Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #03969024 #9907 üzenetére

    Soha nem fogok Neked olyat mondani, hogy szar. Pont ezért. Ez sajnos vagy őszintétlenség, vagy sem, részemről inkább tapintat. De tudjuk mindannyian, hogy nem NEKÜNK építetted, hanem MAGADNAK. És ha NEKED tetszik, én milyen jogon oltsalak le, hogy bocs, ez szar, vagy kidobott pénz ? :U

    Én őszintén tudok más sikerének örülni, ha neki tetszik, neki tetszik és jóóóó. :K Nem ez a lényeg a nap végén ? ;)

    @hárásó: sok betű kéne ide megint, csak elcseszném az időm vele. A lényeg itt is az, hogy Nektek jó így, én biztosan nem foglalkoznék ezzel. A rádiót még megindoklom zavartatással, hogy az analóg oldalba valamit "alkot", de a CAT5-6-7 eltéréseket soha, max ha 10GBit-re vált az átvitel, mert oda több áramot használ az interfész, mint a sima Gigabit, de nem hiszem, hogy Te olyan lejátszóval rendelkezel, ami 10GB Ethernet rézen. Van ilyen hálókari, csak nagyon ritka még, még a 2.5G is, utóbbi most kezd mainstream-é válni majd lassacskán.

    @btraven: amíg az általában-t aláhúzzuk (és tudjuk, hogy kivétel van), a válasz igen. Vagy 24/88.2, vagy egyesek 24/192-ig is elmennek, mert úgy gondolják jónak, bár ők ritkán adnak ki CD-re akkor már, .. hát ahány ház, annyi szokás, én már több mérnököt láttam nyilatkozni erről-arról. Egy digitális mastering után többnyire az általad említett körülre hozzák le az anyagot és így tekintik ezt összeállt első generációs master-nek, aztán ebből további munka után (vagy anélkül) szoktak CD-ekvivalens 16/44.1-et szülni két kattintással.

    [ Szerkesztve ]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák