- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes14
tag
Sziasztok!
Én olyan programot keresek amit a híradóba is szoktak használni, amikor egy baleset muttatnak be 3D-és kis videóban! Ezeket milyen programmal csinálják?
Előre is köszönőm a segítségeteket!
-
-
sner
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni hogy ezt a verdát szeretném lefujatni
de meg akarok nézni pár színkombinációt is! Én nem értek ehhez a szerkesztőhöz!
Kipróbáltam de nem tudtam semmi olyat mint timég hasónlótse
Szeretnék egy pár ötletet kapni!
Itt lenne a kocsi :
http://kepfeltoltes.hu/090930/suzuk1i_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090930/suzuki_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSegítségeteket előre is köszönöm!
Majd egyszer megtaníthatna valaki hogy kell szerkeszteni ilyen jó képeket
-
Andrush24
csendes tag
Szevasztok tudna nekem valaki segíteni egy tuning autó megtervezésében?
(saját lenne amit utána én meg is akrok építeni) elöre iskössz a választ -
Shadov
csendes tag
Létszi valaki dobjon már meg egy jó kiss virtuális tuningoloprogramal.
-
polos peti
csendes tag
Engem is érdekelne ki tudna megadni egy címet, ahol le lehet tölteni egy virtuál tuning programot?
-
petyaassd
csendes tag
Én ismerek egy auto tuning szoftwert, de csak felnit meg fényszórótakarást lehet tuningolni, a neve:virtual tuning car studio. nem tudtok vmi virtuális tuningolási lehetőséget ami ingyenes?
-
qdak
addikt
semmi fejlemény a témával kapcsolatban?????????
-
Az értelmetlen hsz.-okat töröltem.
A jövőben mellőzzük az ilyeneket.
Köszönöm. -
sztojka
csendes tag
háj nekem kéne autohoz progi amivel öszetudom kötni
-
trassher
addikt
A kövi:
[link] -
sirály12
őstag
Up.
Csak van valami progi erre is? -
karib
addikt
válasz
Foglalt név #4 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy vannak nem átprogramozható elektronikák is.
Külön tudomány ezViszont kétségkívül érdekes.
Az említett MegaSquirt játszadozásnak jó, és akár komoly eredmények is elérhetők vele. A nyáktól felfelé saját magad építheted meg, a szoftverek pedig nyitottak, a forráshoz is hozzá lehet férni, vannak hozzá mindenféle programok is. Ha lenne rá időm, meg egy játékautóm, én is megnézném. -
Overlocker
veterán
válasz
Foglalt név #4 üzenetére
Egyenlőre csak érdeklődésképpen vetettem fel. Egyáltalán nem könnyű,tisztában vagyok vele, ha lesz elég időm,akkor azonban miért ne..
Asszem először a 2-es lesz, és thx! -
Foglalt név
addikt
válasz
Overlocker #2 üzenetére
Fotosop
Motorbeállítós progi. Az autóban, ha legalább injektoros, akad egy központi vezérlő egység. Ennek van egy halom bejövő jele és egy memóriája, amiben jelleggörbéket tárol. Adott bejövő jelek mellett, megfelelő vezérlést valósít meg. Mivel ez elég nagyszámú variációra ad lehetőséget(még ha a chip egyezik is, közel sem biztos, hogy ugyanazokat a jeleket használja), ismerned kell a benne futó programot vagy legalább a kimenő-bemenő jelek összetartozásait, továbbá, azt hogyan tárolódnak a jelleg görbék a memóriában. Ha ez valahonnan meglenne(pl. megveszed ~0.5-1MFt-ért) nekiállhatsz elrontani az autód. Mivel ezek jellemzően 3 dimenziós felületek 2 futóváltozód is van(legalább). Ezeknek kell megkeresned az általad kiválasztott optimumhoz közeli értékeit. Teszem azt a változók lehetnek a gázpedálállás(~levegőbeáramlás) és a fordulatszám. Ez ugye azt jelenti, hogy minden fordulatszámon, minden gázpedálálláshoz végig kéne próbálnod, hogy pl. adott esetben mennyi üzemanyagot adjon az adagoló. Ez ugye véges időben nem megy, ezért szoktak közelítést alkalmazni, sarokpontokban megnézik az optimumot és abból interpolálják a teljes felületet. Ha még valakinek van kedve ehhez az:
1. legyen pénze, vegye meg egy nevesebb tuning cégtől a hozzávalót és hajrá
2. látogasson el a műegyetemre ott található olyan tanszék, aki kifejezetten ezzel foglalkozik, van pl. egy srác, aki suzukihoz épített motorvezérlést, tehát tudnak segíteni(nem lesz kis meló) -
karib
addikt
válasz
Overlocker #2 üzenetére
Motorbeállítós progi azért bonyolult játék
Kiindulásként szereld-magad motorelektronika: www.megasquirt.info [link]
Mod: javítottam a webcímet. -
Overlocker
veterán
Up! Jó ötlet, lehet hogy még nincs is?
Engem motorbeállítós progi is érdekelne!
[Szerkesztve] -
sirály12
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program, ahol egy sima hétköznapi autót fel tudok egy kicsit tuningolni, mármint külsőre. Tehát spoiler-ek, festés-ek, neon-ok, stb.
Ha van ilyen progi, akkor mi a neve?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest