Új hozzászólás Aktív témák

  • Brumi

    senior tag

    válasz rekid #53951 üzenetére

    Teljesen átérzem a problémát, mert én is a fotózással egybekötött túrázást preferálom, ami bizony megkívánja, hogy ha nem egyedül mész, akkor a társaság többi résztvevője is fotós legyen, különben türelmetlenkednek és otthagynak.
    Hacsak nem kifejezetten 1-1 fotó elkészítésére pályázol koncepció alapján, nem lesz idő kivárni a megfelelő fényeket, azzal kell gazdálkodni, ami van. Sajnos nincs arra lehetőség, hogy egy 8-10 napos nyaralásból, utazásból napokat szánjál egy tökéletes fotóra, viszont azzal rengeteg tudsz előrelépni, ha előre megtervezed az utat órára pontosan és úgy igazítod a látnivalók megnézését, hogy az adott időszakban optimális legyen a napsütés iránya az adott helyen és időben. Persze az időjárás még mindig közbeszólhat, de akkor még mindig van lehetőség a programok cseréjére az utazáson belül. Én ezeket a technikákat szoktam alkalmazni.
    Az UWA elképesztően sokat dob, én idén vettem DX vázra 10-24-est és fényévekkel jobb, mint a korábbi 17-50-es, én nagyon ajánlom a beszerzését, nekem rengeteget számított a túrázós nyaraláson (gyakorlatilag csak az volt rajta).

    http://www.flickr.com/photos/brumi/

Új hozzászólás Aktív témák