Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz thyeby #46436 üzenetére

    Tibi, tőlem ugyan nem kapsz ki, több okból sem, viszont ... :)

    "hanem úgy az egészben. Agymenéses innovácijó."

    "#46434 lela - Olyan gyengécskének tűnik számomra ez a műanyag ház..."

    Én ilyenkor olyan jókat mosolygok. Megpróbálom a fóbiátokat (és nem csak a tiéteket) kicsit viccesen tálalni:

    (I)"Némá. Itt egy oszlopos fúró .. ez vmi marslakó? Azért zöld? Soem láttunk még ilyet .... A franc se próbálja ki .. különben is, műanyag a háza .... brrrrrr .....(/I)

    (I).... Basszus, nem kell rakosgatni ékszíjat, na ne már .. amúgy is, egy kefés motoros mi a f***t keres itt?? Ilyet egy gyártó sem csinál .... Az a hülye konstans elektronika meg tuti vmi politikus humbug lehet! /szerk: nem az ...!./(/I)

    (I)... ja meg van rajta vmi lézeres jelző (a szerkesztő megjegyzése: meglepően pontos), meg ne már .... van rajta digitális fúrásmélység kijelző (a szerkesztő megjegyzése: az is pontos). Mindennek tetejébe még valami Bosch felirat is van rajta, zöld (!!!!!) házon??? Meg 90mm munkahossz ... Na ne szivassatok ----> ez így együtt csak az ördög műve lehet!"(/I)

    Bocsi a kicsit szarkasztikus kalandozásért. De nagyon úgy tűnik úgy mondotok valamiről véleményt, hogy nem is ismeritek.

    Én használom már majd 3 éve. Meg még sokan mások is, és tanúsíthatom: 2 lábon járó emberek. Jópáran a fűszeres oszlopos fúrók után váltottak át rá.

    Természetesen nem összehasonlítani akarom a 11 kg-os fúrót a többmázsás ipari fúrógépekkel, mert ugye ... almát az almával :) Persze a többmázsás, aszinkron motoros gépekkel szemben ezt nem napi 8 órányi furkálásra tervezték. De azokat nem is hajítom be a kocsiba ha kell (és 2-3 alkalommal már kellett).

    Igazából egy nagy baja van: hogy ebben a kategóriában csak ő van egyedül alma, "kakukktojás". Ezért sokak szerint csak sz*r lehet, nincs kihez hasonlítani (jade, az árát. de hogy mit ad mellé ...)

    Amit majd minden - így én is - PBD 40 tulaj megemlít, az az hogy (B)az oszlop lehetne mondjuk 1 mm-rel vastagabb(/B) anyagból. De hobbista célokra teljesen jó, sőt. Aztán a "hajókormány". Megszokás kérdése. Én fúrtam már vele majd 80mm mélyen, 32mm-es forstner fúróval, keményfában. Igenigen, (B)a 3 karos-gombos hajtókar optmálisabb(/B) - de erre is vannak megoldások, ráadásul garivesztés mentesen.

    Nekem ennyi a véleményem a PBD 40-ről.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák