Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Ha már említés lett a pajzsról, illene belinkelni a cikkbe.... [link]
-
Zolik
senior tag
Egyszerűen nincs elrettentő büntetés azok részére akik internetes csalásokat hajtanak végre. Van hogy még egy felfüggesztettel meg is ússzák. Nem egy ismerősöm hív fel sokszor hogy kapott egy emailt a banktól hogy erősítse meg jelszavát, vagy telefonon hívják őket teljesen úgy beállítva magukat mintha banki alkalmazottak lennének. Ezek ellen miért nem lép fel a rendőrség olyan erőkkel mint más esetekben szokott (lsd t-system hack)? Plusz a büntetés mértékét is növelni kellene. A telefon cégek is kicsit jobban oda tehetnék magukat pl a bejelentett scam számokat azonnal tiltóra tennék hogy még a hálózatra se tudjanak felmenni. Egy idős ember hogy tud védekezni? A legtöbbet a hatóságok tudják tenni
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
akaido
addikt
Sajna belefutottam ma egybe én is. Annyira hihető volt minden: SMS kód is jött az OTP-től (álOTP-től) stb... , hogy kicsalták minden adatomat, és pénzemet. A pénzem Dublinban landolt- aztán ki tudja már hol van...
A belépési adataimat szerintem egy Trójai program szolgáltathatta nekik, találtam-utólag- egyet a gépemen.[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az OTP Bank bankbiztonsági szakemberei és az ORFK, illetve Vármegyei Rendőr-főkapitányságok kiber szakterületen szolgáló munkatársai szakmai konzultációt tartottak a jelenlegi csalási trendekről és a kiberbűnözők elleni hatékony, közös védekezés lehetőségeiről.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Koreai autók topic (Kia, Hyundai, stb.)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós kamerák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro bontatlan gyári független 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 4G I Navy Blue I SD865 I Garancia, készülékbiztosítás év végéig
- Mercusys MR70X AX1800 Wi-Fi 6 Dual-Band Vezeték nélküli Gigabit Router
- HP Z640 Workstation, 24 mag / 48 szál, 64GB DDR4, 500GB SSD, W5100 4GB, számla, 2 év gari
- Dell Latitude E5270, E5470, E5570 Zsír Új Gyári Akkumulátor 6MT4T
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest