Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    Na sötétedés után egy órával kész is lettem :) Tettem fel pár képet még drive-ra [link]
    De jó hogy mondtátok szedjem le a belső lemezt! Az ablakemelő mechanikát is kitakaríthattam és kicsit megzsíroztam a síneket és megolajoztam a bovdeneket. Sokkal könnyebben megy az ablak végre.
    A keresztmerevítő nincs a külső lemezhez hegesztve. A kettő közé gyárilag valami gumiszerű cucc van benyomkodva, ami teljesen elporladt. Ide is tettem kicsi tapétát, fentre 2 réteget, az aló részre 4 fért be.
    Ja a beépítő keret aljára a lemez felé tekertem egy réteg kétoldalú ragasztószalagot, hogy a műanyag ne közvetlenül a fémen zizegjen. A keret és a hangszóró közé ment a gyári hangszóróval kapott szivacsszalag.
    Minden szépen passzolt, a patentek rendben bekattantak, a hangszóró 2-3 centire van a rácstól. Nincs róla kép de a fastring középső korongját a hangszóró mögé tettem. 1-2 centit le kellett vágni belőle, mert beleért az üvegbe.
    Nagyon szépen szól így négy magassugárzóval is, pont elölről hallani a zenekart. Nem gondoltam, hogy valaha ennyire fogok örülni Mozart-nak ... hirtelen ez a CD volt :)
    Vasárnap fogok vele autókázni, alig várom.

    Azon gondolkodom, hogy az Opelemnek is meg kéne csinálni a az ajtó rezgéscsillapítást mert kb olyan becsukáskor a hangja, mint egy Nivának. Hosszú ajtós az is, TT.

    [ Szerkesztve ]

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák