Új hozzászólás Aktív témák

  • rsanya87

    tag

    Sziasztok!

    Na megint én kerdezek.
    FX8350, sabertooth gen3 r2.0 alaplapban...
    Úgy alakult, hogy mégsem marad ez az asszony gépe, hanem apósom megkapja. Na neki van mellé egy RX460 vga-ja, amit bőven kihajt még alap orajelen is a proci. Kérdés a következő:
    - A melegedés miatt mindenképp undervoltolok, turbó kikapcsolva, szóval alap 4.0Ghz tempó mellett mi az átlag minimum fesz, amivel elketyeg a drága? Jelenleg 4.2Ghz 1.375v (fix, nem offset), amin üzemel, de apósnak nem akarom, hogy gondja legyel vele. Ami miatt fix 4ghz-et akarok az az, hogy nincs most keret egy új, komoly, szellős házra + 4-6venti vásárlásra. A meglevő alkatrészekből kell kihozni a legalacsonyabb tdp-hőmérséklet és ehhez a legnagyobb teljesitmény kombót a hosszútávú működésre való tekintettel.
    4Ghz alá nem szívesen mennék, azért a 460-at dolgoztassa meg keményen. Ötleteket várnék a kb értékre feszültség téren, az offset beállítással annyira nem vagyok képben, csak a fix feszérték megadásával "dolgoztam" eddiga.
    Esetleg ami fontos lehet, a gép böngészés, irodai programok, YouTube, World of Warcraft (liveserver), esetleg LoL-ra lesz használva, fullhd felbontáson.
    A cpu-n egy CM hyper 212x csücsül, a melegedés oka a ház nem megfelelő szellőzése lehet max (2 venti elől, egy hátul és kifujt).
    Sanya

Új hozzászólás Aktív témák