Új hozzászólás Aktív témák

  • Quqesz

    nagyúr

    válasz akooos #58067 üzenetére

    Ez így van, de az fr most a gcam miatt volt. Míg nem volt fent hibátlan volt, de mikor felraktam többször befagyott(pl sms-t akartam írni én kb 5-7 másodpercig hiába nyomkodtam a kijelzőt nem reagált semmit). A bt hiba volt nálam a kezdetek óta, de mikor felment a 8.0 mintha megszűnt volna. Erre tessék ma reggel szopatott. Ráadásul telefon táskában volt, menet közben meg nem ildomos abban kotorászni hol van+ mikor rányomtam, hogy kihangosítás a telón levette a bt-t, mondom jó lesz így, erre megint felcsatlakozott. Ki kellett kapcsolnom a bt-t teljesen. Fr óta viszont talán egyszer lassult be, de az nem volt vészes.

    gerner
    Minden este megnézem az aksi infóknál fut-e vmi app, ha igen bezárom. A multitaskot szintén takaritom esténként. A rendszer opt 100% szokott lenni, de 95% alá még nem süllyedt. Valamit kihagytam? Most éjszaka 2%-ot merült 6 óra alatt(aod éjszaka off), szóval sztem rendben kell legyen.

    Aryon
    Mondtam: aldi,lidli. Keresnek embert mind2 helyen, jobban fizet de dolgozni is kell. Csak rajtad áll....emag rakiban 1200ft/h a munkadíj(üllő, busz visz be)....rengeteg helyre keresnek embert, tényleg kezd el keresni...vagy a mélytorok film főszerepére pályázhatsz(azt se felejtsd el, hogy 35 év felett más szemmel néznek rád, van ahol túlkoros vagy)

    [ Szerkesztve ]

    Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

Új hozzászólás Aktív témák