- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Nem a Free a lényeg, hanem hogy milyen modulok vannak, nekem semmi ilyesmi nincs és nem települt és nem is frissített semmit. Nekem ezek a modulok vannak: web-, viselkedés-, fájlvédelem.
Persze ha nálad volt valami bónusz védelmi modul "amire" települt ez "mindent is frissítek a háttérben" dolog az más kérdés.
Sajnos ez akárhonnan nézzük is gáz.Megjegyzem már évek óta szajkózom, hogyan is kell telepíteni és beállítani az Avast Free Antivírust, hogy minden klappoljon.
-
csákány.
aktív tag
Nincs az Avast-al az ég világon semmi probléma!
Bőven elég a Free, és a Cs1csó kolléga által már ezerszer hangoztatott 3 modult kell csak telepíteni! Én még a felugró értesítéseket korlátozott módra szoktam rakni, és akkor még reklámokkal és semmi mással sem zavar! Elég részletesen testre lehet szabni, a fájlműveleteket sem lassítja mint a Defender és még védelmi szempontból is felső kategória!
Én perpill. Malwarebytes Windows Firewall Control-al együtt használom, így kezelni tudom a windows-on alapértelmezetten engedélyezett kimenő forgalmat is. -
Cs1csó
titán
Ez ha jól tudom egy plusz modul, ami telepítéskor elhagyható. Szoktam is írni, hogy csak a minimális 3 modult kell használni:
Fájl-, web-, viselkedésvédelem, a többit nem.Plusz érdemes a telepítés után végigmenni a beállításokon, és finomhangolni pl. az automatikus döntést kérdez+karanténozra változtatni, de automatikusan sem töröl semmit elsőre.
Az ütemezett "okos" vizsgálat opciót kikapcsolni, bőven elég időnként egy "gyors" vizsgálatot lefuttatni manuálisan.
(A "vizsgálat" gyakorlatilag egy memória vizsgálat: ami a be van töltve a RAM-ba azt megvizsgálja, gyakorlatilag a futó folyamatokat.)Visszakanyarodva, ezt a frissítő modult sem kell telepíteni, vagy inaktiválni kell. Ettől még persze ez nem jó dolog.Jogos a felháborodás.
Ettől még nem kell őket temetni, sajnos ingyenes vonalon nincs nagy választék :
- MS Defender (fejavítva pl. a Defendef UI-val, a jobb átláthatóság, és konfigurálhatóság miatt)
- Kaspersky Free
- Bitdefender Free
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kedvenc zene a mai napra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest