-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Itt írtam két napja egy eladóról, aki teljesen hülyének néz. Feltöltöttem immár két videót (miután lekonvertáltam őket kisebb méretre) és további képeket, de ő, mintha valami más dimenzióban lenne, továbbra is állítja, hogy az óra sikeresen csatlakozik bt-n, és a kapcsolat nem is szakad meg. Mind a két videón egyértelműen látszanak a szakadozások, amik miatt az óra még egyszer sem tudott szinkronizálni a telóval, még az időt sem állította át. És az is durva, hogy azt is továbbra is állítja, hogy a leírás és az órám megegyeznek. Itt az egyik fotó, szerintem nehéz azt mondani, hogy a két óra ugyanaz. (ja, nem lehet a jobboldaliból előcsalogatni a baloldali főképernyőket, mielőtt valaki ezzel jönne). A szíjak amúgy valóban megegyeznek, de az enyémről csak ilyen "hivatalos" fotót találtam.
Nyilván a második nullás ajánlatát is elutasítottam, ma lejár a dispute, döntsön az Ali.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest