Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz SybenX #35087 üzenetére

    Az edge-vel rengeteg a hiba, a sima S7-el nincs gond, ritka ha valami hibája van.. Face csoportjában félóránként beesik valamilyen hibával kapcsolatos poszt.
    Legutóbb megint egy töröttet raktak be..
    Alsóhangon 90ezer a javítása. Kösz..
    Engem nem fogott meg az amoled. A fátyolosságot a fénytörés miatt írtam, kontraszt ide vagy oda, rengeteget ront a láthatóságon és felhasználói élményen.
    Nem azért kezdtem ezeket írogatni, mert annyira akarok mást, de egyszerűen nem tudom megszokni a telefont.
    Tudom hogy lesz akinek nem fog tetszeni, ez a valóság. Beláttam a hype felhő közepébe, és most szépen kievickélek belőle míg nem késő...

    Szememben több szól ellene mint mellette.

    Mellette szól: jó kamera és IP68

    Ellene: az amoleddel kapcsolatban amit írtam, ujjlenyomat hibázásai, szar fogás, mert állandóan öngyi akar lenni, drága kijelző ami ha törött addig nem javítják a telót míg az nincs megcsinálva. Szal lehet bármi más hibája, baszhatod.
    Első telefon, ami 1 hónaposan már megjárja a szervízt több hibával? WTF? G5 is fél évesen ment a kijelzője miatt..

    Elég súlyos érvek számomra, ami ordítja nekem, mielőbb szabaduljak meg tőle.

    Mielőtt ellenérvek lennének: G5, Mi5 (ennek is elől van, érintésre kiold zárt képernyőnél!), Honor9, Mate10 ujjlenyomatolvasója hibátlan, egyedül a nedves, zsíros ujjat nem szerették. Mate10 kivételével mindegyik telefon zuhant már isteneset pofára, egyik sem tört, volt amelyik csupaszon, fólia és tok nélkül. Mindegyik stabil tartású volt, egyik se akart öngyi lenni, kivéve a Mi5 tok nélkül.

    Nálam a G4-nél ha a nap telibeverte, a kontrasztot az égbe tolta. Látható volt a kijelző kiválóan, de a színek rovására ment.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák