- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
Danika
csendes tag
A cd másolás bűncselekmény,nem szabad kopizni!Vegyétek meg az eredetit! :O
-
neduddki
nagyúr
H!I
Azer mert, ha talasz ojjan cd amin a szamok kozott nincs szunet /pl. koncert/ akkor a masolton lesz, tao-ban ez nem allithato, csak dao-ban
udv
neduddki -
lesaux
veterán
Miért kell a 2 másodperces szüneteket kiszedni?
-
DaSilva
senior tag
De nem baj, orvosoknál jobb a magabiztosság, még ha tévednek is.
-
DaSilva
senior tag
'A számok iránt érdeklődőknek érdemes megjegyezni, hogy a 2352 byte-os szektorok mindegyike csak 2048 byte felhasználói adatot tartalmaz a tipikus (1. módú) lemezeken. A maradékot hibajavításra és más funkciókra használják. Ezért lehet 747 MB-nyi WAV file-nak megfelelő mennyiségű zenét felírni egy lemezre, melyre csak 650 MB adat fér. '
-
DaSilva
senior tag
'Igaz, a zenei CD-k mind a 2352 byte/szektort a hang tárolására használják, míg a CD-ROM-ok csak 2048 byte/szektort, a maradék nagy része pedig hibajavító (ECC – Error Correcting Code) adat. Az a hibajavítás, amely lehetővé teszi, hogy még egy koszos vagy karcos CD is a várt minőségben szóljon, alacsonyabb szinten történik.'
-
erdoke
titán
Én már régóta archiválom a lemezeimet, és nálam az EAC (Exact Audio Copy) anyerő rippelő. Talán írásra is jó, csak én nem tudom kipróbálni, mert nem látja az USB 2.0-ás írómat.
Sérült lemezekkel is ez az etalon szerintem, akár 0,1X sebességre is lelassít, ha kell. Ja, mivel még mindig béta, ezért egyelőre ingyenes.
Én nem írok audiot 4X-nél gyorsabban és Reflex Ultránál rosszabb minőségű anyagra, de embere válogatja.
Ha Nero-val írod ki, jelöld ki az összes számot (Windows idióta wav formátum), és a tulajdonságoknál szedd ki az összes 2 mp-es szünetet, amit enged. -
twollah
nagyúr
Hát persze, hogy hallani.
Nyugodjál meg szépen, nem bántunk.
Mi a címed, át szeretnénk küldeni pár megnyerő modorú úriember.
Kapsz egy szép hátulgombolos öltönyt, hogy ne fázzál meg ebben a hidegben az utcán.
Elvisznek egy nyugodt helyre ahol kapsz egy szép gumírozott szobát. -
DaSilva
senior tag
Egy edzett audiofil húszmilliós cuccal esetleg megmondja a különbséget.
Az audio cd beállításnál a progi kiírható audio trackeket meg filokat keres magának. Ha tracket talál, abból ISO-t csinál, egy csomó tömörített formátumból meg képes cd-da -ba konvertálni.
Grabbelés: valamilyen hordozóról pc által kezelhető formátumba kiírni a cuccot. -
twollah
nagyúr
Nem kell ISO filet csinálnod.
Copy CD oszt dzsavesz.
A minőség meg szinte ugyan olyan lesz mint az eredeti CDn.
Bár egyes audiofil őrültek váltig állítják, hogy ők hallják a különbséget a másolt, és az eredeti CD között.
Ilyenkor szépen távolodjunk el az illetőtől, közben nyugodt hangnemben bírjuk maradásra addig amíg ki nem jönnek az ápolók a helyi pszihiátriáról. -
Ahham.. Nerom, meg alcoholom van. Szóval akkor csináljak egy ISO fájl-t a lemezről és egyszerűen azt irassam ki? Vajon milyen minőségű lesz ez így? (továbbá nem ismerem hogy a nero-nal az audio CD-t választom akkor mi a különbség a normál (data CD) írás között? Ja és mi aza ''grabbelés''? Thx!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az ember megnezi az eac cdex audiograbber nagy harmast es kivalasztja a neki teccot, mas egy jo propgrammal lehetoleg dao-ban a ket masodperces szunetek nelkul felirj az anyagot /cdrwin, nero/.
Ha haklis vagy aminosegre akkor az cdex-ben levo linux alat fejlesztett paranoia modszer a Te eseted. Egy szamot legrebbelhecc tobszor is es azokat hehet osszehasonlitgatni, jo cd/dvd eseten stimmelni szoktak!
''Meglepoen'' jo eredmenyre szokott vezetni ha nem tuc karcos a cd akkor cdrwin-nel le imageba es aszt az imaget irja ki az ember. Mesetrem szerint a yama 8824-el ez agya/ta a legjobb minoseget.
udv
neduddki -
Nos, bevallom én még soha nem másoltam audio CD-t (csak mp3-at) Most azonban munkahelyi feladatkörből adódóan szükség van rá..
VAjon hogyan is kell ezt csinálni? Van-e valami trükkje a dolognak, valami tuti program erre, meg ilyesmik érdekelnének... Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest