Új hozzászólás Aktív témák

  • w333

    félisten

    válasz Lacy6 #52854 üzenetére

    Ez kérdés hogy melyik oldalról nézzük ... rengeteg olyan kényelmi funkció van benne amit használok és olyan is amit nem használok, de még mindig jobb mint egy csupasz stock Droid amihez minden funkcióhoz kell egy adott alkalmazás vagy XDA .ról valami mókolás :))

    Én nem tudom de S8 topikjában is látok ilyen gyenge üzemidőket és azt kell hogy mondjam hogy az okostelefonok okosabbak a gazdáiknál ! :U

    Ha vennék a fáradságot és belépnének a Google Irányítópultba majd mindent végignéznének hogy mi minden felesleges Google szolgáltatás be van kapcsolva, Alkalmazásadatok, Helyelőzmények, Helyadatok megosztása és még sorolhatnám akkor rájönnének hogy mitől merül a telefonjaik ennyire ! :)

    Barátnőmnek Huawei telefonja van ... napok óta panaszkodik hogy szinte nem is használja és merül a semmitől estére 20% marad, majd ránéztem és a "Play Szolgáltatások" az első helyen volt az akkustatisztikában !

    Gyorsan elkértem a jelszavát és PC -n beléptem a fiókjába és minden felesleges Google szolgáltatást letiltottam, azóta nem merül és estére még 75% akku van ! ;)

    Szerk.

    Ez nem a gyártó hibája hanem az Android (Google hibája) alapértelmezetten olyan dolgok vannak bekapcsolva amiről sokan azt sem tudják hogy micsoda ! :((

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák