Új hozzászólás Aktív témák

  • czundermák

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #101067 üzenetére

    A racionalitás rég elveszik ezeknél a cuccoknál, ha fürödni lehet bennük. :K

    Ha valaki, te képben vagy vele, mi volt nálam régebben, és már az is csak a maradék volt. Három szekrény a limit, 15 év retró után bele lehet fáradni. Ahhoz lehet hasonlítani, mint mikor nincs már célod, mert megvan minden, és elő kerülnek a racionális dolgok, hogy űzzék az unalmat, ha már a hobbi jelleg megmaradt.

    Rég voltam ennyire megelégedve egy 2500+ Bartonnal és egy 9600XT-vel. Közel egy hónapja majdnem napi szinten nyúzom, pedig közel sem csúcs hardverek.

    Valami kattanásom lehet, mert élvezem a termék paletta legalján lévő hardvereket nyüstölni akár. Azt meg nem mondhatnám, hogy a csúcsból ne lett volna, vagy van, ha már az ember 6 számjegyű összeget elver erre havi szinten időnként.

    A fent említett konfigba mehetne 7600GT, hd3850, mobil Barton 2800+, vagy 3200+, de mégis jól esik racionálisan, kihívással megélni a dolgot.
    Az, hogy valamibe bepattintom a csúcs hardvert, már nem igazán érdekelne, tudjuk mire képesek, viszont középről valogatva, húzva, optimalizálgatva egész más élményt nyújt pár ezer forintból egy komplett hardver. Ezért szép ez a hobbi, mindenki másra kattant rá. :DDD

    CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO

Új hozzászólás Aktív témák