- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Laza... #91370 üzenetére
A youtube gondolom csak egy a sok közül. Esetleg másban miben jelentkezik, napi használat során? Nem antutu tesztre gondolok, sőt a drága mobilnet miatt youtube-ot is csak wifiről néznék, de inkább otthon letöltök és offline nézek filmeket, azt viszont napi rendszerességgel. Pl az F1 amerikai nagydíjat is így néztem meg. Ja és csak érdekel a dolog, nem kötekedni akarok! THL T6 prot használok, amikor vettem tisztában is voltam vele, hogy nem csúcskészülék.
-
kovisoft
őstag
válasz
Laza... #90983 üzenetére
Elsőre tényleg fölöslegesnek hangzik az iránytű, de a gps és a gravitációs szenzor mellett még ez is kell ahhoz, hogy egy app pontosan tudja, hogy hol van a készülék és hogyan áll a térben. Ez jól jöhet pl. az olyan augmented reality programoknál, amik rávetítenek valamit a kamera képére, mintha ott lenne a valóságban. Vagy pl. egy planetárium programnál, ami mindig aszerint rajzolja fel az égitesteket a kijelzőre, hogy éppen merre irányítom a készüléket.
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #90975 üzenetére
Bár 2GB ram lenne benne és nem egy ki tudja hány éves IGP konstrukció... Mali400MP jó ég. Számomra már nem lenne elég. Jelenleg van viszonyítási alapom a PowerVR544MP vs Mali400MP4 témában és a Mali egy >&@>#&> a mostani játékok 2/3-hoz... Nyilván ha nem játszanék, akkor csak a 2GB-t hiányolnám.
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #90848 üzenetére
Felejtsél már el. Attól hogy alpári módon válaszolgatsz másoknak is sokszor és ezt szóvá teszem, azért nem bennem kell keresned a hibát. Az megint hadd legyen az én dolgom hogy melyik kártyámmal akarok fizetni az alin és melyikkel nem. Ma csináltattam egy webkártyát és majd azzal fizetek. Szar lehet ha nincs miért féltened a kártyádat/számládat. A paranoiámat hagyjuk, én inkább sok éves tapasztalatnak nevezném és elővigyázatosságnak. Hidd el megvan rá az okom.
Az idézetben éppen azt másoltad amit mondtam: ha nem lehet romcserével wcdma-ra varázsolni akkor felejtős. Biztos nehéz felfognod mert nem tőmondat, igaz a hardver szó után vessző kellett volna.
Hidd el jó gyerekkorom volt, jó nevelést is kaptam és ezért nem is szoktam fórumok álneve mögé bújva másoknak beszólni. Csak akkor szoktam válaszolni amikor valóban tudok is segíteni, és biztos vagyok a válaszomban. Más esetben átlépem a hszt.
Látom mindenképpen próbálsz valami nagyon poénost (?) és megalázót írni, de sajnos még nem az igazi, próbálkozz még, ekkora rztinnal többre is futja.
Szabadidőmben pedig trolloknak válaszolgatok a neten hogy megtérítsem őket a normális viselkedésűek szektájába. Sajnos kicsi az esély mert zártkörű szekta és aki nem tag az nem is nagyon tudja megtanulni a szabályokat, talán mert verték őket kiskorukban.Elhiszem hogy sok telefont adtál-vettél és rendeltél már és minden időd arra megy hogy ezeket bújjad de hidd el hogy nem csak az létezik a világon amit te hiszel és állítasz. Többféle ember van és többféleképpen gondolkodnak, korántsem biztos hogy csak a te felfogásod helyes, és csak az a jó viselkedési forma amit te csinálsz. Én soha nem hittem hogy az én gondolkodásom a helyénvaló mindenben, elfogadom ha valakinek igaza van, de a bunkóságot nem szeretem, főleg ismeretlenül.
Ezért ha lehet ne válaszolj nekem ha nem akarsz segíteni. ( persze megteheted hiszen ez egy fórum, csak már fáraszt )
Örülök hogy ismét jót csevegtünk.CineDOG1: pandáról utoljára akkor vásároltam amikor még az RK3188 újdonság volt. Sok tabletet vettem onnan és akkor még (szerintem) nagyon jó oldal volt, gyors , megbízható. Mostanában sok rosszat olvasok róluk sajnos. Most majdnem rendeltem, de nam találtam olyat ami jó lenne a Coolpadon kívül - ami most így kimaradt, a többi árat nem néztem nagyon, azok a telefonok nem érdekeltek most. ( még)
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #90844 üzenetére
Hungobungo megerősítette azt amit már mondott valaki, hogy ez a verzió itthon nem használható. Ha 100%-ra azt mondják hogy rom illetve modem.img cserével működik a dolog akkor megveszem. Így nyilván nem. Ennek ellenére itt reklámozzák a panda magyar oldalát hogy 300-ért vásároljunk mert lesz 50 dodó kupon (és én vagyok fillérbaszó
) de az oldalon az első ajánlat egy olyan telefon amit itthon nem lehet használni. Ha WCDMA lett volna akkor veszek annyiért mert ki akarom próbálni a Coolpadot, de akkor láttam hogy ez nem jó. Mivel már olvastam a topikját ott azt írták hogy rom cserével működik. Én mást hallottam, gondoltam még egyszer rákérdezek, és meg is erősítették ( normálisan válaszolva) hogy nem jó a kínai verzió sehogy sem. Ide is beírtam hogy nehogy valaki a nagy ajánlgatás hatására bedobja a kosárba és megrendelje.
Ha a kínai használható lenne akkor a 169$ jó ár lenne és érdemes lett volna megvenni eu raktárból. Így viszont túl drága, és kár itt ajánlgatni a pandát mintha fizetnének érte.
Remélem az nem probléma neked hogy utánajárok annak hogy mit veszek? Ha nem vagy szenilis akkor azt is láttad hogy CSAK AKKOR vennék ha működik romcserével is, anélkül felejtős. Úgy látszik nagyon nehéz a leírt szöveg értelmezése.
Egyébként akarok Coolpadot is venni de csak olyat amit használni is lehet, és ha valóban jó telefon akkor mehetnek ajándékba. ( feltéve ha lesz jó rom rá addig, de ez más téma, félek hogy lenovo lesz a vége.)
Én legalább felhívtam erre a figyelmet, de szerintem mégis hamarosan lesz pár új coolpad tulaj aki utólag fogja ezt kérdezni a topikban. -
mexel
veterán
válasz
Laza... #90841 üzenetére
Már megint mia fax bajod van
Ki mondta hogy veszek? Éppen hogy figyelmeztettem az embereket arra hogy ne vegyék. Azért fog kiderülni, mert feltettem a kérdést a topkjában és ha valaki tuti választ ad akkor majd ide is kiírom esetleg. Persze nem biztos mert a tököm tele van az állandóan beszólogató nagyon okosokkal.
Ez az életetek hogy itt laktok a fórumban és mindenkin keresitek a fogást ha nem olyat szól ami nektek tetszik?
Miért nem próbáltok néha valami mást is csinálni? Pl. igyatok egy sört haverokkal (ha vannak) vagy sétáljatok stb. Olyan mintha egy-két topik már csak két három emberé lenne aki csak azt figyeli hogy mit lehet beszólni valakinek.
Nem is ismersz és magyarázol te is meg még jónéhányan. ( kíváncsi vagyok ez szemtől szemben is így menne-e ) A filléb@szás nem biztos hogy az én műfajom, nem én rendelek minden szart kínából hogy olcsóbb legyen, én max hobby szinten veszek ilyeneket mert érdekelne hogyan szereljem és romoljam ezeket és nem ebből élek szerencsére, de az sem nagyon hat meg ha véletlenül elszúrnék valamit. Eddig csak kíváncsiságból rendeltem jó pár típust majd mert kíváncsi vagyok mit tudnak ezek a kínai csodák. Szana szét is fogom romolni őket hogy melyikből mit lehet kihozni és mit nem, eddig vegyesek a tapasztalataim, sok kompromisszumot kell kötni ezért még nem ilyen telefonokat használok 8 persze ez változhat mert jó az irány). Ugyanezt eljátszottam tabeletekkel, előtte már tizeniksz éve folyamatosan mindenféle hardverrel, amiket mindenféle módon leteszteltem, kipróbáltam. Ugyanezt teszem hifivel is , éppen amihez kedvem és időm van, főként ősszel és télen mert jó időben inkább nyaralok és nem a fórumokban élek, de ez meg hadd legyen az én dolgom. A fizumért meg ne nagyon aggódj.
Ma már kb 6x volt belinkelve a panda a cinedog által annak ellenére hogy sokan panaszkodnak rá, és a magyaroknak kiteszik az itt valószínűleg sz@rt sem érő kínai verziós Coolpadot, de ha szólok akkor én vagyok a fillérbaszó.
Elég unalmas már hogy játszátok itt a nagy igazságosztót mindenkivel. Ha nem tetszik egy hsz lépd át ahogy sokan mások, magadban gondolj az illető szüleire, de miért kell mindenkinek beszólni , főleg paraszt módon. Nem elég ez a tv-ben? Vagy onnan tanuljátok és azt hiszitek ez a követendő példa? Nagyon nagy mellénnyel adjátok itt elő olyanoknak akikről azt sem tudjátok kicsoda. Elég sokszot látom itt és sajnos ez eléggé lefelé viszi a topikok színvonalát.
( mondjuk legalább nem unatkozok mert mindig van kinek írnom, én h@lye azt hiszem hogy megtéríthetek bárkit is aki ilyenAhelyett hogy betennék egy degut ...)
-
MrChef
aktív tag
válasz
Laza... #90809 üzenetére
Tetszik! De ez miféle gyártó már megint?
Tényleg hetente jelenik meg valami újdonság.
A Pandawill-től többen eltanácsoltak már.
Tegnap beszéltem chat-en a Light in the box-szal. Az illető nem nagyon tudott angolul (habár 100% jobban, mint egyesek...) , és 90 napos garanciát mondott a telefonjaikra. Mondom, kösz, viszlát.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Laza... #90809 üzenetére
Ez tényleg nagyon szép
formailag.
Ha már 4G mobilok, én ezeket nézegettem:
Elephone P3000 4mag 1Gb RAM 8Gb ROM
Elephone P3000S 8mag 2Gb RAM 16Gb ROM3150mAh írnak az akkujára, ha igaz ...
De fogalmam sincs milyenek Elephone-ok úgy összességében. -
citkar
addikt
válasz
Laza... #90774 üzenetére
A hivatalos oldal szerint is:
FDD LTE 3/7/8/20A pandások szimplán elírták, nem meglepő, csak az ára miatt linkeltem be, mert elérhető áron van. Teljesen rendben van ez a telefon, kicsit lehetne olcsóbb, de nem vészes az ára sem.
Aki 4G-re keres készüléket az országban, egy teljesen jó alternatíva szerintem. -
Mottie
őstag
válasz
Laza... #90745 üzenetére
Gondolod annyira gyengét csinálhatnak? Vagy csak az általános megítélés miatt
Paramétereiben igencsak tetszik, a kedvesemnek pedig a külseje. Az ára beleférne, ZTE Nubia Z7 Minivel szemben (ami hasonló ár lenne) az akksi mérete miatt, illetve ez utóbbival kapcsolatban olvasott nehézkes használatbavétel ami rábírna, hogy tegyek egy próbát vele.
Csak olyan vagyok hogy azért nagyon megfontolom mire adom oda a pénzem
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Laza... #90652 üzenetére
Somatom peldajan maradva jo lenne az voipra, az alacsony latency miatt, de amelyik dijcsomagban engedelyezett a voip, ott mar korlatlan duma is van. E-penis meregetesen kivul gyakorlatilag nem sok ertelme van, nekem pl az is mindegy hogy husz perccel tovabb birja-e az akku vagy nem. Este igy is ugy is tolteni kell. Meg az is teljesen irrelevans nekem hogy 0,6 vagy 0,7 mp alatt toltodik be a mobilarena.hu. Konkluzio: nekem sem az lte vagy annak hianya lesz a fo rosta amikor uj telefont valasztok...
-
istnag
addikt
válasz
Laza... #90540 üzenetére
Köszi, ez nagy segítség:
TD-LTE telók itt nem jók, az FDD-LTE ami müxik(#90541) wwenigma
Egyik kedves ismerősömnek szeretnék segíteni. Gondoltam valaki használ már ilyet és ajánl egy/két konkrét típust.
Van egy jó tippem is, ha segíteni nem tudsz, ne írogass feleslegesen. -
citkar
addikt
válasz
Laza... #90295 üzenetére
Jól tetted, de az 5,5 colos IUNI U3 csak 145mmx74.9mmx10.3mm, ezt megrendelhetnéd.
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #90271 üzenetére
Ez az Iuni U2 teszik. Az a baj hogy pl etotalknál 1700-as akksit írnak, valaki rá is kérdezett és okos supportos azt mondta ez biza annyi. Elképzelhető hogy ugyanazt 2 féle akksival szereljék? Pedig annyiért tetszene, kellene rendelni egyet.
Végre egy szép és nem túl nagy telefon ami tudja a 3G 900-at is. ( ezzel vagyok meglőve a nyomoronc voda net miatt) -
citkar
addikt
válasz
Laza... #90275 üzenetére
Így az izgalmas, ha minden "normális" lenne lehet hamar rá is unnánk, hogy tőlük rendeljünk
Ha megjön némi tapasztalatot írhatnál róla, nekem is tetszetős, gondolkodtam volna rajta, ha dual SIM-es lenne. Ha jövőre olcsó(bb) lesz az U3 és a Meizu mégsem ad ki dual SIM-est (vagy csak nem lesz meggyőző), még benne maradhat a pakliban. -
zoli81
csendes tag
-
Carline
őstag
válasz
Laza... #89684 üzenetére
Amit írtál a régi V3 alapján írtad, vagy már írták a V3 plus-ról is hogy ezek a bajai?
Mert hibás szériáról az egész gyártót lehúzni kár lenne.
Te is árultál pl. Newman K1S telót, ami nem egy jól sikerült darabja volt a gyártónak, de azért volt jópár másféle telójuk, amit többen vettek és nem láttam őket dühöngeni erre. -
-
3m88
csendes tag
válasz
Laza... #90137 üzenetére
Nem beszólni akarok, de ha figyelmesen elolvastál volna és nem kötekedni szeretnél, vagy valami sznob hülyének beállítani alaptalanul akkor értenél.
#90131 hozzászólásomból:"...illetve a hivalkodó felirat az előlapon nekem egyáltalán nem jön be (bőven elég a hátlapon, legyen szó bármilyen márkáról is), nagy büdös feketepont."
Köszönöm a véleményed a telefonról, örülök, hogy szerinted is megbízható a Coolpad, de ne akarj úgy beállítani, mint aki márkabuzi, mert akkor nyilván nem kínai telót akarnék venni. Ruhában sem veszek olyat, amin bármilyen felirat van, legfeljebb pici logó, de ennyi. Nem bírom az ilyesmit se ruhán, se telefonon. Bár nem tudom minek magyarázkodom neked.
-
3m88
csendes tag
válasz
Laza... #90134 üzenetére
Igen igen, ez a fő "bajom", hogy túl jókat olvastam a Coolpad-ről mindenhol, csak az én esztétikai érzékem nagyon piszkálja az az előlapi felirat. De ha még valaki megerősít ebben, akkor kénytelen leszek azt venni és max áthúzom fekete filccel (hát hogyne).
Haris: köszönöm szépen az infókat és a linket, ezt az áruházat nem ismerem. Megbízhatóak?
-
3m88
csendes tag
válasz
Laza... #90132 üzenetére
A porci miatt ajánlod? Csak mert nekem a hardveres része nem szempont annyira, mailezni, facebookozni, netezni meg telefonálni akarok rajta, plusz néha megnézni 1-2 filmet, ha úton vagyok. A kijelző minősége és a készülék megbízhatósága/akkuideje úgy en bloc ami nekem fontos. Lassan 5. éve egy LG GT540-em van, gondolom így érthető, hogy miért ilyen alacsonyak a hardveres igényeim.
-
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #89796 üzenetére
Tőled nem is vártam más választ. De nem neked címeztem. Akinek címeztem már visszajelzett neki tetszenek. Nem mindenki várja el egy alap tükörreflexes fényképező minőségét! Van aki a családi fotókat ilyen minőségben is tökéletesnek tartja. Nem kezdi el kinagyítani az utolsó pixelekig és számolja a szürke meg a fehér kockákat. Őt a te véleményed annyira érdekli mint engem az hogy ausztráliában fúj a szél. Ja még valami ami nagyon fontos nem én vettem és főleg nem is forgalmazom. Tehát én azoknak segíteni akartam akit érdekel DE nem neked. Te favorizáld nyugodtan tovább a V5-öt hisz neked abból van "nyereséged".
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz
Laza... #89594 üzenetére
Ez oda vissza igaz. Nincs "normális" (bár a kétmagos még használható) hardver a kisebb méretű telefonokban, mert nem gyártanak belőlük jobbakat. Ezért nem is keresik őket, és ezért tendál át a piac a nagyobb kijelzőre. Így van, egy 4.5" telefon még nem biztos hogy phablet, hiszen ott pont a telefon+tablet funkciók kombinálása a lényeg.
Az ÁSZF off topic, nem témába vág, de igaz. ÁFÁ-t kell fizetni 150EUR alatt (27%), csak a vámnak fizetik meg emiatt szoktuk vámköltségnek nevezni. De majd átnevezzük vámnak fizetett áfaköltségnek -
Upo
addikt
válasz
Laza... #89609 üzenetére
Ráadásul Táncsics 21 van sok kerületben, I., II., XVIII., XIX., XXI., XXIII.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest