Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Gona. #96247 üzenetére

    Oh igen… jo hogy irod, en is csinaltam anno ilyen kabel teszteket. Vettem direkt az amazonrol ilyen rovid atkotot, atalakito nelkul (a capture kartya dvi eredendoen) de nem lett jobb. Nem volt tul sok kabel itthon, de nekem ugy tunt, hogy az interferencian is sok mulik, pl volt olyan kombo amivel igy interferalt, a masikkal meg ugy. Meg olyat is tapasztaltam, hogy az egyik alapbeallitasokkal jobb volt, de a “rosszabb” kabelbol nemi manualis allitgatassal jobb eredmenyt lehetett kihozni.

    Egyaltalan nem haszontalan ez a teszt, csak annyi mindenen mulik a vegeredmeny, hogy nehez megjosolni az adott felallasban mi lesz a sorrend.

    Azt meg vegkepp nem ertem, hogy jopar filleres monitorban van jol mukodo vga bemenet, ehhez kepest miert nem lehet venni jol mukodo atalakitokat. Raadasul az a tendencia, hogy a legolcsobb monitorok kapnak vga bemeneteket, a dragabbakrol meg regota hianyzik - ez is arra utal, hogy nem az aran mulik. Az nem jutott senkinek sem az eszebe, hogy szet kellene szedni egy ilyen monitort, es lemasolni? A nonplusultra az lenne, ha az eredeti frekvencia (vga 70hz) mukodne vrr monitorokon.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák