Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz Lami66 #10937 üzenetére
5.
Nekem Philips 3300 van, kimondottan a csendes daráló ígérete miatt vettem, szintén hajnali kelés miatt. A darálás valóban teljesen rendben van ( nincs összehasonlítási alapom ), csukott konyhaajtónál nem kel rá fel senki. Jóval hangosabb a szivattyúzás ( gondolom, mert bekapcsolás/kikapcsolás és főzés közben ua. ), ami érdekes, mert üzembehelyezés után csendesebbnek tűnt, mint amit váltott 20 baros félautomata, ma már nem mondanám annak, de nem veszélyes. -
GeryFlash
veterán
1.) 10/7-8 hasznalt geppel soha nem lesz gondod de van az a 2-3 amivel igen, tehat jo esellyel nem lesz gondod, innentol rajtad all mennyire vagy kockazat vallalo
2.) Persze
3.) Delonghik igen
4.) Ne
5.) Fuhh, nagyon hangos. Nekem 5400-asom van, nagyon a szivemhez nott, de valami olyan otromba hangos hogy hihetetlen, szerintem nem halkabb, mert nem csak az orles a hangos, a ki-be kapcsolasnal az automatikus oblites is kb pont annyira hangosHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
atirag
őstag
Nekem kb 4 éve van használt gépem amit egész sokat használunk mi is és mikor jön a család. Akkor tisztítom mikor kéri. Többet kellene az itt olvasottak szerint,de nem nagyon van időm. Most akarom szervizbe küldeni mert kicsit híg sztem az espresso bár ezt mástól is olvastam itt különféle márkákból. Emiatt vettem egy másik használtat ideiglenesen. Viszont amit vettem egy melitta az kicsit zavaróan hangos tud lenne a siemens mellett. Amit én hallottam philipset az még annál is hangosabb. Bár azóta olvastam,hogy van csendes verzió. Ha halkat szeretnél akkor kb 60dB körülit nézz.
Viszont az is benne van, hogy szerviz után veszek egy új siemenset mert azért egy új az új amiben minden tömítés és gumi gyűrű stb. új.[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
1. Túl vagyok több használt gépen . 2 éven belül rendszeresen jöttek elő a problémák .Inkább új gépet vettem .
2. Igen
3. Bizonyos DeLonghi-k tudják a LatteGo kategóriájában .
4. Szerintem csak csap vízzel keverve .Ne igyál tisztán desztvízet .
5. Azért diszkrét duruzsolást ne várj egyik géptől se .Együtt lehet élni vele .Én nem erőltetném az őrölt kávét ,ha már automatát veszel .
+1 Attól függ ,hogy milyen volt a gazdája vagy irodai használatban volt .[ Szerkesztve ]
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest