Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz HSM #24112 üzenetére

    Ne légy naív... ha AMD lenne vezető pozícióban volna, hülye lenne gatyaletolós árakon adni a kártyákat, szépen behúzná a hasznot. Mit gondolsz angyalkák ülnek az AMD vezetőségében + a mögötte lévő részvényesek csak úgy lemondanának a profitról a játékos kedvű felhasználókért?

    Nincs konkurencia, és ez az AMD sara.

    (#24110) Szaby59 válasza: A polírt nem fikának szántam. Jelenleg szuperül bejött megint az NV elképzelése, hogy egy finom iparos munkát végeznek a Maxwellel. Nem Abu jóslata jött be, hogy tarolni fognak a DX12 szuper játékok, hanem az NV-é, hogy ráérnek, mert kb tákolmány szarok jelennek meg Dx12 címszó alatt és felesleges sietni egy fullos DX12 arch-al. Ha viszont AMD kijön egy hasonló de DX12-re gyúrt arch-al, akkor nyilván a fejlettebbet érdemes választani... de most úgy tűnik ettől nem kell tartanunk. (1070/Fury X szinten)

    Abu hsz-e fényében a korábbi AMD-s predikció is natív bullshit volt, hogy szépen le lesz skálázva a Vega minden ársávra... majd menni fog a sikálás, hogy "Nem lehet letiltani annyit, mert túl drága lenne a chip meg bla bla bla, meg jön a Polaris reload majd jó későn azellen stb..."

    Az AMD a fantázia foci ligában játszik :D míg az NV a valódiban...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák