- Mesterséges intelligencia topik
- Asustor NAS
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
kenand #37234 üzenetére
kenand
Érdekes, én a másik "véglet" vagyok.
Inkább veszek egy kicsivel drágábban valamit (pld az itteni 8-10k-s lejátszóval szemben, én megvettem a 40k-s Minix Neo U1-et), de ezt évekre vettem. Nem vagyok az a konzumrabszolga típus.
Mindentől függetlenül, én sem vennék egy túlárazott, mára már letűnt márkát.darvinya
Na ez az. Ez a szegmens nem olyan, mint pld az autóipar, itt nem lehet egy márkából évtizedekig megélni. (BMW, Mercedes, stb....)
Csendben megjegyzem, hogy a jelenleg bírtokolt "A" kategóriás Minix sem lesz már sehol, 5-10 év múlva.
Emlékeztek még erre az (akkori) "istenkirály" márkára
Ennyire k@rva ez a világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Android szakmai topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest