Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Gica #61107 üzenetére

    Van ugye a postai feldolgozás utánvétes kézbesítés 799 Ft-ja és ezek szerint kértek tőled áfát. Vámot nem fizethetsz 150 € értékig, mert nincs.
    Kaptál egy logisztikai küldemény azonosítót, az nem nyomkövetési szám valójában, átadták szállításra, kézbesítésre vagy az azeri, vagy az emirátusi vagy a vanuatui postának, azoktól a Magyar Posta nem szokta megkapni az elektronikus adatok közt az elérhetőséged és néha az IOSS vásárlási adatokat sem és ezért a program nem csinál online fizetéses 399 Ft feldolgozást, csak az utánvétes modul fut le és az áfázás.
    Ezt nem érdemes megreklamálni.
    Folyamatosan írjuk hogy ha valaki nem akarja a Magyar Postának kifizeti a vámkezelési díjat akkor rendelje meg AliExpress standard vagy AliExpress saver szállítással.
    Ha nem ezeket választod akkor pedig mindig számolj a 799 Ft-al. Ha szerencséd van akkor csak 399 Ft lesz.
    Ezen felül az előfordulhat hogy ezeknél a Posta kér áfát is, akkor pedig azt kell csinálni amire LouiS22 is utalt. Nem kell a Magyar Postával vitatkozni, az AliExpress 5 napon belül visszautalja az általuk beszedett áfát.
    Ha belépsz a Posta vámos oldalára onnan letöltheted a vámolásos igazolást, gondolom az átvételkor kapott nyugtát nem dobtad el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák