Új hozzászólás Aktív témák

  • #65755648

    törölt tag

    válasz keIdor #17967 üzenetére

    Amiket leírtál az csak szokásos marketing kamu, ami nagyon messze van attól amit az NV csinál. Direkt ezért használtam a két dolog közti vonal jelölésére a "hazugság" és a "csalás" szavakat.

    A Keplernél VAN szándékos avultatás. Olvass bele abba amit linkeltem.
    Pl. "After reading this post and I decided to give it a try. My machine is as it is, I was playing GTA5 with 352.86 driver and notice that driving around the city is avg 40 FPS with my 144P Asus PG278Q. After this post, I grab 347.09 the last WHQL driver in 2014. Force install as new and remove all other 3D services, ran GTA5 with same graphic setting and higher... Now I am getting stable FPS at 60-65. I am not using SLI or 350.12 which was suppose to optimized for GTA5, which I doubt it's for GTX 780 Ti now... 20+ FPS increase with half year old driver? NVIDIA please explain!!!"

    A driveres gondokról nem tudok nyilatkozni. Nekem voltak mindkét oldalról kártyáim, soha nem voltak velük gondjaim. Igaz nem vagyok early adopter, nem volt CF/SLI-em, mindig a legfrissebb win-t és drivert használom, nem telepítek fel minden szart a gépre és van jó vírusirtóm.

    Monitorokon DP van, amin tudtommal már rég tudnak 4K60FPS-t az AMD kártyák is. Úgysincs olyan 4k TV, aminek elég alacsony lenne az input lagja ahhoz hogy monitornak jó legyen. Tudom, mert egy ideje már azt vadászom. :DDD De nem ez volt a téma, senki nem vitatja, hogy sok szempontból jobbak (jelen pillanatban is) az Nv kártyák (pl a HDMI, fogyasztás stb.)

    Nem a vállalat érdekében kell "feláldoznod" magad, hanem a saját és jól felfogott hosszútávú érdekedben dönthetsz jobban vagy rosszabbul. Az hogy 1-1 vállalat ennyire dominálni kezd a (vad)kapitalista rendszer gyengeségeire, a globalizmus és a marketing és a szabályozatlan piac káros hatásaira utal.
    Ha ez nem így lenne, akkor nem az Apple lenne a világ 2. legértékesebb cége, nem a Facebook az ötödik, nem a brókerek irányítanák a világot és nem lenne ennyire domináns az Nv sem.
    Tény, hogy valami nagyon rossz itt, de nem feltétlen az AMD-nél. De legalábbis biztosan nem a termékeikkel van a fő gond.

    PS: Örülök hogy valakivel itt értelmes vitát is lehet folytatni! :R

Új hozzászólás Aktív témák