- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
A probléma az Easy CD Creator és a Princo CD volt. Legközelebb okosabban :P
Az Easy CD Creator rengeteg problémát okoz, emellett nem is igazán használható semmire, legjobb, ha megszabadulsz tőle. Sajnos egy egyszerű uninstall nem mindig segít; [L]http://www.feurio.com[/L], Extras/System analysis (vagy hasonló), ez meg fogja jeleníteni azokat az 'ott felejtett' komponenseket, amik gondot okozhatnak, és egyúttal el is távolíthatod őket.
A Princo nem igazán jó minőségű CD (még adatra sem), használj mást.
Az EAC-ban a 'peak level' a dalban megtalálható leghangosabb pont amplitúdóját jelzi, semmi köze a másolat minőségéhez. Az alatta megjelenő Track/Range quality annál alacsonyabb, minél többször talált az EAC olyan részt, amit ellenőrzésként többször is be kellett olvasnia, hogy (szinte) biztosan jó legyen a másolat. Ha nem volt ilyen rész, a minőség 100%. Amíg 'Read error' (olvasási hiba) nem jelentkezik, nem kell aggódnod. -
cornelius
tag
Itt van egy érdekes jelenség, amit nem értek:
Adott egy audio CD amit lemásoltam (Easy CD Creator 4.0) és eléggé meglepő módon az anyag visszahallgatva teljesen másképp szólt mint az eredeti. Sokat vesztett a hangerőből és a dinamikájából is a másolt anyag. Füllel jól hallható a különbség. (Természetesen az eősítő, CD lejátszó és minden egyéb ugyanaz.)
Na most én ezt nem értem. Hogy lehet egy digitális anyag másolásánál minőségromlás?
Aztán itt van ez az EAC progi, ami szintén megemlíti, hogy ez bizony lehetséges sőt még százalékos értékeket is kiír a peak levelre. Ez mi szösz ?
De a lényeg: Lehetséges egyáltalán tökéletes másolat? Ha igen mivel, melyik progi garantálja az abszolút tökéletességet?
Vagy talán a CD-R lemez anyaga befolyásolja az egészet? Mert lehet kapni TDK Audio CD-R -t is, persze sokkal drágábban, mint a normál CD-R -t.
Egyébként egy mezei Princo CD-t használtam másolatra és érdekes módon eddig ennél az egy CD-nél tapaszatltam csak a hangzásban különbséget.
Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest