Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggbuffon1897

őstag

köszi mindenkinek.

Most átpattintottam trixx-ben a silent biosra, adrenalinba mindent alapra. Így 1400 rpmre szöknek fel csak a ventik, úgy h a gpu timespy alatt 72C-ig megy fel, hotspot 92C-re. (a memória meg az m2 nem mennek 47C fölé)

Ez azért fura nekem, mert volt h az alap oc biossal gyárilag 2300-2500on üvöltöttek a ventik, de hőfokokban ugyanitt voltam ráadásul a ramokra meg az m2 re tolta a hőt, amik 60C fölé mentek (ezért álltam neki a baszakodásnak, mert ez azért aggasztott, h megfő bent mindent, és kicsit elszoktam már attól, h finomhangolgassak és ne úgy használjam ahogy kiszedem a dobozból)

joysefke: ezt engedte az asszony, amikor januárban 6év után újra gépet raktam össze. :DDD (mmint h méretben kb ez volt a maximum, de én sem akartam bevallom őszintén újra valami ipari hodályt)

Dilikutya: igen, alul nem kap szinte semmi levegőt, mert a táptakaró lemez és a kártya között ha 1,5 cm van, de hosszában sincs benne túl sok.

Bib: ez nekem új, vagy ez régen is így volt? Mmint AB-ben csináltam anno a ventivezérlést és nekem a gpu rémlik.

Most h átpakoltam silent biosra, annak a beállításait sehogy sem tudom látni az adrenaliban? Mert ha átpakolom egyedire, és ott feloldom őket, a ventivezérlést ugyanolyan agresszívnek mutatja mint a másik bios esetén, gpu feszben sincs különbség (pedig gondolom ott is vesznek le, meg az órajelből is kicsit)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák