Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #73491 üzenetére
Szia Kedves Laza!
Hidd el nem vagyok irigy ember! Ha elolvassátok amit írtam és értelmezitek rendesen rájöttök nem minősítettem senkit!De a lejobb az lenne, hogy nevezze át valaki ezt a fórumot "dual sim vaterának" és minden Ok. De ahogy én sem írok ide olyan dolgot ami két ember üzletére vonatkozik. Úgy nektek is a megfelelő fórumon, hirdető falon, kellene ezt tenni. Hiszen szinte csak erről szól az egész
A szakmai hozzászólás max 10%). Az eredeti hozzászólásra visszatérve pont azért linkeltem be azt az eladót az ali-ról mert láttam azt, hogy új a kolléga. A 98%-os pozitív visszajelzés azt hiszem elég jó. Azonkívül nem ajánlottam semmit csak megkerestem egy másik oldalon mivel azt írta, hogy máshol nem találta. Erre mindjárt haraptak azok akik egy másik kínai oldalt kedvelnek, mert az "jött be nekik".
De részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában szeretnek TV-zni
- Megújult a PROHARDVER!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest