni, akkor sem sikerül, "connection failed" üzenettel leáll. Nálatok is van ilyen probléma, vagy az én gépemnél van valami hiba? Nemrég állítottam be egy routert, de nem hiszem hogy ez lenne a gond...
-
diegho
nagyúr
sziasztok
arra tud valaki megoldást, hogy ne ellenőrizzen minden file-t amiko mondjuk total commander-el belépek egy mappába. Idegesítő tud lenni, hogy belépek egy mappába ami tele van nagy fájlokkal akkor fél percig nem tudok semmit csinálni mert vírust keres.
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! AVG free felhasználóknak szerintem ez hasznos információ [link] Én kipróbáltam, tényleg gyorsabb így az internetem, nem fogja annyira a gépet.
-
Winner_hun
félisten
Feltettem, leszedtem, azóta a Firefoxhoz nem tudok kiterjesztést hozzáadni. Feltettem újból, akkor hozzá tudtam adni az új kiterjesztést. Uninstalláltam, megint nem lehet hozzáadni. Hogy lehet ezt a vackot normálisan uninstallálni?
-
Pug
veterán
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért hasal el a 8-as avg folyamatosan a frissítéseknél az XP-men? Eddig tökéletesen működött, de most nothing, néha a 10-15. próbálkozásra sikerül neki, mi lehet az oka?
-
-
bored
tag
Sziasztok!
AVG 8.0.100 van a gépemen, nem csinál semit a scan része. Custom scan vagy whole computer, jobbklikk fájlra, tökmindegy neki. Újratelepítettem, ugyanez van. Friss XP van a gépen. A régi XP-vel és vistával is ment eddig, gőzöm sincs mi lelte.
-
X Factor
addikt
válasz
haralambusz #110 üzenetére
JÓ az ingyenes változata.
-
haralambusz
tag
Sziasztok!
Jó az AVG-nek az ingyenes változata, vagy inkább a szintén ingyenes Antivir?
-
localhost
Közösségépítő
AVG 8-as free gyakorta belebotlik a Thunderbirdbe hol levél küldésekor, hol fogadáskor esik hanyatt.
-
X Factor
addikt
Sziasztok
AVG 8.0 át használok és az lenne a problémám h. mindig amiko frissít, utána van a tálca ikonján egy felkiálltó jel h. újra kéne indítani a frissitéshez, ezt meg is teszem de utána ugyanugy ott van...
Ötlet?
-
Jofi81
őstag
Nem tudom, én nem raktam fel. Csak egy ötlet volt. Esetleg próbáld meg egy uninstaller-rel, hátha ott látszik külön is a toolbar.
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy meddig lesz még frissítés a régi 7-es változathoz?
-
Eagl3
veterán
Hello!
Felraktam a 8-as ingyenes AVG-t, de felrakta firefoxba a toolboxot is
ezt hogyan tudom leszedni, sehogy nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest