Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz fairi #51188 üzenetére

    Ugyan már amióta van ez COVID egyáltalán nem gyors a China registered, inkább a 30 nap fölé tart és senki sem gondolhatta komolyan hogy amikor bekattannak az emberek és minden apróságot a július 1 miatt elkezdtek rendelni nem fog növekedni a csomag mennyiség.
    Majdnem karácsonyi forgalom van, hiszen az egész EU-ban megváltozik a rendszer, természetesen késések vannak a szállításban a sok küldemény miatt.

    Abban igazad van hogy a médiában is jelentek meg olyan dolgok, ami miatt azt gondolná az ember hogy van pozitiv változás, sokkal több légijárat hozza majd és gyorsan, príma raktár bázisokatt hoztunk létre, minden rövidülni fog,
    De úgy néz ki hogy az Alibaba kommunikációs, sajtó részlege, az X kormány emberei azok tudnak róla, de a Cainiao, a kínai posta logisztikai része meg nem, mert akkor max 3 napon belül itt lenne, 1 hét lenne Kínából az ide szállítás, nem kellene vonatra tenni, mert itt a közvetlen légijárat nálunk. Jönnek is, csak épp a mi csomagjaink valahogy nem kerülnek rájuk. No ez a gond.
    Média az szépen leadja, a valóság meg sehol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés