Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz b. #46016 üzenetére

    DF videója a PS5 verzióról.
    Bizony, a játéknak vannak gondjai, a motor inkább visszafejlődött a FF XV óta, az AMD Fidelity FX csomag úgy tűnik elég pocsék minőséget ad konzolon is, az AO annyira rossz, hogy a sok éves DX 11-es VXAO jobb minőséget ad.
    Ezen felül ha a textúrát High-ra rakod, akkor a motor kb. Quake 2 szintű textúrákat ad 8 GB VRAM mellett, mert High beállításhoz legalább 12 GB VRAM kell, továbbá kameramozgatásnál meghülyül a frametime.
    Amúgy szerintem Frey haja egészen jó, legalábbis 4K YT videón keresztül gameplay és átvezetők alatt jónak tűnik, számomra abszolút meggyőző, de lehet, hogy a veszteségmentes képen nem annyira szép, ezt nem tudhatom. A játék elején a macsek viszont nagyon jó lett.

    Persze az is tény, hogy a DirectStorage 1.0 működik benne, mert veszettül gyors a betöltés, de kérdés, hogy vajon megérte-e az emiatt masszívan megnövekedett VRAM igényért cserébe. Szerintem nem, én arra tippelek, hogy a játékosok többsége inkább várna még néhány plusz másodpercet a szebb textúrákért cserébe.
    Ezért a fos PC portért kér el a Square Enix 80 eurót. Szép, még szerencse, hogy engem messze nem érdekel annyira a játék, hogy pénzt adjak érte, egy videósnál kezdtem el nézni a játékot 4K-ban. A játéknak sok gondja van, amire számítani lehetett, hiszen a japánok nem nagyon tudnak PC-re fejleszteni (Capcom kivétel), emiatt engem ez a pocsék PC port nem lep meg. Az is várható volt, hogy a Square Enix-nek sokkal nehezebb dolga lesz PC-n, miután elment tőlük a Nixxes.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák