Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz kalman87 #3382 üzenetére

    Megmondom ősszintén nem sok időm volt rá, de sok mindent megpróbáltam. Az eredmény felemás, egyetlen dolog amit tanácsolni tudok az, hogy nyomtatásnál használd a : Korábbi takartvonalas árnyalási típust.

    A régebben belinkelt beállítások közül a megjelenítés és felbontás változtatásával csak a megjelenés szerinti nyomtatásnál van hatása a többire nem.

    Ajánlom még megnézni, - bár én is próbáltam de nem jutottam sokkal előbbre - a Látványstílus kezelő beállításait. Ez életemben először néztem meg felfedeztem pár dolgot amin meglepődtem :) ennyi előnye volt a próbálkozásnak.

    Az utolsó tanács , lehet renderelve kéne használni ott lehet minőséget változtatni. A Renderelt nyomtatásnál is jó a minőség.

    vzarmo: köszi, hogy így látod. De amúgy nem értem van egy vagon héj program amivel speciális problémák megoldhatóak: revit, Inventor, Detlaiting stb......ezzel az igények szinte teljes palletája lefedhető. Még hajó tervező progi is van , amikor megláttam majdnem lefordultam a székről amikor automatán kilökte a acél lemezek konszignációját egy óceánjáróra.

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák