Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mrhitoshi #48912 üzenetére

    Úgy, hogy ilyen a driver (bár a bios frissítés nekem is új). Mondjuk annak fényében, hogy éppen az alaplapi meghajtók miatt adták ki a csonkított drivert, nincs kizárva, hogy nem csupán a jelzett chipsetekkel van probléma. Én magam amióta megint Inteles vagyok, csak azzal szembesültem, hogy a PCI-E slot en. gazdálkodását aktiválva hajlamos lefagyni a kártya alvó állapotban (értsd: kóma). AMD-s cuccban 1x sem fordult elő a procit és a lapot leszámítva totál ua. konfigban.

    Egyébként eszembe jutott, hogy nem is 3870-nel, hanem 1950XT-vel szívtam anno, és azóta mondogatom, hogy AMD-driver telepítése előtt MINDIG mentsük el a teljes rendszerpartíciót. Sokan mondták, hogy ez marhaság, de a gyakorlat engem szokott igazolni. :) :R A rendszer-visszaállítás kiváló dolog egészen addig, amíg szükség nem lesz rá. :DDD

    kissd01: Egymásra frissítgetted a meghajtókat? Mert ez tipikusan olyan hiba. Catalyst uninstall utility, restart és friss driver telepítése megoldja a problémát (ha csak nem barmoltál a rendszerbe vmi 3rd party programmal). CCC-ben nem nagyon érdemes tuningolni, ráadásul azt sem árultad el, hová húztad azt a csúszkát.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák