Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz LouiS22 #63838 üzenetére

    Pontosabban az van hogy a Magyar Posta megelőlegezi a kézbesítés díját és utólag egyben számlázza le a Cainiao-nak az átvett küldemények után, azt jelenti a Díj hitelezve a küldeménycímkén.
    Ha nem kézbesítik ki akkor nem számolhatják fel és valami számlálónak csak kell lenni hiszen honnan tudnák hogy mennyit vettek át ha nem jegyzik fel? Készül egy adatállomány vagy feladási jegyzék és ismerve bizonyos folyamatokat a Cainiao küldemény azonosítója az rajta van az általuk készített jegyzéken. (Persze erre ha rákérdeznél akkor a technológiai folyamatokról nem tudnak felvilágosítást adni, belsős információ, az nem tartozik az ügyfelekre, ennél bonyolultabban fogalmaztak, de az volt a lényege.)
    Nem egészen értik a levelek kézbesítési logikáját és ez a legnagyobb probléma ha az akinek ezt kell végezni semmit sem tud róla. :O
    Szóval ha elveszítik közben és leszámlázzak akkor csalást követnek el, nem teljesített munkát fizettetnek ki a megbízóval. Ezt ők nem fogják fel, mert neki természetes az hogy munka nélkül is lehet pénzt elszedni, sajnos eben az országban ez már majdhogynem alap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák