Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Szevam #15191 üzenetére

    Interjukon altalaban talalkozol a kozvetlen fonokoddel, ott meg lehet nezni, milyen. Csak azert, mert jo a jelenlegi fonok, En a helyedben nem kockaztatnam az egesz karrierem, de persze ezt Te tudod. :)
    Ha nem valtasz szakmat, meg 20-30-40 evig programozni fogsz. (minimum) Eveket elcsuszni egy olyanon, hogy jo a fonok (aki kozben amugy siman lehet, hogy eppen interjuzik mashova es ket het mulva benyogi, hogy "leleptem, csa"), az szerintem nem okos dolog.

    Az egyetlen olyan hely, amit nem hagyunk ott, ha van jobb/szimpatikusabb, az a sajat csaladi vallalkozas. Azt is csak azert, mert ott ha van jobb, akkor az a cel, hogy megelozzuk oket. Barmi masnal ne igy gondolkodj, mert a vegen csak Te fogod megszivni. Tapasztalat. Sajat. Jartam ugy En is, fiatal lelkes naiv idiota koromban, hogy nemet mondtam egy amugy tok jo ajanlatra, mert nem akartam a kollegat/csapattarsat megszivatni, hogy egyedul kelljen vinnie a mindent, erre ket hetre ra meg O dobta be, hogy kurva jo ajanlatot kapott, itt a felmondolevel. Es kettonk kozul neki volt igaza. Mert ha egyikunk se megy el, mondvan, hogy akkor szarban van a masik, akkor mi? Szar helyen dolgozunk ketten kezenfogva orokke, vagy mi? Majd a ceg megoldja, ahogy tanulta.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák