Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
A topic betelt. Folytatása itt.
Ezt zártam.
-
Ladybird1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Acem és rajta van a go launcher ex.
A Go launcher Ex-t hogy lehet személyre szabni, milyen kiegészítő alkalmazások kellenek hozzá?
pl,h ilyen órám legyen?
http://www.androidphonedriver.com/resim/Regina-3D-Launcher.jpg
és ilyen üzenetem:
http://apkcracks.net/wp-content/uploads/2012/06/SPB-Shell-3D-apk.jpg
a zenelejátszási felületen is tudjak változtatni hasonlóra:
http://software2tech.com/wp-content/uploads/2011/12/1112000.jpg
a képek: http://software2tech.com/wp-content/uploads/2011/12/1112000.jpg
a világóra kép:
http://2.bp.blogspot.com/-UsmxVEvDdo0/UDDJqCP-HCI/AAAAAAAAAlo/q8oQ6_aTzC8/s1600/earth.jpg
az időjárás (amihez nem kell wifi, elég a gps is) és a hold állás:
http://1.androidauthority.com/wp-content/uploads/howto/best-3d-homescreen-launchers-android-spb-shell-3d-120821.jpgAmúgy letöltöttem a 3d Shell-t is , de ennél sem tudtam ezeket beállítani, tud valaki segíteni?
-
finecsa
tag
válasz
tomy86 #50184 üzenetére
Amit te linkeltél az a 90 ingyen t-mobil sms-t tartalmazza.
Ha pl. valaki más az "extra percdíj csökkentés" kedvezményt választotta, akkor nem kicsit kell átszerkeszteni a díjcsomagok-tarifákat és a szabályokat is a programban. Annyira át kellene variálni, hogy már egyszerűbb egy újat csinálni. -
tomy86
addikt
válasz
finecsa #50183 üzenetére
Az alapbeállítások attól nem változnak. Csak hozzá kell igazítani az igénybe vett kedvezményhez. Nem tudom a neten levő melyikkel kalkulál én magamnak csináltam meg. Amikor én beállítottam még egyik magyar szolgáltatóhoz sem volt elérhető beállítás, pedig megkönnyítette volna a dolgot, ezért is ajánlottam ezt a megoldást.
-
tomy86
addikt
válasz
GeneraL_XTX #50179 üzenetére
Nem egyszerűbb, ha importálod a mozaik s beállításait a netről a programon belül? Beállítások - szabályok importálása (előre beállított szabályok importálása). Vagy innen letölthető.
Egyébként a "díjcsomagok, tarifák" alatt kell létrehozni egy sms tarifát, ahol be tudod állítani az sms díját.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok
CallMeter 3G-vel lenne egy kis problémám, próbálom beállítani a Mozaik s csomagom, de arra nem tudok rájönni h hova kéne beírni hogy hány ft egy perc/sms??
-
DemonDani
addikt
Használ valaki Trilliant?
Baromi idegesítő bugja van, folyton kilépeget, mikor írnek valakinek... -
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #50169 üzenetére
Hát nem tudok róla, hogy bármelyik launcher az app drawer-be tudna vinni rögtön feloldás után. Viszont többek között az ADW Ex-el beállíthatsz magadnak összesen 1 főképernyőt, ahonnan mindent lepucolsz, kikapcsolsz, beállítasz pl. 10 sort és 6 oszlopot, és telenyomod ikonokkal.
És máris úgy néz ki mint egy iPhone. Asszem. -
volvoguy
addikt
Udv! Olyan appot (Launchert) keresek amivel Iphone szeruve" varazsolhatom a telom...vagyis hogy ne legyen egy darab fokepernyo se...hanem ha feloldom a kepernyot egybol az app drawerbe dobjon atlatszo celulettel meg minnden es en szabhatom meg az elrendezeset a programoknam..akar caoportositani oket...
-
Sziasztok!
Tudnátok valami jó, kevés erőforrás igényű MP3 lejátszót ajánlani? Lehet fizetős is. Ha esetleg flac-ot is le tudna játszani, az lenne az igazi boldogság
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hm, valóban eltűnt a rendezési lehetőség a friss verzióban, ez fura. Fogalmam sincs hogy kell mozgatni.
-
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Van valahol alkalmazás ajánló táblára? ahol pl valaki összeírta, hogy miket használ stb.
Bármi jöhetElőre is köszi!
Üdv
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
RootRulez
félisten
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #50153 üzenetére
Csak ismételni tudnálak,,pont így vagyok én is vele...de most elindítottam,,kíváncsi leszek...ha chatelget az ember az természetes hogy fogyaszt, hiszen nem csak a procc, de a kijelző is fogyaszt gazdagon,,,ha meg beszél az ember akkor meg a rádiók a kijelző helyett,,engem a múltban az zavart, hogy ha nem használtam akkor is pusztította az aksit
Szerk:
Látom egyről beszélünk/maj'nem/ -
Bone123
HÁZIGAZDA
Nekem állandóan megy a wifi és a Skype a háttérben, mind2 működésre van kényszerítve alvó módban, nem vettem észre, hogy sokat enne. Más dolog amikor egy órát csetelek rajta, akkor zabál, a háttérben viszont szépen visszafogja magát.
-
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun #50148 üzenetére
Nem azért, beállítottam hogy ne menjen offline-ba.
Egyszer néztem, lehet másodjára mást mutatna.. Nem tudom. Különösebben nem érdekel,mivel nem érzek napközben különbséget. Igaz szinte mindig wifin van a telefon és nem a 3g-t basztatja..
-
noorbertt
őstag
Valahol olvastam h lesz egy frissítés és onnantól aksibarátabb..
Nem tudom hol és mikor,de a napokban kipróbáltam. Éjszaka felcsatlakoztatva hagytam és összesen 10%ot esett az aksi úgy hogy minden futott ami általában szokott. Most non-stop megy és semmi extra változást nem érzékelek. Nem is lassul be a telefon (Xperia Arc cyanogenmod 9).Próbáld ki. Maximum nálad máshogy lesz..
szerk: Általában üzenetekre használom telefonon , így a hanghívásról nem tudok nyilatkozni aksi terén,,de természetesnek venném ha az szívná az aksit.
-
twine
veterán
válasz
noorbertt #50144 üzenetére
"Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit."
Írnál erről kicsit bővebben? Én azóta hanyagoltam mióta rádöbbentem mennyire aksivámpír,,és hát valljuk be a memórával sem bánt valaki kegyesen....Fel van ugyan telepítve,,,de Vibert használom inkább,,de van pár ismerős sype-on, is,,,ha nem "gyilkoláná" le a telefont,,,örülnék ha futtathatnám non-stop háttérben,,de az eddigi "kondiciókkal" nem zártam nagyon a szívembe telefonon,,,
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/
Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Én ennyire nem merültem bele, mert összesen 3 ismerősöm használta, mikor kipróbáltam, abból 2 a Vibert is, szóval én maradtam annál. Egyébként ez az offline dolog tényleg zavaró tud lenni néha. Nekem egy üzenetem 2 hétig keringett, mire megkapta a címzett, holott addig már több üzenetváltás is volt köztünk.
-
Magnat
veterán
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Interneten megy, szóval akkor kapod meg az üzeneteket, ha wifin vagy vagy van mobilneted.
Whatsappnál egyébként lehet nézni azt is, h mennyi forgalmat generál (nagyon keveset): én mióta haszálom, 5909 üzenetet küldtem és 8995-üt fogadtam a tabomra, ez összesen volt 13MB. Illetve küldtem még médiaként kb másik 10-et.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Fut az alkalmazás a háttérben, és ha üzenetet kapsz jelez, leginkább az SMS-hez tudnám hasonlítani. Netet használ, de ha csak üzeneteket küldesz vele, akkor nem fogyaszt sokat.
A Viber annyiban tud többet, hogy az üzenetek mellett hívni is tudod azokat az ismerőseidet, akiknek szintén fent van a telójukon. A híváshoz mondjuk nem árt a wifi, de 3G alatt is jól működik, szemben a Skype-al.
Én azt javaslom told fel mindkettőt, és nézd meg, melyiket hány ismerősöd használja, majd döntsd el melyiket tartod meg. Esetleg mindkettőt. -
Magnat
veterán
válasz
Grejoz #50137 üzenetére
Ráadásul sokkal inkább crossplatform, Viber Ios-re van meg Androidra (bár állítólag lesz Symbianra is), Whatsapp meg Ios, Android, Symbian, Blackberry, Win Mobile... plusz még pár S40-es Symbianon is fut. Az üzenetkezelő része sztem profibb a Viberénél, többet tud és mebízhatóbb is, pl Vibernél haéppen offline akinek küldöd, vagy megkapja később vagy nem, WA-nél nekem ebből még sosem volt gond. Bár utóbbi időben párszor tapasztalok bugot akkor, ha Symbianos ismerősnek írok, de pl tabomról a telefonomra akkor is mindig műxik, szal lehet, h a Symbianos kliens szarakodik ... ezzel együtt is jó kis cucc szvsz.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50136 üzenetére
Ez a telefonszám alapján azonosít, azért kéri el. olyan mint a Viber, csak beszélni nem lehet vele, viszont míg a Viber-rel csak képet lehet küldeni az üzenet csatolmányaként, ezzel akár videót is, ha jól tudom. Aktiválás után a kapcsolataidat átnézi, és akinek szintén fel van telepítve az app, azokkal tudsz így csevegni.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki ismeri innen a WhatsApp Messenger-t? Mitől jobb mint bármilyen más kliens gtalk, facebook stb. Gondolom ehhez is internet kell, igaz?
Ugye ez teljesen ingyenes? Miért kéri el az elején a mobil számom? Még nem mertem megadni...
Továbbá van olyan progi mobilra ami kiírja, hogy a Wifi amire rácsatlakozik az B, G vagy N-es technológiát használ?
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán ide illik, de talán tud vki itt válaszolni rá.
Az lenne a gondom, hogy szinkronizálásnál nem a telefon adatai az elsődlegesek, hanem a gmail-es. Értsétek ezt úgy hogy ha egy létező névjegy telefonszámát átírom, akkor visszaszinkronizálja a régire! Ez már marha idegesítő, mert az csak fél megoldás h Gmail-ben írom át..
-
baandii
senior tag
hellosztok
megoldható vhogy Titanium Backup-pal hogy megakadályozzam hogy egy app-nak amit nem akarok frissíteni a play-en megjelenjen a frissítése?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Izléses (az se baj ha Holo témás) analóg clock widgetet keresek...ha nem letisztult és több adatot is megjelenít az se baj. Vmi tipp?
Illetve a főképernyőmre vmi hasznos widgetet tudnátok javasolni? Nem az órára gondolok most, és időjárást se szeretnék...power toggle az van a status baron...vmi mást...
-
xSide
őstag
válasz
Shkiz0 #50120 üzenetére
ShareMyApps - ezzel elküldöd a mailodra a telepített appok play linkjét, majd pc-n belépve újra telepíted (fontos lehet így mivel új telóra kell, és a play lehet nem fog frissitést ajánlani sima telepitéssel illetve más-más tipusú készülékre más verzió érhető el, lásd FB)
File expert - név alapján ment, nem a beazonosíthatatlan com.vvghhgg.hggh.gh szerint
Jahh és nem kell root!
Az én kérdésem pedig, olyan appot tud valaki, ami az alkalmazásokat (system, data) név szerint menti, a fenti FE-n kívűl?
Száműzni akarom már és egyenlőre ez a mentési feltételem hátráltat -
Sziasztok.
Tudnátok mondani olyan "backup" szoftvert amivel a régi telómról (Spica) át tudnám költöztetni a számomra fontos appokat az újra (SIII) ?
Jó lenne ha nem kellene hozzá root, mert a spica esetén nem gond rootolva van, de az SIII nincs, és nem is szeretném.
Amennyiben nincs ilyen ingyenes, vagy trial progi, akkor és valaki tud ani "okos verzióhoz" linket, az privibe dobja már át. -
Deck
titán
válasz
mAtThEw0319 #50118 üzenetére
Lastpass esetleg?
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami megjegyzi a különböző weboldalakhoz tartozó jelszavamat és a böngészőben ahova bekell írnom a jelszót, ott hosszan nyomva tartva az ujjam elő jön a program. Nem baj, ha fizetős!!
Köszi előre is a segítséget!
-
sonaj0203
aktív tag
Hello!
Nem tudom jó helyre írok e, de sürgősen segítségre van szükségem. egyszerűen nem tudok telefonálni. a telefonszám beütése után vagy a hívás után rögtön ezt a hibaüzenetet adja ki:android process.acore. váratlanul leállt kérem próbálja meg újrami lehet a probléma?
köszi
Lg p350, rootolt, de gyári rom,
eddig működött és nem módosítottam semmi ilyesmit -
törölt tag
Látja itt valaki értelmét a JuiceDefender féle app-oknak? Érdemes egy ilyet a telefonon használni?
-
Altradan
tag
Hali, olyan alkalmazást keresek, ami számolja az internetes adatforgalmat, mint a Network Monitor, de lehet beállítani kivételt. Konkrétan azt szeretném hogy a 0.facebook.com-ra irányuló forgalmat ne számolja. Tud valaki segíteni?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bubi92 #50097 üzenetére
De minek?
Beírod ékezetek nélkül (lehet hogy végig sem kell írnod a szót), és felbukkanó súgóban kiválasztod az ékezethelyes javaslatot...
Ez az esetek 98% -ában elsőre működik. Ha mégsem, kijavítod és ezt követően legközelebb már felajánlja az előzőleg megtanított szót is automatikusan.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ha offline mentve van (Mapsben) az odavonatkozó térképszelet, akkor kb. mennyi mobilforgalmat generál a Google Navigáció?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest